Sokağa çıkma yasağıSokağa çıkma yasağı olmadan bunun önüne geçmek çok zor.
Galiba bende sanmıyorumInşallah öyle diye umuyorum ama hiç sanmıyorum
Yasak olmayacak gibi daha ne gibi tedbir alinabilir ki heryer yasaklandı insaanlar hala sokaktaEee şimdi sokağa çıkma yasağı getirilmeyecekse konusmanin alemi ne ki ?
Zaten bunları biliyorduk.
Öyle öyle maalesef... Almanya'da bizim gibiymis ama hepsi tedbirli diyor teyzem. Hepsi haftalık alışveriş yapıyor işi olan işine - evine ..sokaklar bomboş.Bizim insanımızda o bilinç yok malesef ben hergun görüyorum sokak dolu
İhtiyaç olmasa dünyanın birçok ülkesi bunu neden ilan etsin. Bir toplumun tamamının bilinçli olmasi mümkün değil . Bu bir gerçek. Kendimizi kandirmayalim. İnşallah daha fazla yayılmadan ilan ederler .Azıcık bilinçli olsak buna inanın ihtiyaç yok
Şu dönem onu gerektiriyor.İhtiyaç olmasa dünyanın birçok ülkesi bunu neden ilan etsin. Bir toplumun tamamının bilinçli olmasi mümkün değil . Bu bir gerçek. Kendimizi kandirmayalim. İnşallah daha fazla yayılmadan ilan ederler .
Bir ara öldü denmişti tövbe estağfurullah, belki umut olsun diye iyileşti denildi ama umutluyum iyileşecek, hasta olanların hepsinin iyileşmesini umuyorum, hepsinin ailesi var sevdikleri var, sevdikleri için iyileşecekler.kim neden uydurmus boyle birsey yaoff sevinmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?