bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Gönül ister ki maddi manevi hiç etkilenmeyelim,sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak çalışabilelim.
Ama ülkemizde bu MÜMKÜN DEĞİL!!!

Geçmiş olsun.
Eczaneden kas gevşetici ağızdan alınan bir ilaç+krem alsanız?
Ters bir hareket, şiddetli çarpma vb oldu mu? Durduk yere mi başladı ağrı?
Teşekkür ederim. İki bebeğim var onlar uğraştırıyor. dün bir saat mutfakta ayakta kaldım ondan sonra oldu. Her zaman ayakta kalıyorum aslında. Napıcam bilmiyorum. Siyatik ağrısı olabilir diye düşünüyorum. Ters ve ani hareketler oluyor çocuklardan dolayı ama oturup kalkamayacak kadar şiddetli ağrım olmamıştı hiç.

Hanımlar bir film adı söyleniyordu. Coronayı anlatan adı ne o filmin bilen yazabilir mi?

Merhaba aöf sinavina girecek olanlar var mi?
Ne düşünüyorsunuz ?
Halen bir aciklama yok

KOAH veya astım olup, sigara içmeye devam edip, sonra da sağlık hizmeti almak istemek, sağlık personeliyle dalga geçmektir. Keyfidir. Kimse kusura bakmasın. Ne psikolojiyle içiyormuş...
durumu daha acil olan insanlar İçin hak ihlali değil mi? Bakın benim bu dediğimi hekimler bile söylüyor. Akciğer kanseri adam, eşi KOAH hastası ve,kendisi kanser hastası ve akciğer kanseri olduğu halde eşinin yanında sigara içiyor. Eşi 80 yaşında ve şikayet bile edemiyordu kadıncağız. Ben dayanamıyorum beni hasta etti diyordu bizzat şahidim. Bu insanın ne başkasını hasta etmeye, ne de boş yere tedavi olmaya Hakkı yok. Çok net. Bunu doktorlar da söylüyor. Bir gidin bakalım göğüs hastalıkları hastanesine. Koahım ama sigarayı bırakamıyorum deyin, sizi nasıl kapıdan gönderiyorlar görürsünüz. Gidip bir deneyin isterseniz. Sigara içiyorum ama acile geldim bana bir oksijen takın, rahatlayınca eve gidip tekrar içeceğim. Oh ne ala. Biraz bencil olmaktan vazgeçin. Bencil olacaksınız da zararı kendinize verin, çevrenize değil. Bu kişi babam bile olsa aynı şeyi düşünüyorum.

Merhaba aöf sinavina girecek olanlar var mi?
Ne düşünüyorsunuz ?
Halen bir aciklama yok

Bu mesaj polemik değil fikir beyan etmektir. Bende böyle düşünüyorum diye değil aklın yolu bir olduğu için bu mesajı polemik kabul edemedik bilginize.

Hanımlar bir film adı söyleniyordu. Coronayı anlatan adı ne o filmin bilen yazabilir mi?

izlemeyin bunalıma girersiniz bende şimdi Netflix'te karıştırıyorum da ne izliyeyim diye birinin introsuna baktım aklım oynadı : )

Çok teşekkür ederim. Koşu bandında biraz hafif yürüyüş yapmaya çalıştım. Biraz daha iyi geldi. Çok sağolun.

Son yazdığınız kısmı kaçırmışım ben. Hepsini izleyemedim çünkü ruhum daraldı.
Ben de sizin gibi düşündüm. "Bir şey yapılmıyor" demeyelim diye toplanıp durduklarını düşündüm. Aynı boş şeyleri anlattı durdu.
Test sayılarından bahsediyorlar, adam Çin'i örnek veriyor onlar da az test yaptı diye. Tamam da adamlar 10 günde hastane de yaptı o ne olacak?

Bir de karantina mevzusu var.
Sunucunun arkadaşına test yapmadıkları gibi eve salmışlar. Bilinçsiz kaç kişi sokağa salınıyor da fink fink geziyor acaba?

"Salgın" mi acaba?
O filmi izledim. Biraz daha korkmak istemiyorsanız tavsiye etmem. Çünkü yaşadığımız şeylere birebir benziyor. Spoiler yapmayayım. Ama çok ünlü enfeksiyon doktoru diyor ki, “şu an herhangi biriniz şöyle bir virüs çıkacak diye tahminde bulunabilirsiniz, çünkü bu insanlık tarihi boyunca zaten hep olmuş bir şey” dedi. Yani buraya bilmem kaç yılında, şu ülkede salgın olacak deseniz, bunun tutma ihtimali çok Yüksek. O yüzden moralinizi yüksek tutun.

izlemeyin bunalıma girersiniz bende şimdi Netflix'te karıştırıyorum da ne izliyeyim diye birinin introsuna baktım aklım oynadı : )

Neymiş neymiş çok merak etmekle birlikte yok yere ruhumu darlatmiyim diyorum.

Ece erkenle ilgili görüşüne bayıldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…