PandemicHangisi
Benım bunları gorunce banane lan diyesim gelıyorShow haberi izliyorum bugün, yaptıkları haberler şöyle ;
Amerikada vaka sayısı 80.000 oldu, amerikanın kendine hayrı yok, italya eridi bitti, ispanya rezil oldu, sağlık sistemi çöktü
Yahu yapılan test sayısına baksana önce. Şu an bizim ülkemizde kaç vaka var haberin var mı? Yok. 2 hafta sonra o yaptığın üstten üstten haberleri belki kendi ülkemiz için yapacaksın. O zaman ne diyecekler bakalım çok merak ediyorum.
Yalniz bu kapi apartman kapisinin önüayyy saka gıbı ıyı zahmet etmısler kapıya kadar getırerektovbe ya
yok daha once hıc boyle bırsey yasamadım tum fırmalar hep gelmeden arar musaıtmısınız getırıcez dıye evet derım getırır hatta paketı acar ıcını kontrol ederım bekler falan...
tek sorun yasadıgım ptt benım hep ısrarla verdıgım adrese gondermeyıp hatta evıme en uzak olan taaa cehennemın dıbındekı subelerınde bekletırler gıdıp kendım almak zorunda kalırdım 3 sene hep boyle oldu esıme bıle vermezlerdı paketı
ılk kez gordum ve bu ozene sasırdım adama da cok tesekkur ettım
twitterda goremedim adamin sayfasinda aciklamasini nerede yazmis acabaBende iyileşti diye okumuştum hatta çok da sevinmiştim ama maalesef bugün kayınbiraderinin açıklamasını okudum
Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi! Burak Akkul'un sağlık durumu nasıl?
Eşi Seda Akkul ile birlikte yaptığı gezi prgramı ile tanınan Burak Akkul'un corona virüs tedavisi gördüğü biliniyordu. Burak Akkul'un sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından hayranları oldukça üzülmüştü. Sonrasında Burak Akkul'un eşi Seda Akkul eşinin...www.sabah.com.tr
Yaa ne kadar sevinmiştim iyileşti diyeMaalesef o haber kayınbiraderi tarafından yalanlandı, hala yoğun bakımdaymış.
Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi! Burak Akkul'un sağlık durumu nasıl?
Eşi Seda Akkul ile birlikte yaptığı gezi prgramı ile tanınan Burak Akkul'un corona virüs tedavisi gördüğü biliniyordu. Burak Akkul'un sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından hayranları oldukça üzülmüştü. Sonrasında Burak Akkul'un eşi Seda Akkul eşinin...www.sabah.com.tr
İnşallah derErdoğan açıklama yapacak birazdan kesin sokağa çıkma yasağı diyecek
İnşallahhhhİnşallah der
Bemim geçen sene tamamı alındı, ilaçla hormon dengesi düzene koyulmaya çalışılıyor hala doz ara ara düşüp artıyor. Doktorum astım ve bu duruma kronik dedi, dikkat etmelisin dedi banaTroit rahatsızlığı risk grubundami ?
Inşallah öyle diye umuyorum ama hiç sanmıyorumErdoğan açıklama yapacak birazdan kesin sokağa çıkma yasağı diyecek
Öncelikle geçmiş olsun ama tam anlayamadım sizde hem troit hem astimmi varBemim geçen sene tamamı alındı, ilaçla hormon dengesi düzene koyulmaya çalışılıyor hala doz ara ara düşüp artıyor. Doktorum astım ve bu duruma kronik dedi, dikkat etmelisin dedi bana
Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındıÖncelikle geçmiş olsun ama tam anlayamadım sizde hem troit hem astimmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?