bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
bence çin'de duyulduğu anda tüm dünya çin ile hatta yurtdışları ile tamamen bağlantı kesip, her ülke testlere başlasaydı süper olurdu.
tabi bu sadece bilimkurgu filmlerinde olur.
en azında vaka yayıldıkça o küresel mobilite engellenebilirdi. herkes olduğu kalsa bence daha hafif seyredebilirdi durum.

Ates olcerimizi garantiye gondermistik. Temassiz olanlardan. Yanlis hatirlamiyorsam 199 liraya almistik birkac ay once. Esim bugun magazaya teslim almaya gitmis ve su anki fiyati 690 tl imis.
haksız fıyat artısları sıkayet edılıyor ortalama 150-200 cıhazı 700 yapamazlar bu suc
sıkayet edılsın

Eşimde de var alerjik astım ve bu konudan dolayı çok endişeliyim hava ve toz kullanıyor musunuz tedaviniz için?
Kullandığım ilacın haddi hesabı yok :)
Öldürmeyip süründürüyor malesef.
Ama doktorum öyle söyleyince biraz rahatladım.çünkü vücut yabancı her maddeye derhal tepki veriyor.daha burnumdan girerken yakalarım virüsü :)

Son düzenleme:
Zaten muhtemelen her sehirde var suan. Kimsenin bir tere kacacagini dusunmuyorum ben. Benim yasadigim sehirde il saglik bakani olen olmadigini acikladi. Ama ondan onceki gun astronot kilikli insanlar cenaze defnettiler. Bu sekilde olunca da güvenilirligini yitiriyor resmi kurumlar bence.
Yani olay bitti cikabilirsiniz deseler bile nasil guvenip cikicaz dogru bilgi akisi almadigimiz kurumlara?

Bu bilinç yoksa, bu kişilerin belediye tarafından zehirlenmesinden yanayım.

Şaka gibi bir düşünce değil mi?

Tekrar ediyorum kendini düşünmeyeni, beni düşünmeyeni, toplumun yarınını düşünmeyeni ben hiç düşünmem.

Bilinc yoksa devlet ne yapsın l. Adami eve kapattin home parti veren gerizekali dolu.

e peki vucudunadaysa hastalik.
yani eve gelene kadar hastaligi kaptiysa derisine kadar kapida biraksa sonuç değişir mi ?

İnsanlara akıl sır erdirmek güç
Belediye sitemizin içindeki her binanın önüne dezenfektanlı paspaslar koydu, bina içine girilirken ayakkabılar temizlensin diye, ana kapıda da dezenfektan var, dün baktım paspasın ağzı burnu bir yana gitmiş, yanları kırılmış, içi çıkarılmış yahu ayakkabını sileceğin paspas nasıl o hale gelir, bu insanlardan toplumsal sorumluluklar bekleniyor

bir ilçede bir mahallede tek vaka yeter. Bir kişi 625 kişiye bulaştırıyor. İnsanlarımız cahil. Şehirden şehire göç demek daha çok yayılma demek.. Bir yerde vaka az ise risk daha az olmuyor, insanlar bunu böyle algılıyor. O göç edecek kişi evinden kendi kapısının önüne çıktığı anda daha varacağı yere gitmeden bulaş riski altında.

e peki vucudunadaysa hastalik.
yani eve gelene kadar hastaligi kaptiysa derisine kadar kapida biraksa sonuç değişir mi ?

Eger virüsü kaptiysa yapacak bir şey yok.

Zaten su bilimsel bir gerçek herkese buluşacak bu.

Kabul etmiyorsunuz ama herkes enfekte olacak. Bunun kaçarı yok.

Hala bugün virüs yok olur eyvallah

Amaç virüs yayilimini yavaslatmak

Şimdi buna belediye ne yapsin ? Anlattığım tamda bu

şaka gıbı ya şaka gıbı al ıste boyle ınsanlar oldugu surece cok zor herkesın ısı cok zor
keske vırus sadece boyle hayatı zorlastırmaktan ve kotulestırmekten baska bır ıse yaramayanlara vursa

bu arada cok guzel bır uygulamaymıs bına ıcıne gırılırken temızlensın ayakkabılar dıye ozel paspas
sımdı esıme soyleyeyım de bu uygulamayı bızde kopyalayalım :) hemen halletsın cok ıyı fıkır

burak akkul koronayi yenmiş:)

Günün en güzel haberi

Adam benle ayni yasta bir umut yeşerdi içimde
Ayrıca sigara içiyormuş, tedavi almaya hakkı yoktu ama ne güzel yine tedavi olmuş işte. Allah uzun ömür versin. Sevindim.

Paspas dayanaydı eyiydi
Yazık çokta şık bir şeydi, bir hafta dayanabildi

Geçmiş olsun inşaallah öyle bir şey olmaz sağlıklı günler bizlerin olsun inşaallah biran önce kurtulalım bu illetten.

Paspas dayanaydı eyiydi
Yazık çokta şık bir şeydi, bir hafta dayanabildi
sıte kapısına yazıp yapıstırmak gerek
paspası o hale kımın getırdıgını bılıyoruz tekrarlaması durumunda kısının resmını burada ıfsalayacagız gıbı ınsan gıbı sılsın gecsın ayagını hoş hayvan yapmaz ya onun yaptıgını .

viski değil en ucuz ne varsa onu dökerim, malum kolonya piyasa da yok yahu bu ite alkol dökmeye bile değmez..
Eşim sigara yakacakmış çakmağı bulamıyor. "Çakmağa nereye koydun? ne yapıyorsun bu çakmakları?" diye kızıyor bana. valla dedim KK'da birilerine lazım oldu şimdi onlara verdim dedim, trafik canavarı kundaklayacaklarmış, yok çakmak, söylemeyeceğim çakmağın yerini.

evet herkese bulaşacak ama ben mesela riskli gruptayim ve 20 gundur disari cikmiyorum kendimi herkesten once karantinaya aldim yani.
ama esim donusumlu olarak bir hafta durup diger hafta ise gidiyor.
simdi bu sartlar altinda insan kendimi bu kadar sıkmaya ne gerek var diyor haliyle ama
başka insanlarada yaymaktan korkuyorum kısır bir donguye girdi olay sanki.
baskasina yayilmamasi icin evde oturan insanlar isi geregi cikmak zorunda kalanlar vede keyfi disari cikanlar yuzunden her turlu hasta olacak.
kendimi evde oturarak ben disari cikmam bulacaksa gelsin o beni bulsun diyen kurbanlik bir koyun gibi hissediyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…