Ona ben de inanmıyorum.Öyle olsa ölümlerde,ve hatta zatürre den ölümlerde anormal bir artış olması gerekirdi.Bulasma hızı bu kadar hızlı olan bir virüs 3 ay önceden olsaydı neredeyse tüm Dünya şimdi bağışıklık kazanmis olurdu.abla bu dedikoduyu çıkartıp duruyorlar hatta benim amcam 3 ay önce aynı belirtileri gösterdi diyorlar.
yahu arkadaş peki neden kimse ölmedi ? ve o zaman Türkiye'de vaka var ise
önce bu konu haber olsun da ben öyle mi insandan insana geçeyim dedi....
Geri zekalı Ahmet Hakan da sordu bu soruyu
Arabanızın aynalarını koruyunbunu demeyecektiniz
Bana bulaşmasından korkmuyorum gerçekten artık.. He atlatacağımdan eminim diye mi? Hayır, emin değilim. Ben sevdiklerime bir şey olmasından korkuyorum. Giden gidiyor da geride kalan çekiyor acıyı..aslında asıl soru şu ;
ölümden mi korkuyorsunuz ?
sevdiklerinizin ölümünden mi ?
yoksa sevdiklerinizden bir türlü ayrılmaktan mı ?
mesela ben ölürüm de Ece Erken ölmezse kahrımdan bir daha ölürüm ben öbür tarafta ...
aslında asıl soru şu ;
ölümden mi korkuyorsunuz ?
sevdiklerinizin ölümünden mi ?
yoksa sevdiklerinizden bir türlü ayrılmaktan mı ?
mesela ben ölürüm de Ece Erken ölmezse kahrımdan bir daha ölürüm ben öbür tarafta ...
Sebep?Kadın bizim
- kurumsal hesabımızı (Kadınlar Kulübü (@kadinlarkulubu) • Instagram fotoğrafları ve videoları) engelledi.
- benim kişisel hesabımı da engelledi
- sırada eşimin hesabı var onla çok pis yazacağım : )))
- Esra Erol'da tüm hesaplarımızı engelledi : ))))
Abi niye ben bu kadar güldüm, Ece napmis?
Sevdiklerimden uzak kalma beni üzüyor , sarilamamak, teselli edememek
Ben atlatacagimdan eminim. Zamanında domuz gribini de yurt dışında ilacsiz atlattım ama bu sorumsuz davranmam icin bir neden teskil etmiyor. Ben butun kronik hastalara ve yaslilara karsi sorumluyum. O yuzden EVDE KALIYORUM.Bana bulaşmasından korkmuyorum gerçekten artık.. He atlatacağımdan eminim diye mi? Hayır, emin değilim. Ben sevdiklerime bir şey olmasından korkuyorum. Giden gidiyor da geride kalan çekiyor acıyı..
Engellemesinde ki sebep ne ki ?Kadın bizim
- kurumsal hesabımızı (Kadınlar Kulübü (@kadinlarkulubu) • Instagram fotoğrafları ve videoları) engelledi.
- benim kişisel hesabımı da engelledi
- sırada eşimin hesabı var onla çok pis yazacağım : )))
- Esra Erol'da tüm hesaplarımızı engelledi : ))))
Sebep?
Ama bu forumla ne derdi olabilir ki? Yasaklı madde mi kullaniyor forum,ya da başka birşey?bak aynalarına sahip çık dediler : ) biraz araştır
Zaten öyle olsa tek tek yargı önüne yollardi? Yargıtay'da ona özel oda açılacakizlerken böyle bir anda bir kuruluyorum, eymen şöyle eymen böyle eymen 2 yaşına girdi, eymen bugün sarı mıştı vs vs vs
dedim abla çocuğa nazar değecek yeter da her konuda konuyu oğluna bağlama
vallahi dediğim bu hop engelledi. Sen misin engelleyen sonra bir taktım buna ne koysa kendi hesabımdan verip veriştirdim.
ama töbe hakaret yok
Estağfurullah ne cahilliği. Hepimiz elimizden geldiğince yorumlamaya çalışıyoruz.Tsk ederim cevabınız için
Cahilligimi maruz görün
Evet tedbirsizlik ve gerekenin yapilmamasi /yapilamamasi ölüm oranini arttirdi dunya genelinde
Ama sars domuz gribi vs.. gibi hastaliklarda çok mu iyi tedbirler alınmısti ki ölüm orani böyle hızlı artmadı acaba?
Yada gerçekten bu hastalıkla başa çıkmak daha mı zor ki ?
Ama bu forumla ne derdi olabilir ki? Yasaklı madde mi kullaniyor forum,ya da başka birşey?
Tsk ederim cevabınız için
Cahilligimi maruz görün
Evet tedbirsizlik ve gerekenin yapilmamasi /yapilamamasi ölüm oranini arttirdi dunya genelinde
Ama sars domuz gribi vs.. gibi hastaliklarda çok mu iyi tedbirler alınmısti ki ölüm orani böyle hızlı artmadı acaba?
Yada gerçekten bu hastalıkla başa çıkmak daha mı zor ki ?
Doktora danışın çünkü fazlasının zararları olabilir. . Lupus hastalarına yüksek doz veriliyor. O yüzden benim kullandığım doz farklı.D vitaminini be kadar almalı ve yetişkin-çocuk nasıl kullanmalıyız?
He anladimmm. Cocuk iyi de aynalari da katsaydin keske su an bende uyuz oldum.izlerken böyle bir anda bir kuruluyorum, eymen şöyle eymen böyle eymen 2 yaşına girdi, eymen bugün sarı mıştı vs vs vs
dedim abla çocuğa nazar değecek yeter da her konuda konuyu oğluna bağlama
vallahi dediğim bu hop engelledi. Sen misin engelleyen sonra bir taktım buna ne koysa kendi hesabımdan verip veriştirdim.
ama töbe hakaret yok
Reynmen baya dalga geçiyor onunlayok yok forumla derdi yok onda bu foruma girecek beyin yok zaten.... o evli erkekleri ayartıyor şu ara ondan sonra gidip geceleri o evli erkek ve karısının arabalarının aynalarını kırıyor.
heee birde millete namus mesajları veriyor
hoşşşt hasbam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?