Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındı
İlaç dozunuz yeterki geliyorsa ve düzenli olarak aynı doz ilaç kullanıyorsanız sıkıntı olmaması lazım ama yine de uzmana danışın isterseniz..Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.
Benim 18 yaşimdan bu yana kronik hasimato rahatsızlığı var troit bir çeşidi.ilac kullanıyorum.suan 34 yaşındayım.merak ediyorum acaba risk grubuna giriyormu diye ?
Bakan dediBunu nereden duydunuz?
bizzat bakan açıkladı bugünBunu nereden duydunuz?
Vah vah vah Allah'ım ülkemize ve milletimize yardım etsin!bizzat bakan açıkladı bugün
Azıcık bilinçli olsak buna inanın ihtiyaç yokSokağa çıkma yasağı olmadan bunun önüne geçmek çok zor.
Bugun saglik bakani acikladi malesef..Bunu nereden duydunuz?
Sabah gazetesinde Seda Akkul'un ağabeyinin açıklaması var:Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi! Burak Akkul'un sağlık durumu nasıl?twitterda goremedim adamin sayfasinda aciklamasini nerede yazmis acaba
Bizim insanımızda o bilinç yok malesef ben hergun görüyorum sokak doluAzıcık bilinçli olsak buna inanın ihtiyaç yok
kim neden uydurmus boyle birsey yaSabah gazetesinde Seda Akkul'un ağabeyinin açıklaması var:Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi! Burak Akkul'un sağlık durumu nasıl?
Bir de şu video var ilk birkaç dakikasında Burak Akkul'dan bahsediliyor.
Herhalde günde 100 kişi ölünce getirilecekEee şimdi sokağa çıkma yasağı getirilmeyecekse konusmanin alemi ne ki ?
Zaten bunları biliyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?