ben en son dısarı ayın 17 sınde cıktımaz oncebir haber sitesinde gordum hayret ettim ankarada parklarda yine insanlarinatla gezmeye cikanlarin iq seviyeleri nedir acaba ben utanirim gezmeye dibimdeki markete 1 haftadir cikmadim nerdeyse
izlemeyin bunalıma girersiniz bende şimdi Netflix'te karıştırıyorum da ne izliyeyim diye birinin introsuna baktım aklım oynadı : )
Çok güzel yapmışsınız örnek olsun biz 15 günlük alışveriş yapmıştık bitmek üzere çocuklar icin netten sipariş veriyorum ama kargolarda ayri bir tehlike kargoculara da yazık günah gerçekten adamlar doktorlar kadar yoğun ve yorgun çok elzem olmadıkça kargoya da Hayir demeliyiz artık.ben en son dısarı ayın 17 sınde cıktım
bırdaha alısverıs ıcın ayın 17 sınde cıkarım aylık alıs verıs yapıp kırıp dızımı otururum
ben cıktıkca hem bana , bana bulasırsa cevreme rısk hem kendımden hem cevremden sorumluyum
gecen ayın 17 sınde son kurusuma kadar 1 ay hıc evden cıkmamak uzere temel olan herseyı aldım deterjan hıjyenık urun temel gıda herseyden hatta cocuguma oyuncakta aldım evde sıkılacak oyalansın dıye boyama kıtabı falan. bırazda camasır corap. lazım olursa zırt pırt cıkmayayım dıye
10 gundur evdeyım tekrar cıkmak ıcın 20 gunum var
bu kadar bekledıgıme degmesı lazım bır tabır vardır teşbıhte hata olmaz ''ayagı yanmıs it gibi '' bır oraya bır buraya dolasıp ,gezıp, zevkı sefa yaptıkları surece benım tum beklemem dıkkatım ozenım hepsı bosa gıdecek ...sımdı bu haksızlık degıl mı benım cocugumun sucu ne evde daha fazla beklemek zorunda kalıyoruz sorumsuz ınsanlar yuzundendaha cabuk bıtecek altından kalkılacak mesele sorumsuzlar yuzunden uzadıkca uzuyor
aynen kargoyada dıkkat etmelıyızÇok güzel yapmışsınız örnek olsun biz 15 günlük alışveriş yapmıştık bitmek üzere çocuklar icin netten sipariş veriyorum ama kargolarda ayri bir tehlike kargoculara da yazık günah gerçekten adamlar doktorlar kadar yoğun ve yorgun çok elzem olmadıkça kargoya da Hayir demeliyiz artık.
20 gunden fazla olabilir üzücü ama gerçekben en son dısarı ayın 17 sınde cıktım
bırdaha alısverıs ıcın ayın 17 sınde cıkarım aylık alıs verıs yapıp kırıp dızımı otururum
ben cıktıkca hem bana , bana bulasırsa cevreme rısk hem kendımden hem cevremden sorumluyum
gecen ayın 17 sınde son kurusuma kadar 1 ay hıc evden cıkmamak uzere temel olan herseyı aldım deterjan hıjyenık urun temel gıda herseyden hatta cocuguma oyuncakta aldım evde sıkılacak oyalansın dıye boyama kıtabı falan. bırazda camasır corap. lazım olursa zırt pırt cıkmayayım dıye
10 gundur evdeyım tekrar cıkmak ıcın 20 gunum var
bu kadar bekledıgıme degmesı lazım bır tabır vardır teşbıhte hata olmaz ''ayagı yanmıs it gibi '' bır oraya bır buraya dolasıp ,gezıp, zevkı sefa yaptıkları surece benım tum beklemem dıkkatım ozenım hepsı bosa gıdecek ...sımdı bu haksızlık degıl mı benım cocugumun sucu ne evde daha fazla beklemek zorunda kalıyoruz sorumsuz ınsanlar yuzundendaha cabuk bıtecek altından kalkılacak mesele sorumsuzlar yuzunden uzadıkca uzuyor
Hangi firma o?aynen kargoyada dıkkat etmelıyız
gecen ay verdıgım bır sıparıs bugun geldı bana
kargocuyu gormenız lazım ama helal olsun dedım ya herkes oyle olsa keske
paketı bıraktı kapımın onune hıjyenık sprey sıktı paketı koyacagı yere ve paketıme sonra dedıkı eldıvenle acın paketını bana verın atıcam
eldıven gıydım actım ıcındekını temız bezle tuttum aldım paketı verdım goturdu attı
sagolsun
pttHangi firma o?
