bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sağlık kurulunun ilettigi tedbir önerileri umursanmamış , ayni şeyler yinede konuşmanın sonunu beklemek lazım, bir umut

Bizim insanımızda o bilinç yok malesef ben hergun görüyorum sokak dolu
Öyle öyle maalesef... Almanya'da bizim gibiymis ama hepsi tedbirli diyor teyzem. Hepsi haftalık alışveriş yapıyor işi olan işine - evine ..sokaklar bomboş.

Bizim ülke ekonomik olarak kötü ama yine bizim halk kurtlu anlmiyorum neden???? Ne oldu bize ? Birbirinizin canına niye düşmanın?

Azıcık bilinçli olsak buna inanın ihtiyaç yok
İhtiyaç olmasa dünyanın birçok ülkesi bunu neden ilan etsin. Bir toplumun tamamının bilinçli olmasi mümkün değil . Bu bir gerçek. Kendimizi kandirmayalim. İnşallah daha fazla yayılmadan ilan ederler .

Şehirler arası seyahatler valilik iznine tabi..
Özelde de esnek çalışma saatleri..
Toplu taşıma araçlarında seyrel taşıma..
Piknik yerleri hafta sonu kapalı hafta içi kalabalık yasak..
Askerlere 14 gün karantina
Yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdi
Tüm illerimizde pandemi kurulu oluşturuldu, gerektiğinde ilave tedbirler alınacak..
30 büyük şehirde tamamen uygulanacak!!!

İhtiyaç olmasa dünyanın birçok ülkesi bunu neden ilan etsin. Bir toplumun tamamının bilinçli olmasi mümkün değil . Bu bir gerçek. Kendimizi kandirmayalim. İnşallah daha fazla yayılmadan ilan ederler .
Şu dönem onu gerektiriyor.

Yenı tedbir paketi diyor
Şehirler arası seyahatler valilik iznine bağlandı
Özel sektör de de minımum personelle esnek çalışma
Toplı taşıma araçlarında seyrek oturma düzenleri
Piknik alanlanlar vb haftasonu kapalı olacak hafta içi de toplu aktiviye yapılmayacak
Askerler 14 gun karantina
Her ilde pandemi kurulu şehir kendi içinde ilave tedbiler alabilecek

İatanbul ankara izmir kocaeli 30 buyuk şehirimizde başta bunlar var bu kurallar burada titizlikle uygulanacaktır diyor

Alışveriş ihtiyacı dısında dışarı çıkmayarak temizliğe dikkat edecekmişiz

kim neden uydurmus boyle birsey ya off sevinmistik
Bir ara öldü denmişti tövbe estağfurullah, belki umut olsun diye iyileşti denildi ama umutluyum iyileşecek, hasta olanların hepsinin iyileşmesini umuyorum, hepsinin ailesi var sevdikleri var, sevdikleri için iyileşecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…