bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
o da bşy mi arkadaşım
dun biri diyor ki ya hazır çalışmıyorken gitsem bir otele 1 hafta tatil yapsam diyor
adamın otellerin kapatıldıgından bile haberi yok
bu toplumla mı biz bu salgının önünü keseceğiz

Bende bu başlık Altında yazayım. Okuyan olursa lütfen cevap bekliyorum. Dün şiddetli bel ağrım oldu. Bel mi kalça mı kestiremiyorum çünkü geniş bir alan. Hiç bir şekilde eğilemiyorum. Biraz uyuyunca geçer sandım ama tam tersi daha kötü oldu. Yürürken sıkıntı yok ama oturup kalkarken, eğilirken çok şiddetli ağrım oluyor. Minimum bile eğilemiyorum.
iki küçük bebeğim var biri 26 aylık biri 6 aylık. Evdeyim şu an ücretsiz izinde. Hastaneye gitmeli miyim? Durumum ne olur bilmiyorum Ama hiç geçecek gibi durmuyor. Çünkü çok şiddetli. Şu dönemde hastaneye gitmeyi asla düşünmüyorum ama evde çok zorlanıyorum. Eşim işe gittiğinde bu ağrıyla nasıl çocuklarla ilgileneceğim bilmiyorum. Annemler yakında oturuyor söylesem hemen gelir ama şu ev izolasyonunu bozmamak İçin söylemiyorum durumumu. Siz olsanız ne yaparsınız? Bu ağrıyla nasıl başa çıkarım bilmiyorum kafam çok karışık. Çok üzgünüm.

Bence bu durumdan dolayı sigara içtiği için hak ediyora getiriyor görümceniz. Ama mutsuz olduğu İçin içiyor demiş. Çok bi şey anlamadım. Ama doğru değil söylediği. Ayrıca bende çok kızıyorum KOAH olup sigara içenlere. Ve bu insanların sağlık yardımı Hakkı olduğunu bile düşünmüyorum

Geçmiş olsun.
Eczaneden kas gevşetici ağızdan alınan bir ilaç+krem alsanız?
Ters bir hareket, şiddetli çarpma vb oldu mu? Durduk yere mi başladı ağrı?

Burada şu süreci tatil olarak görüp İstanbul'dan gelen biri pozitif çıktı. Daha kim bilir kaç tane var böyle...
Sokağa çıkma yasağı yapılmıyor.Bari insanların başka şehirlere gitmelerine izin verilmese

hepimiz bir miktar sinir hastası olduk, kolay değil bu şartlarda yaşamaya çalışmak ama kimse için ölsün demiyoruz.
bence görümceniz rahat görünmenin altında ciddi korkular yaşıyor. acısını da böyle çıkarıyor.
ne olursa olsun hoş görülecek laflar değil.

Çok geçmiş olsun bel tutulması fenadır bazen kitleniyor insan evde kas gevşetici ağrı kesici alınıyor zaten böyle bi rahatsızlığınız varsa vardır ilacınız kendimden biliyorum.

Sıcak tutup, egzersiz yapıp, dinlenip ilaçta aldıktan sonra son çare hastane.

İki gün önce görümcemin boynu tutuldu mecbur gitti hastaneye korunarak

Geç bile kalındı inşallah en kısa süre de yapılır
evet ne yazık ki pek çok konuda geç alınan önlemler var. en önemlilerinden biri de ulaşım. şu an toplu taşımalara kapasitenin %50sini taşıma ve belirtilen şekilde oturtma kuralı getirildi. ama insanlar buna ne kadar uyuyor acaba ? büyükşehirlerde hangi otobüsü minibüsü kim ne kadar kontrol edebilir ?

sokaga cikma yasagi demek ise gitmeyen herkesin ihtiyacinin karsilanmasi demek olmuyor mu? bunu karsilayamazlarsa insanlarin durumu ne olacak ise gidenlerden ziyade gezip tozanlar icin birsey yapilsa izin belgesi verilse ise gidenlere en azindan
.sonuna kadar katılıyorum

Ha gelişmiş devletlerden biri olursun

Ha bütçen olur cat diye verirsin herkesin parasını

Bizde o durum ne olur önce yıllık izin sonra yarı maaş sonra ücretsiz sonra işten çıkarılma

Yoksa biz de karşıyız gezmeye gittim diye 1 saat otobüs yolculuğu yapıp akraba gezene

Tabi ki öyle bir denetim yoktur olsa da kaç tanesine yapabilirler zaten.İnsanlarımızda ki bu rahatlığı düşününce çok az kişi dikkat ediyordur diye düşünüyorum

sokaga cikma yasagi demek ise gitmeyen herkesin ihtiyacinin karsilanmasi demek olmuyor mu? bunu karsilayamazlarsa insanlarin durumu ne olacak ise gidenlerden ziyade gezip tozanlar icin birsey yapilsa izin belgesi verilse ise gidenlere en azindan
Almanya da öyleymiş galiba.Kısmi sokağa çıkma yasağı varmış .Sanırım sadece çalışanlar çıkıyor dışarıya

40 kisi falan alıyor otobus hadi 20 kisi olsa birinde vaka olsa yine hepsine gecer ki neye yaradi %50 ye indirmek ben olaylar patladiginda ailemleydim karantina gelir diye biletimi yakip yeni bilet aldim ucakta ilk olarak 3 kisi yanyana oturduk sonra aramiza bosluk birakarak oturttular bu bir saatlik yolculuktu gerilmekten yerimde oturamadim diken ustunde bir saat gecirdim ayrica hostesler falan maske takmıyordu gise calisanlarida takmıyordu hadi diyelim ucakta yok gise calisaninda varsa ondan hop herkese bulastirdin.Asiri sacma yani komple seferler kalksin

Tabi ki öyle bir denetim yoktur olsa da kaç tanesine yapabilirler zaten.İnsanlarımızda ki bu rahatlığı düşününce çok az kişi dikkat ediyordur diye düşünüyorum
ekonomik nedenlerden dolayı sokağa çıkma yasağının kolay kolay geleceğini sanmıyorum. ne faturalarda ne başka ödemelerde kolaylık yok. ancak iyi niyetli ev sahipleri bireysel olarak kira ödemelerinde anlayış gösteriyor.

kesinlikle katılıyorum. belki çoğu insan daha da uzun kalacak karantina öncesi gittiği yerde ancak sonucun iyi olması için bunlar gerekli.
başta bence ulaşım firmaları da çok ciddiye almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…