evet öyle diger ulkelerin baskanlari cikip sagliginiz onemli geri kalan her seyi biz halledecegiz dediler.Bizde zaten batan batti kuaforler,cafeler,lokantalar zaten batan batti yani bir yardimda yok twitterda adamlar yemegimiz yok paramiz yok diye paylaşımlar yapmislar bugun gordum.Ama durun kanal istanbul basladi bize oradan ekmek cikacak sanirim yoksa boyle zor bir zamanda niye başlatılsın dimisokaga cikma yasagi demek ise gitmeyen herkesin ihtiyacinin karsilanmasi demek olmuyor mu? bunu karsilayamazlarsa insanlarin durumu ne olacak ise gidenlerden ziyade gezip tozanlar icin birsey yapilsa izin belgesi verilse ise gidenlere en azindan
evet öyle diger ulkelerin baskanlari cikip sagliginiz onemli geri kalan her seyi biz halledecegiz dediler.Bizde zaten batan batti kuaforler,cafeler,lokantalar zaten batan batti yani bir yardimda yok twitterda adamlar yemegimiz yok paramiz yok diye paylaşımlar yapmislar bugun gordum.Ama durun kanal istanbul basladi bize oradan ekmek cikacak sanirim yoksa boyle zor bir zamanda niye başlatılsın dimi
valla bizim ev sahibi ölüyoruz diyerekten 3 aylık kirayi ister öyle bir insan.Böyle nereye kadar yasayacagiz zaten stresten ölüp gideceğim şu karantina gelseydi iyiydiekonomik nedenlerden dolayı sokağa çıkma yasağının kolay kolay geleceğini sanmıyorum. ne faturalarda ne başka ödemelerde kolaylık yok. ancak iyi niyetli ev sahipleri bireysel olarak kira ödemelerinde anlayış gösteriyor.
kendilerine yaptılar.
dünyanın iyiliği için ne yapmışlar
virüs salmaktan başka ne yaptılar
Kanal istanbul ne alakaevet öyle diger ulkelerin baskanlari cikip sagliginiz onemli geri kalan her seyi biz halledecegiz dediler.Bizde zaten batan batti kuaforler,cafeler,lokantalar zaten batan batti yani bir yardimda yok twitterda adamlar yemegimiz yok paramiz yok diye paylaşımlar yapmislar bugun gordum.Ama durun kanal istanbul basladi bize oradan ekmek cikacak sanirim yoksa boyle zor bir zamanda niye başlatılsın dimi
hayirlisiyla basladiKanal istanbul ne alakaproje başlatıldı mi,su ara virüs belasindan başka diğer haberlere alıcılarım kapalı galiba
Evet ihaleleri yapıldıKanal istanbul ne alakaproje başlatıldı mi,su ara virüs belasindan başka diğer haberlere alıcılarım kapalı galiba
Yedek akçe ya da yaygın bilinen adıyla "ihtiyat akçesi" TCMB'nin kanun gereği olağanüstü durumlarda kullanılmak üzere kenara ayırdığı rezervler anlamına geliyor.Temmuz ayında alınan kararla 41 milyar tllik ihtiyat akçesinin 21 milyar tllik kısmı hazineye aktarıldı.Artık hiçbirşey beni şaşırtmıyor.evet öyle diger ulkelerin baskanlari cikip sagliginiz onemli geri kalan her seyi biz halledecegiz dediler.Bizde zaten batan batti kuaforler,cafeler,lokantalar zaten batan batti yani bir yardimda yok twitterda adamlar yemegimiz yok paramiz yok diye paylaşımlar yapmislar bugun gordum.Ama durun kanal istanbul basladi bize oradan ekmek cikacak sanirim yoksa boyle zor bir zamanda niye başlatılsın dimi
valla bizim ev sahibi ölüyoruz diyerekten 3 aylık kirayi ister öyle bir insan.Böyle nereye kadar yasayacagiz zaten stresten ölüp gideceğim şu karantina gelseydi iyiydi
sokağa çıkma yasağı ilan edilmediği sürece bu süreç uzayacak her geçen gün kötüleşerek.Sokağa çıkma yasağınında pek işe yaramadığını ispanya ve italyadan görüyoruz en doğru çözüm insanın kendini virüsten koruması kişisel sağlığına dikkat etmesi
İtalya ve İspanya zamanında o kararı uygulamadıkları için bu haldeler. Sapla samanı ayırt etmek gerekSokağa çıkma yasağınında pek işe yaramadığını ispanya ve italyadan görüyoruz en doğru çözüm insanın kendini virüsten koruması kişisel sağlığına dikkat etmesi
Bende sokağa çıkma yasasının gelmesi taraftarıyım ancak bunun çözüm olmadığını söylüyorum. Ayrıca sokağa çıkma yasağı büyük ekonomik çöküntüdür esasında ona dayanacak gücümüz yok gerçekçi olursak her şartta bu virüs dünyayı daha bir süre tehdit edicek bu kadar ekonomik zorlukların arasında bunuda eklersek esasında eylül ayında açlıktan ölme şansımız yükselecek :) Nerden baksan tutarsızlık...sokağa çıkma yasağı ilan edilmediği sürece bu süreç uzayacak her geçen gün kötüleşerek.
bireysel korunma diyorsunuz bu şartlara dayanabilmeyi ne kadar sürdürebileceğiz
misal eylül ayına kadar böyle yaşayacak gücünüz var mı?
Kızlar şu flood u okuyun. Yazan kişiyi biliyor ve güveniyorum.
Bunun yobazı falan kalmamış. Aynı kaşıktan su içmek demek toplu intihar demektir.İnancın bir tık ötesi yobazlıktır
Yobaz bencil bir gruh
Biz ekonomik şartlardan dolayı bu yasağı getiremiyoruz onlar ise tedbirsizlikten getirmedi. Gerçekçi bakarsak bu gidişat ile onlardan beter hale gelmememezin için tek bir neden yokİtalya ve İspanya zamanında o kararı uygulamadıkları için bu haldeler. Sapla samanı ayırt etmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?