bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Koronavirüsten yaşamını yitiren 64 yaşındaki Recep Turan’ın oğlu, "Babam, teşhis konulana kadar izole edilmedi, karantinaya alınmadı. Doktorlarla temas kurdu. Uzun süre acilde kalabalık bir ortamda yattı. Annemin koronavirüs testi pozitif çıktı ve abim de karantinada” diye konuştu.

Benım bunları gorunce banane lan diyesim gelıyor
Çünkü ben hiç bir şekilde karşılastırılmaması gerektıgını dusunuyorum
Ama iyi olan sistemi ülkende uygulayacaksın

Banane çökmüşse
Ben kendi ülkeme bakarım kendi insanıma bakarım

Yalniz bu kapi apartman kapisinin önü apartman icine bile koymuyorlar. Biz cevap verince paketi birakip hemen gidiyorlar.. Burada vaka sayisi artmaya basladigindan beri paketi atip kacmaya basladilar resmen.

Ptt genelde sıkıntılı zaten.. Buyuk sehirse ozellikle de.. Kucuk yerde kolaylik sagliyorlar az da olsa. Ama buyuk sehirlerde hic taviz vermiyorlar. Neyse ki bu kez sansliymissiniz

Hangi şehirler karantinaya alınacak bilgisi olan var mı?

twitterda goremedim adamin sayfasinda aciklamasini nerede yazmis acaba

Yaa ne kadar sevinmiştim iyileşti diye

Hala biraz umudum var. Nisanda ilaç bulunacak bitecek bu kabus.
insanlardan uzak duralım. ihtiyacı olan insanlara yardım etmeye çalışalım. Ama karşımızdakini ve kendimizi tehlikeye atmadan. İnsanlardan uzak durun. Evde de birbirinize yaklaşmayın.
Unutmayın %84 hafif atlatıyor. Yakalanırsanız kötü şeyler yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Hiçbişey daha bitmiş değil.
sadece artık bütün ilgimizi dikkatimizi bu işe vermek zorundayız.
arkadaşlar ağır kronik hasta birisi olarak sağlık sistemimiz iyi değil. Hem çalışanları için hem hastalar İçin. Gerçek bu.
birçok korona hastası acilde ilk zamanlarda . Çoğuna teşhis konmuyor bile. Test sayısı az. Fazla harcamamaya çalışıyorlar. Acillere gitmeyin.

Şimdi bu testte çıkmayıp filmde çıkan kovidle uyumlu akciğer yapısı varmış
Pozitif olmayıp böyle olan eminim pek çok hasta vardı

Aytaç yalman dı sanırım adı o adam da böyle olabilir
Bilmeden kendimizi nasıl koruyabılırız
Bunları nasıl hesaba katacaklar

Troit rahatsızlığı risk grubundami ?
Bemim geçen sene tamamı alındı, ilaçla hormon dengesi düzene koyulmaya çalışılıyor hala doz ara ara düşüp artıyor. Doktorum astım ve bu duruma kronik dedi, dikkat etmelisin dedi bana

[/QUOTE]
Bemim geçen sene tamamı alındı, ilaçla hormon dengesi düzene koyulmaya çalışılıyor hala doz ara ara düşüp artıyor. Doktorum astım ve bu duruma kronik dedi, dikkat etmelisin dedi bana
Öncelikle geçmiş olsun ama tam anlayamadım sizde hem troit hem astimmi var

[/QUOTE]
Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındı

Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındı
[/QUOTE]
Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.
Benim 18 yaşimdan bu yana kronik hasimato rahatsızlığı var troit bir çeşidi.ilac kullanıyorum.suan 34 yaşındayım.merak ediyorum acaba risk grubuna giriyormu diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…