bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Çünkü Coronavirus tedbirleri kapsamında açıklanan ekonomi paketinde İç havayolu taşımacılığında 3 ay süreyle KDV %18den %1 e indi. Gezmek eğlenmek için biçilmiş kaftan

evet bir yakınımız bodrum'da yaşıyor. kendisi yaklaşık 12-13 gün önce bu akınların başladığı dönemde yakalandı. dün vefat etti.

Izlemedim. Izlemeyi de düşünmüyorum kesinlikle katiliyorum kehanet gibi gösteriliyor ama olabilecek birşey bence de. Dikkatli olmak gerekiyor ama dikkat eden de yok

abla tam olarak böyle bir cümle kurmadım hatta kimse kurmadı.

Eğer kişi hastalığına rağmen buna devam ediyorsa diye kuruldu cümleler...

Sigara bir bağımlılık, iradesi sağlam olan savaşıyor ama ben öyle insanlar gördüm ki, mesela eski eniştem by-pass geçirdi asla dedi doktor ölürsün içti ve öldü, çok uğraştı ama başaramadı bunun gibi neler tanıyorum o yüzden kızamıyorum

sigara içene tedavi edilmesin diye bir cümle kimse kurmadı abla sende öyle anlamışsın....

diyoruz ki adam sigara içiyor doktor bırakmazsan öleceksin diyor adam sigaraya devam ediyor !

doktor bu düşüncesiz için vakit ayırıyor ve benim vaktimden çalıyor !

kusura bakmayın ama kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem...

Not : Bana çok sert bir makas atıp dizlerim adrenalin basacak, yemin ediyorum kaza yapsın karşısına geçer izlerim... hiç bir yeri de aramam... arayan arasın ama ben aramam....

Alkol alacak, kaza yapıp can alacak ama kendisi araba içinde sıkışacak ! Üzerine kasa kasa viski döküp bir de çakmağı yakar atarım...

kendimi kurguladigim hayali bir hayati yasiyorum saniyorum bazen arada gercek dunyadan bazi goruntuler falan girip karisiyor heralde:) aslinda korona falan yok

korona virusu hasar birakiyor deniliyor ozaman agir gecirenlerde bu hasar kaliyordur heralde

ben corona'nın zaten kronik hastalığı olanlarda yani astım vs. olanlarda hasar bırakacağını düşünüyorum. doktor arkadaşlarım yada babam henüz hasarla ilgili kesinleşmiş bir bilgi vermediler. buna iyileşenleri izledikten sonra karar verebilirler.

o kurumlara şu an yurtdışından gelenler yerleştirildi. daha fazla böyle yer var mı ülkemizde bilmiyorum

Devlet bütçesi mi?Did you mean devlet bütçesi?Yazdıklarına katılıyorum önce ki sayfalarda yazdım ihtiyat akçesi nedir?ve hangi durumlarda kullanılır?
Çünkü Coronavirus tedbirleri kapsamında açıklanan ekonomi paketinde İç havayolu taşımacılığında 3 ay süreyle KDV %18den %1 e indi. Gezmek eğlenmek için biçilmiş kaftan
Konu ilk açıldığı zamanlarda denizde bulaşır mı diye sormuştu bir arkadaş aklıma o geldi nedenseBuralardaysa selam olsun

Yaza biter mi yaza biter mi diye sorup duruyordu garibim ne yapalım herkesin bir derdi var işte.

Hastalık çok yeni, belki birkaç ay içinde hasar ortadan kalkabilir, akciğer kendini yenileyebilir. Umudumuz o yönde en azından.

o kurumlara şu an yurtdışından gelenler yerleştirildi. daha fazla böyle yer var mı ülkemizde bilmiyorum

Çok ürkütüyor beni bu durum
Mesela birinin pozitif çıktığını bilemezki kimse, çıkanında ben hastayım diyeceğini sanmıyorum, bir markete gitse yeter, bizim insanımız bu konularda rahat, bir kontrol yolu olmalı

Bende de alerjik astım var.geçen gün doktorumla konuşurken,ben atlatamam herhalde dedim.yoo sen daha şanslısın,çok erken farkedersin dedi.olabilir mi böyle birşey?

Çünkü hayatlarında hiç ilkbahar yaz ve deniz görmedi görmemişler

Sassy etiket yapamıyorum,hala mı açılmadı banı
Babası nasıl oldu acaba?

Ani gaflet falan değil. Trafik uyarılarını görüyor, hız limitinden haberdar, Hatalı sollama yapıyor. kendi canını değil karşısındaki masum insanların da canına kastediyor. Hele alkollü araç kullananlara "kafası güzeldi ne yaptığını bilmiyordu" mu diyelim? onlar hele kasten insan öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı. Buna rağmen kaza yaptıklarında tedavi görüyorlar. Ben şimdi intihar etsem, bulunup hastaneye kaldırılsam, ya da köprüye çıkıp kendimi atmaya kalksam bir sürü ekip gelecek engellemeye çalışacak, alıp götürecekler ambulansla hastaneye sonradan sakat kalmam pahasına yine kurtarmaya çalışacaklar. Ha bir yerime dövme yaptırayım diyorum "bırakın öleyim" diye, yine kurtarırlar. Tövbe ya bakın bugün iyi değilim gelmeyin üstüme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…