Abi 10 yıldır burdayım,daha seni çözemedimOylamada ters köşe yaptım
Bizdekiler de bozuktur o zamanbeceremedim link eklemeyi
İspanya ve çekya iade ediyormuş testleri
Çinliler neyi doğru yaptı ki şimdiye kadar kitler hiç şaşırmadım bekliyordum zaten böyle bir haber
Kızlar şu flood u okuyun. Yazan kişiyi biliyor ve güveniyorum.
Ay hastalığı bir de o kitlerin üzerinde de göndermesin bunlar . Beklenir yaniÇin den gelen hızlı testler bozukmuş
İki ülke iade ediyormuş
Ay hastalığı bir de o kitlerin üzerinde de göndermesin bunlar . Beklenir yani
Ablacim ben kararsiz kaldimKendime olacaklardan korkmadım hiç, buna ölümde dahil ama sevdiklerim, en çok da eşimle kızımı kaybetmekten çok korkuyorum.
Allah kimseyi evlat acısıyla, sevdiklerinin acısıyla sınamasın, hepsine sağlıklı ömürler versin, ölüm hak biliyorum ama ben evladımı değil evladım beni gömsün isterim.
Hem bu sebeple hem de gerek çevremde gördüklerim, gerek medyadan duyduklarım sebebiyle maalesef hala bazı insanların bu salgın hakkında ne kadar bilinçsiz olduğunu gördüğümden sokağa çıkma yasağı gelsin diye oyladım(Zorunlu dışarı çıkmak durumunda olanlar ve zorunlu şehir dışına gidenler için düzenleme yapılması kaydıyla)
Zira büyükşehirlerden daha küçük yerlere kaçan insanlar var, hasta mı değil mi bilmeden yolculuk yapıp yolculuk sırasında konakladıkları yerler dahil her yere bu salgını yayma ihtimalleri artıyor.
Tatil beldeleri doldu corona virüsü ile ilgili uyarı geldi! Dikkat!
Türkiye'de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından okulların da tatil edilmesiyle birlikte vatandaşlar tatil beldelerine yöneldi. Ancak uzmanlar, dolaşım...www.hurriyet.com.tr Bodrum'da Korona'dan İlk Kayıp!
Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını ülkemizde de alınan tüm önlemlere rağmen yayılmaya devam ediyor. Yetkililerin ısrarla izolasyan tavsiyesinde bulunduğu, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirdiği salgın tehlikesine karşı...kenttv.net
Oysa Sağlık Bakanı herkesin kendini virüs bulaşmış gibi düşünmesi gerektiğini söylemiş, alınan tedbirlere bizim katılım göstermemizin önemini anlatmıştı ama uyan kadar uymayan da var ve tehlike uymayanlardan gelecek ne yazık ki.
Ayrıca 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan insanların sağlığı için alınan sokağa çıkma yasağı çok yanlış anlaşıldı sanırım, yalnızca 65 yaş üstü değil kronik sağlık sorunu olan insanlarda sağlıkları için sokağa çıkmamalı, 30 yaşında ama kalp hastası olan veya kronik akciğer hastalığı olan insanlar da var, umarım onlarda sağlıkları için evde kalıyorlardır, her birimiz diğerlerinin de sağlığını düşünmek zorundayız.
75 vatandaşımıza Allah rahmet eylesin, yakınlarına baş sağlığı dilerimHasta olanlarında bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum, umarım başka ölümler olmaz, umarım başka vakalar yaşanmaz.