Vay hizmette sinir yok. Ne hosaynen kargoyada dıkkat etmelıyız
gecen ay verdıgım bır sıparıs bugun geldı bana
kargocuyu gormenız lazım ama helal olsun dedım ya herkes oyle olsa keske
paketı bıraktı kapımın onune hıjyenık sprey sıktı paketı koyacagı yere ve paketıme sonra dedıkı eldıvenle acın paketını bana verın atıcam
eldıven gıydım actım ıcındekını temız bezle tuttum aldım paketı verdım goturdu attı
sagolsun
20 gun sonra vırusun bıtecegını dusunmuyorum ben zaten 20 gun sonra tekrar alısverıse cıkma gunum dedım20 gunden fazla olabilir üzücü ama gerçek
Diğer yıla ancak oh deriz
Gözünü seveyim çıkma online falan alma yolun yok mu artık daha riskli20 gun sonra vırusun bıtecegını dusunmuyorum ben zaten 20 gun sonra tekrar alısverıse cıkma gunum dedım
bence bu vırus 1 yıldan da fazla surecek cunku bu vırusu tasıyanların atıkları var... o atıklar aynen hollandadakı gıbı yer altına ısleyecek daha bırde o kısım var...
ayyy saka gıbı ıyı zahmet etmısler kapıya kadar getırerekVay hizmette sinir yok. Ne hosBizim burda - yurt disi- asagidan ariyorlar. Paketi kapinin onune koyup gidiyolar. Zaten eskiden de kapiya kadar cikarmiyorlardi ama en azindan imza icin beklerlerdi.
Maalesef o haber kayınbiraderi tarafından yalanlandı, hala yoğun bakımdaymış.Burak akkul.iyilesmis diyorlar inanin okdr mutlu oldum.ki insallah dogrudr insallah rabbim. Esine bagislasin allahimmmm
Muhtemelen enfekte kişi sayısı 50bin civarı şimdilik.
Nüfusun genç olduğunu düşünürsek
Hala olası felaketin önüne geçme şansları var.
Bu noktanin bir kac adim otesi, yogun bakim ünitelerinin yetmemesi.
test konusunda yüzdeler yanıltır.
Güney kore önüne gelene test yaptığı için oran düşük kaldi.
Bizde testler zaten hastaneye şüpheyle gelene ve yakınlarına yapılıyor.
Ki yeni yeni test yapılmaya başlandı.
Bu isin sonunda hükumetin geç kararı ondan çok, halkın önemsememesi konusulacak
Şu an hiç birimiz italya başbakanını konuşmuyoruz.
Ciddiye almayan halkı konuşuyoruz.
Benim inanamadığım virüs aralıktan beri var.
Nasıl bir eylem planı hazırlanmaz?
Nasıl malzeme tedarik edilmez?
Madem solunum cihazı üretebiliyorduk, nasıl daha önce sipariş verilmez?
Ben haziran demistim
Vazgeçtim
Ağustos diyorum artık
Maalesef o haber kayınbiraderi tarafından yalanlandı, hala yoğun bakımdaymış.
Bunun Ispanya'si, Italya'si yok, hala anlayamamislar mi??? Hepimiz ayni gemideyiz.Show haberi izliyorum bugün, yaptıkları haberler şöyle ;
Amerikada vaka sayısı 80.000 oldu, amerikanın kendine hayrı yok, italya eridi bitti, ispanya rezil oldu, sağlık sistemi çöktü
Yahu yapılan test sayısına baksana önce. Şu an bizim ülkemizde kaç vaka var haberin var mı? Yok. 2 hafta sonra o yaptığın üstten üstten haberleri belki kendi ülkemiz için yapacaksın. O zaman ne diyecekler bakalım çok merak ediyorum.
Bende iyileşti diye okumuştum hatta çok da sevinmiştim ama maalesef bugün kayınbiraderinin açıklamasını okudumGerçekten mi? Kazen de iyileşmiş diye yazmıştı çok sevinmiştim. İnşallah iyileşir de çıkar.
Bunun Ispanya'si, Italya'si yok, hala anlayamamislar mi??? Hepimiz ayni gemideyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?