- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Teşekkür ederim. İki bebeğim var onlar uğraştırıyor. dün bir saat mutfakta ayakta kaldım ondan sonra oldu. Her zaman ayakta kalıyorum aslında. Napıcam bilmiyorum. Siyatik ağrısı olabilir diye düşünüyorum. Ters ve ani hareketler oluyor çocuklardan dolayı ama oturup kalkamayacak kadar şiddetli ağrım olmamıştı hiç.Geçmiş olsun.
Eczaneden kas gevşetici ağızdan alınan bir ilaç+krem alsanız?
Ters bir hareket, şiddetli çarpma vb oldu mu? Durduk yere mi başladı ağrı?
SalgınHanımlar bir film adı söyleniyordu. Coronayı anlatan adı ne o filmin bilen yazabilir mi?
Körlük benzetiliyordu ama izlemedim.Hanımlar bir film adı söyleniyordu. Coronayı anlatan adı ne o filmin bilen yazabilir mi?
"Salgın" mi acaba?Hanımlar bir film adı söyleniyordu. Coronayı anlatan adı ne o filmin bilen yazabilir mi?
KOAH veya astım olup, sigara içmeye devam edip, sonra da sağlık hizmeti almak istemek, sağlık personeliyle dalga geçmektir. Keyfidir. Kimse kusura bakmasın. Ne psikolojiyle içiyormuş...Kızmak ayrı bir şey, sağlık yardımı almaya hakkı yok demek başka bir şey. Sigara içen insanların nasıl bir ruh hali içinde sigara içtiklerini bilemeyiz. ama sizin gibi düşünen insanların nasıl bir ruh hali ile kimin sağlık hizmeti almaya hakkı olup olmadığı konusunda değerlendirmeler yaptığı da bir muamma. Düşünce özgürlüğü hak ise ben de sizin gibi düşünen insanların sağlık hizmeti sektöründe yer almaya hakkı olmadığını düşünüyorum.
KOAH veya astım olup, sigara içmeye devam edip, sonra da sağlık hizmeti almak istemek, sağlık personeliyle dalga geçmektir. Keyfidir. Kimse kusura bakmasın. Ne psikolojiyle içiyormuş...
durumu daha acil olan insanlar İçin hak ihlali değil mi? Bakın benim bu dediğimi hekimler bile söylüyor. Akciğer kanseri adam, eşi KOAH hastası ve,kendisi kanser hastası ve akciğer kanseri olduğu halde eşinin yanında sigara içiyor. Eşi 80 yaşında ve şikayet bile edemiyordu kadıncağız. Ben dayanamıyorum beni hasta etti diyordu bizzat şahidim. Bu insanın ne başkasını hasta etmeye, ne de boş yere tedavi olmaya Hakkı yok. Çok net. Bunu doktorlar da söylüyor. Bir gidin bakalım göğüs hastalıkları hastanesine. Koahım ama sigarayı bırakamıyorum deyin, sizi nasıl kapıdan gönderiyorlar görürsünüz. Gidip bir deneyin isterseniz. Sigara içiyorum ama acile geldim bana bir oksijen takın, rahatlayınca eve gidip tekrar içeceğim. Oh ne ala. Biraz bencil olmaktan vazgeçin. Bencil olacaksınız da zararı kendinize verin, çevrenize değil. Bu kişi babam bile olsa aynı şeyi düşünüyorum.
Hanımlar bir film adı söyleniyordu. Coronayı anlatan adı ne o filmin bilen yazabilir mi?
Teşekkür ediyorumBu mesaj polemik değil fikir beyan etmektir. Bende böyle düşünüyorum diye değil aklın yolu bir olduğu için bu mesajı polemik kabul edemedik bilginize.
Çok teşekkür ederim. Koşu bandında biraz hafif yürüyüş yapmaya çalıştım. Biraz daha iyi geldi. Çok sağolun.Çok geçmiş olsun bel tutulması fenadır bazen kitleniyor insanevde kas gevşetici ağrı kesici alınıyor zaten böyle bi rahatsızlığınız varsa vardır ilacınız kendimden biliyorum.
Sıcak tutup, egzersiz yapıp, dinlenip ilaçta aldıktan sonra son çare hastane.
İki gün önce görümcemin boynu tutuldu mecbur gitti hastaneye korunarak
Bende izledim
Bilim kurulunun göstermelik bir saçmalıktan ibaret olduğunu düşündürdü bana
Başlarda iyi geliyordu ama şu an sorulan her soruyu kıvırıyorlar, moderatörün yüz ifadelerine dikkat ettiniz mi adam ağlayacaktı neredeyse, o kadar boş konuştular ve özel hastaneler birliği başkanı da programı şahtı şahbaza çevirdi, çok ayıp etti, adam resmen devleti tehdit etti ya yoğun bakım yataklarının çoğu bizde destek vermezseniz kapatırız dedi aba altından hey yavrum heyy..
Çok teşekkür ederim. Koşu bandında biraz hafif yürüyüş yapmaya çalıştım. Biraz daha iyi geldi. Çok sağolun.
O filmi izledim. Biraz daha korkmak istemiyorsanız tavsiye etmem. Çünkü yaşadığımız şeylere birebir benziyor. Spoiler yapmayayım. Ama çok ünlü enfeksiyon doktoru diyor ki, “şu an herhangi biriniz şöyle bir virüs çıkacak diye tahminde bulunabilirsiniz, çünkü bu insanlık tarihi boyunca zaten hep olmuş bir şey” dedi. Yani buraya bilmem kaç yılında, şu ülkede salgın olacak deseniz, bunun tutma ihtimali çok Yüksek. O yüzden moralinizi yüksek tutun."Salgın" mi acaba?
izlemeyin bunalıma girersiniz bende şimdi Netflix'te karıştırıyorum da ne izliyeyim diye birinin introsuna baktım aklım oynadı : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?