Ay tövbe:))) benzetmelerin komik geldi af buyur Curly:))) Evet doğru bu sefer de herkes köşe kapmaca oynayacak ama mesela her evden bir kişi karakola ismini yazdırıp alışveriş vb ihtiyaçlar için izin alabilir, belediye temizlik işçileri dahil çalışması zaruri olan insanlarda var, aslında benim yasaklansın dediğim kısım görüyorum buralarda 3-5 kadın toplaşıp keyfi gezmeye gidiyor çoluk çocuk ya da birkaç komşu var aslında burada yaşamıyorlar yılda 3-4 ay kalan insanlar, büyükşehirden korona var deyip kaçmışlar aman bir şey olmaz havasında kendilerini izole etmeyen insanlar belki hastalık bulaştı bilmiyorlar, tüm Ege hatta Karadeniz bölgesine koronadan kaçanlar gidiyor, biliyorsun İtalya bu göç dalgaları ve vurduymazlıklar yüzünden her gün 600-700 insanın öldüğü bir ülke haline geldi, toplum bilinci oluşsun diyoruz ama dinlemeyenleri başka nasıl dinler hale getireceğiz ki? 75 kişi öldü az değilAblacim ben kararsiz kaldim
Aklima bir senin dediklerin geldi sonra da bu 65 yas ve kronik hastalarin sokaga cikma yasagi geldi.
Sokaga cikma yasagi gelirse, kurban bayramlarinda ki dana kovalama, koc, koyun kurban kovalamalari gibi goruntuler goruruz muhtemelen. Ilk karantina haberlerinde kacanlar, saklananlar olmadi mi?
Belki de o ilk supheli vakkalar karantinaya gonullu katilsalardi bugun bu kadar yaygin olmayacakti belkide.
Bilincli olmadan sokaga cikma yasagina kararsiz bakiyorum.
:)Ay tövbe:))) benzetmelerin komik geldi af buyur Curly:))) Evet doğru bu sefer de herkes köşe kapmaca oynayacak ama mesela her evden bir kişi karakola ismini yazdırıp alışveriş vb ihtiyaçlar için izin alabilir, belediye temizlik işçileri dahil çalışması zaruri olan insanlarda var, aslında benim yasaklansın dediğim kısım görüyorum buralarda 3-5 kadın toplaşıp keyfi gezmeye gidiyor çoluk çocuk ya da birkaç komşu var aslında burada yaşamıyorlar yılda 3-4 ay kalan insanlar, büyükşehirden korona var deyip kaçmışlar aman bir şey olmaz havasında kendilerini izole etmeyen insanlar belki hastalık bulaştı bilmiyorlar, tüm Ege hatta Karadeniz bölgesine koronadan kaçanlar gidiyor, biliyorsun İtalya bu göç dalgaları ve vurduymazlıklar yüzünden her gün 600-700 insanın öldüğü bir ülke haline geldi, toplum bilinci oluşsun diyoruz ama dinlemeyenleri başka nasıl dinler hale getireceğiz ki? 75 kişi öldü az değil
Kendi ölümümden korkuyorum. Çünkü yeni doğum yaptım, ölürsem süt veremem oğluma, durum daha da kötüleşir mama bulamazlarsa aç kalır diye oturup ağladım bir gün. Fox’un haberlerini izlemiştim, öyle panik oldum ki lohusa hormonlarımla en kötü ihtimalleri düşündüm durdum. Artık tv’den değil internetten takip ediyorum gündemi.aslında asıl soru şu ;
ölümden mi korkuyorsunuz ?
sevdiklerinizin ölümünden mi ?
yoksa sevdiklerinizden bir türlü ayrılmaktan mı ?
mesela ben ölürüm de Ece Erken ölmezse kahrımdan bir daha ölürüm ben öbür tarafta ...
Bu durumda biz İtalya gibi olsak yine iyi. Uykum kaçtı. Eşim de koltukta uyuyakalmış arada acayip sesler çıkara çıkara öksürüp duruyor.Daha önce de soylemistim ne alaka denmişti yine söylüyorum Italya 16.gününde 50 ölüye sahipti vaka sayısı bizden azdı biz 14.gundeyiz henüz..Bu duyarsız cahil milletle Italya gibi olmamak cahil şansı olur .Hala piknige giden,komsuda kahve içen,yürüyüş yapan var da var.
Az once,el ayak cekilince,maskeler diktim elcegizimle,hic bir zaman muhtac olmamayi dileyerek
Gececek,biliyorum eski gunlere donecegiz biliyorumzaten onun icin aglamiyorum aglanacak bisey yok,ben,kizim evlenecek yasa gelince kasik catal setini deri kutulu mu alsam,karton kutulu mu,ona karar veremiyorum tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?