bugün itibari ile modunuz ....


  • Ankete Katılan
    1.185

Laftan anlamayan insanlar zaten bu ülkenin başına gelen en kötü şeylerden biri. Bunlara zor kullanmak gerekirse döve döve eve sokmak gerek. Hiç birine acımıyorum olan bize olacak
 
Ben geçen hafta annemin raporlu ilaçlarını aldım. Hiç sorun çıkarmadılar imzayı da ben attım bilgilerimi aldılar.

Uzaklaşmanız gerekiyorsa önce evden eczanelerin telefonlarını bulup arayın bilgi alın. Boşuna gitmemiş olursunuz.
 
Ben geçen hafta annemin raporlu ilaçlarını aldım. Hiç sorun çıkarmadılar imzayı da ben attım bilgilerimi aldılar.

Uzaklaşmanız gerekiyorsa önce evden eczanelerin telefonlarını bulup arayın bilgi alın. Boşuna gitmemiş olursunuz.
 
bilinç olsa sokağa çıkma yasağına gerek olmayacak.
 
Tanıdık bi eczaneyse verir bizde öyle alıyoruz sizi tanımayan birimiydi?

Beni tanımıyor ama ilaçlar hep oradan alınıyor. Hastayı tanıyorlar yani. Bir de bu durumda tanımak tanımamak ne kadar önemli olabilir ki sonuçta olağanüstü bir durum var, annem daha geçen hafta biten ilaçları aldı, imzayı o attı. Biraz yardımcı olmaları gerekiyor bence. O zaman kimseye vermeyecek, bu işin tanıdığı tanımadığı mı olur? Adamına göre muameleyle uğraşacak durumda mıyız ülke olarak, gerçekten çok kızgınım. Yaşlıların maaşını bile eve götürüyorlar, banka işlemi yapıyor başkası adlarına, çok saçma geldi tavır bana gerçekten. Sinirliyim biraz, tavrım size değil lütfen yanlış anlamayın.
 

155 i ara canim. Cimerede eczaneyi sikayet et. Terbiyesizler
 

Teşekkür ederim arayıp gideyim, aklıma gelmemişti bu. Umarım alabilirim.
 
Salgın çıkmadan şehir dışına aileme ziyarete gelmiştim geri dönemedim kaldım burada annem kronik rahatsız dışarı işlerini ben yapıyorum.

2 hafta oldu eşimle ayrıyız bakalım ne zaman geri dönebileceğim.

Mantıken burada kalmam lazım ama çok uzarsa bu durum nasıl olacak bakalım.
 
Yeni giden askerlerimizi 14 dışarı bırakmıyorlar
Hayir 14 gun bekletmediler sadece atesi olanlari ayirmislar geri kalan binlerce acemi askeri almislar askeriyeye.. esimin bulundugu yer boyle imis.. maske dagitmislar carsi izinleri yok ama asker eglencesinden gelenleri aldiktan sonra ne anlami kaliyor bunlarin
 

anneniz eczaneyi arayıp bilgilendirse önden. böyle böyle kızım gelecek diye. belki onların da yanlış yapmaktan korktuları bişeyler vardır ama annenizle konuşunca anlayabilirler.
 
anneniz eczaneyi arayıp bilgilendirse önden. böyle böyle kızım gelecek diye. belki onların da yanlış yapmaktan korktuları bişeyler vardır ama annenizle konuşunca anlayabilirler.

15 yaşında çocuk olsam arasın da bilmiyorum tuhaf geldi. Eczacılar da oldukça zor durumda, gergin günler geçiriyorlar tabii, yine de bazı şeyler standart olmalı. Farklı bir eczaneyi aradım, yardımcı olacaklarını söylediler. Çok kalabalık olmadan gideceğim ama yeni dezenfekte oldum, biraz dinleneyim : p
 
Burada şu süreci tatil olarak görüp İstanbul'dan gelen biri pozitif çıktı. Daha kim bilir kaç tane var böyle...
bizim bulunduğumuz yazlık ilçede de geçen hafta iki tane pozitif vaka çıktı. Yurtdışından gelen bir vatandaşımız evde karantinada ama eşi fıldır fıldır geziyor sokakta. Burası küçük bir ilçe, sadece bir tane migros var, herkes oradan alışveriş yapıyor, bu kişiler de oraya girdi çıktı kimbilir kimlere bulaştı. Ayrıca büyük şehirden "oh burada bir şey olmaz" diye gelen bir sürü insan var, hala akın akın geliyorlar, taşıyıcı mı değil mi belli değil.
 

yok yaştan dolayı değil de bence illa suistimale kalkan insanlar oluyordur. kendilerince önlem almak istemiş olabilirler. yardımcı olacak yer bulduysanız süper :)
 

italya da da böyle başladı zaten. milano kırmızı bölge ilan edilince akın akın başka bölgelere kaçtılar ve yaydılar.
 
Ben de kp'min ilaçlarını aldım kimliği ile. İmzayı ben attım. Başka eczaneleri araştırın.
 
Keşke eczaneden çikmadan polisi arasaydiniz yada zabitayi
Sonuçta yaşlı ve hastalarin sokaga cikmamasi lazim
Eminim ilaci vermek zorunda kalirlardi
 

Yok doğru diyosunuz hep ordan alıyosa kayıtlıdır zaten işte bazen kural kaide duruyor kişisel gariplikler oluyor
 
ben de söyleyecektim aslında bunu. Bizim burada polis yaşlılara yardımcı oluyor, arayın sorun isterseniz.

Burada da belediye çok yardımcı oluyor ama hiç kimsesi olmayanlar vardır illa ki. Onların hakkını gasp etmek istemem. Elimden geldiğince hem annemlere hem de çevredeki diğer yaşlı, muhtaç kişilere yardımcı olmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyelim.
 
Keşke eczaneden çikmadan polisi arasaydiniz yada zabitayi
Sonuçta yaşlı ve hastalarin sokaga cikmamasi lazim
Eminim ilaci vermek zorunda kalirlardi

Hiç aklıma gelmedi, zaten insan sokakta gergin oluyor. Onlara da üzüldüm, tulum filan giymişler, her yeri brandalarla kapatmışlar. Tüm gün hastalarla uğraşıyorlar. Bana gıcık oldu galiba çalışan kişi. Ne diyeyim, umarım bana kötü davranınca siniri biraz azalmıştır da diğer gelenlere minnoş davranır, bari o işe yarayayım da durduk yere kovalanmış olmayayım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…