bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
trafik kurallarını uymayıp kaza yapanlar da tedavi edilmesin. Ağzına bir gün bile sigara koymayan babam da KOAH oldu. Karısına şiddet uygulayan adam bacağını kırarsa bacağını alçıya almayıp diğer bacağını da doktorlar kırsın göndersin. Hırsızlık yaparken balkondan düşen hırsızı da öldürelim. Bakın sinirliyim. Kırıcı olmak istemiyorum

İnşallah bir daha içmezsiniz ben de inşallah bırakmaya cesaret edebilirim. Babanızı anlıyorum çok üzgünüm ama anlayabiliyorum. Dayıma da biz kemoterapi aldırmadık, tedaviyi reddettik çünkü çok düşmüştü zaten bağışıklığı. Yaşam kalitesini yükselttik elimizden geldiği kadar, bitkisel ürünler alternatif tıp, çok da iyiydi aslında.

Bu arada gümüş suyunu araştırın isterseniz babanız için eğer daha önce denk gelmediyseniz.

İnanın bu konuda çok katıyım ben....

Benim canımı tehlikeye atıp makaslar yapan bir araç az ileride kaza yaptığında adamın yanına gidip geber diyesim var

daha önce de yazışmıştık ölümsüzlük mantarı ve kenevir yağı üzerine gidiyoruz biz.

Bu sanirim butun ulkeler icin gecerli. Aksi taktirde suan Avrupanin durumu bu kadar icler acisi olmazdi.

Sigaranın zararları tartışılacak şey değil zaten. Annemi hastaneye bir çarşamba günü yatırdık, ultrasonla her organına baktılar, çarşamba günü böbrekler tertemizken perşembe günü yapılan kontrolde kocaman kistler çıkıyordu ortaya. Doktoruna niye bu kadar hızlı ilerliyor dediğimde sigara içiyor muydu anneniz diye sordu, ondan hızlı ilerliyor işte dedi.

Açıkçası ben de Kazen gibi düşünüyorum kemoterapi ve tedavi konusunda... Annem de aynı şekilde hastalığı çekersem tedavi istemiyorum demişti.

Domuz gribi neden yaşlıları etkilemedi? sonuçta bulaşan bir şey yaşlıya da bulaşır. Bu arada ben de domuz gribi geçirdim, normal gripten bir tık ağırdı.
Virüsün yapısıyla ilgisi olabilir. Ebola'nın %20si çocuklarda görülmüş mesela, Corona çocukları istisnai durumlar haricinde etkilemiyor. Farklı virüsler farklı yaş gruplarını etkilemiş. Corona da yaşlılar için daha ölümcül oluyor. Yarattığı etkilere, tutulum şekline vs göre değişiyor olabilir.

iltihaplı romatizma tedavisinde kullanılan plaquenil'in virüs tedavisinde etkili olduğunu iletti dün bazı doktorlar.

Anlık gaflet, ani verilen kararla, 30 yıldır sağlığın kötüye gittiğini bile bile sigara iceni bir mi tutuyorsunuz?
(Şiddet uygulayana istediğinizi yapabilirsiniz sorun yok)
Koah hastaları tedavi edilmesin denmiyor.
Mesleki olarak koah olan da var.
Kot taşlamada vs ekipman olmadan çalışıp ciğerleri hasar gören,
Kömür madenlerinde çalışıp koah olan
Bunlar başka şeyler.

#anlamiyorumamaizliyorum #karantinadadelirmeceler

bu durum annemde de var bagisiklik baskilayici ilaclar kullaniliyor bildigim kadariyla
Benim esimde romatizma hastası ve oda bağışıklığı baskılayıcı ilaç kullanıyor özel sektörde çalışıyor mecburen işe gidip geliyor hijyen anlamında çok dikkat ediyoruz ama yeterli değil iş yerinde yemek dışardan geliyor ne kadar dikkat ediliyor bilmiyoruz bile
Adam günlerdir oğlumuza yaklasamiyor korkudan umarım sokağa çıkma yasağı gelir gerçekten sağlıktan gerisi boş

Sorulacak öyle çok soru var ki; testi pozitif çıkıp hafif geçirenleri kendini karantinada tut deyip evlerine gönderiyorlarmış. Bu karantinayı kaç kişi uyguluyor, hasta olanın sokaklara çıkmayacağı nasıl garanti altına alınacak, hiç bir kontrol yok. Dün akşamdan sonra dünyada yaşananlardan hiç ders alınmadığını anladım, ilk kez vatandaşa dua et dediklerinde çözüm bu mu demiştim ama şimdi biliyorum ki başka çaremiz yok. Bunca yıl çalışıp didinip devlete ödediğimiz vergilerin, bu günler için yaptığımız yatırımların hiç bir anlamı yok. Bu halkla devletin ortak yürüteceği bir mücadele olmalıydı ama halk gezmenin peşinde devletse yetersiz, Allah sonumuzu hayır etsin

Ya artık gelsin su sokağa çıkma yasağı daha kaç can kaybı olması gerekiyor yazık günah ya

Dün Tikkabilla bir flood paylaşmıştı. Kişinin annesi pozitif çıkmış fakat ev halkı için semptom göstermeden bir şey yapmıyorlardı. Ben de onu düşündüm. Evde 14 gün kal demesi kolay da, test yapılmayınca çalışan kişi iş yerine ne diyecek ya da iş yeri bunu kabul edecek mi? Belki de yakını pozitif olan pek çok kişi şu an zorla çalıştırılıyor da olabilir, bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…