bu durum annemde de varKronik romatizma kemiklerde koronik iltihap ve odem var bazen ağrılarımdan oturamadigim oluyor :/
Abi zaten işi gereği iş yerinde duş alıyor gelmeden maske zorunlu zaten normalde de maske takması gerekiyordu (madenci)
Adam eve geldiginde sirkeli suyla gargara yapıyor ...hatta icior komple kolonya sıkıyor kendine ama ne bileyim bence dışardan tamamen irtibatı kesmek gerekiyor gibi geliyor bana ;/
İki -3 gündür servislerde mesafe kondu ama iş işten geçtikten sonra iş yerinde karantina da olan kişi var !
Bazı şirketler kendi iş yerlerine baraka koyup işçisini şirkette tutuyor yemek icme barındırma ..bu yapılabilir aslında ama her şirket çalışanını düşünmüyor maalesef
Dün eşim mecbur çıktı. Dediğiniz gibi yaptım adam bir şok. Telefonunu da ben temizledim. Dışarıdan gelen mikroplar sanki telefon ve Kumanda da. Öyle geriliyorum. Evde çocuk olunca bu ikiliyi de çok seviyor çocuklar.
babam !
1.5 ay önce son evre akciğer kanseri teşhisi kondu, ciğerden beyine metastaz var, kemo terapiyi biz ret ettik fakat beyin için ışın tedavisi aldırdık. Işın tedavisine girmeden önce doktor sigara içmemeli bu tür tedavilerde (oral ilaçların etkileri) ilaçlar kanda ki oksijen ile taşınmakta olup asla sigara içmemeli dediler.
Kendisine hasta olduğunu söylemedik ama kötü olduğunu hissetti !
ne yaptı sigarayı bıraktı mı ? Hayır
eskiden sigara içme diyorduk şimdi ayağa kalkıp sigara içerse mutlu oluyoruz. neden ayağa kalktı bizimle daha rahat iletişim kurdu diye.
dün akşam yemek yedi bizimle, yemeği bitti masada aldı eline bir sigara kardeşime dedim çıkmasın bahçeye yak burada içsin....
eskiden sigara içtiğinde üzülüyorduk dediğim gibi şimdi mutlu oluyoruz...
biz sağlık hizmetlerinden yararlanmayı ret ettik zaten...
babam !
1.5 ay önce son evre akciğer kanseri teşhisi kondu, ciğerden beyine metastaz var, kemo terapiyi biz ret ettik fakat beyin için ışın tedavisi aldırdık. Işın tedavisine girmeden önce doktor sigara içmemeli bu tür tedavilerde (oral ilaçların etkileri) ilaçlar kanda ki oksijen ile taşınmakta olup asla sigara içmemeli dediler.
eskiden sigara içme diyorduk şimdi ayağa kalkıp sigara içerse mutlu oluyoruz. neden ayağa kalktı bizimle daha rahat iletişim kurdu diye.
dün akşam yemek yedi bizimle, yemeği bitti masada aldı eline bir sigara kardeşime dedim çıkmasın bahçeye yak burada içsin....
Ben bu konuda kesinlikle katılmıyorum. Çünkü eğer açıklama gelirse oradakiler kaçmaya calisicak bu daha kötü düşünün bi şehirde var yada bi kaç şehirde oradaki 1 kişi bile pozitif olup oradan başka şehire gittiğini düşünürsek bu daha tehlikeli bu benim fikrim. Yani açıklamasın nerede olduğu ama tedbirler çoğalsın isterimHangi şehirde olduğunu bir an evvel açıklamaları gerekiyor. Bunu bilmemiz lazım. Rabbim ulkemizi korusun. İnşaallah fazla yayılmaz
Steril olmak için elinden geleni yapıyor da benim anlatmak istediğimde iş yerinde 8 saat çalışma var bu 8 saat içinde virüs u almış olabilirabla biz başka şeylerden bahsediyoruz dışarıda taktığı maskeden bize ne ?
benim derdim eve girerken steril olması
babam !
Allah rahmet eylesinAnnemi 4.evre akciğer kanserinden şüphelenerek hastaneye yatırdılar, biyopsi yapılabilmesi için. Ama hastalık o kadar ilerledi ki fırsat olmadı. Annem çok sigara içerdi, 30 sene sigara içmiş bir kadındı. Hiç sigarayı bırakmayı düşünmedi, yapamam dedi. Hastanedeyken çok stres oluyordu panik oluyordu, akrabamız gel seni sigaraya çıkartalım dedi gülsün diye. Annem "yok buradan çıkarsam bir daha ağzıma sürmeyeceğim sigara" dedi ama çok geç olmuştu maalesef.
Keşke sağlığın kıymetini kaybedince anlamasak ama olmuyor işte.
Pandemic: How to Prevent an Outbreak
bir mezarlık sahnesini gördüm o yetti bana
Geçmiş olsun çok zor gerçekten Allah beterinden korusunbu durum annemde de varbagisiklik baskilayici ilaclar kullaniliyor bildigim kadariyla
Annemi 4.evre akciğer kanserinden şüphelenerek hastaneye yatırdılar, biyopsi yapılabilmesi için. Ama hastalık o kadar ilerledi ki fırsat olmadı. Annem çok sigara içerdi, 30 sene sigara içmiş bir kadındı. Hiç sigarayı bırakmayı düşünmedi, yapamam dedi. Hastanedeyken çok stres oluyordu panik oluyordu, akrabamız gel seni sigaraya çıkartalım dedi gülsün diye. Annem "yok buradan çıkarsam bir daha ağzıma sürmeyeceğim sigara" dedi ama çok geç olmuştu maalesef.
Oy kullanamadim cunku sagligimiz icin sokaga cikma yasagi olsun istiyorum ama
Isyerleri ucretsiz izin verdiginde evde ne yiyip ne icecegiz, faturalarimizi kim odeyecek diye dusununce isin icinden cikamiyorum
Ozel sektor evde oturana maas odemez bu boyle ...
Gozunden bile bulasiyor damardan bulasmazmiabla corona damardan bulaşmıyor : ))))))))))
yanlış anlaşılmasın bende bu yüzden bu konuda sert olunması taraftarıyım. Yoksa duygusal davrandığımızda içmeye devam ediyorlar durumun farkında değillerse. Bundan 10-12 sene önce babam sigara içtiği için,bizi öpmesine sarılmasına izin vermemiştik. Kız kardeşim ağlamıştı üzülüyoruz falan diye. Daha küçüğüz yani. Babam ne kadar içerlediyse bi anda bıraktı sigarayı. Keşke çok önce bıraksaydı da akciğer kanserinden onu kaybetmeseydik.Annemi 4.evre akciğer kanserinden şüphelenerek hastaneye yatırdılar, biyopsi yapılabilmesi için. Ama hastalık o kadar ilerledi ki fırsat olmadı. Annem çok sigara içerdi, 30 sene sigara içmiş bir kadındı. Hiç sigarayı bırakmayı düşünmedi, yapamam dedi. Hastanedeyken çok stres oluyordu panik oluyordu, akrabamız gel seni sigaraya çıkartalım dedi gülsün diye. Annem "yok buradan çıkarsam bir daha ağzıma sürmeyeceğim sigara" dedi ama çok geç olmuştu maalesef.
Gozunden bile bulasiyor damardan bulasmazmi
Gercekten cok kiziyorum ya polis olsam biber gazini dayarim alayina. Adamlar kacinci turu atiyor dagilin diye...
Hangi şehirde olduğunu bir an evvel açıklamaları gerekiyor. Bunu bilmemiz lazım. Rabbim ulkemizi korusun. İnşaallah fazla yayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?