bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İŞTE YENİ TEDBİRLER
* Şehirler arası seyahetler valilik iznine bağlanmıştır.

* Kamuda olduğu gibi özel sektörde de esnek çalışma sistemine geçilecek.

* Toplu taşıma araçlarında seyrek oturma düzeni oluşturulacak.

* Ören yerleri gibi yerler hafta sonu kapalı olacak.

* Askerlerimiz 14 gün karantina kuralına uygun şekilde, celp ve terhis kuralına tabi tutalacak.

* Yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdirilmiştir.

* Tüm illerimizde pandemi kurulları oluşturulacak.

* 30 büyükşehirin tamamında uygulanması kararı uygulamaya geçmiştir.

Gene gelmedi yasak

Sokağa çıkma yasağı hala yok. Neyi bekliyoruz sayın erdoğan?

Merkel; Hepimizi salgın nedeniyle daha kötü günler bekliyor Tek vatandaşımız işsiz kalmayacak aç kalmayacak tüm ülkenin maaş fatura borçlarını ödeme gücümüz var Siz sadece sağlığınızı düşünün dikkatli olun ve hiçbir şeyi dert etmeyin. Devletiniz sonuna kadar yaninizda ...

Biliyorum belki ekonomimiz buna müsait değil ancak yapılması gereken seyler bunlar açık ve net

Nereden alintiladiniz bunu? Almanya'da yaşayan kimse böyle bisiy yok diyor?

Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındı
Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.
Benim 18 yaşimdan bu yana kronik hasimato rahatsızlığı var troit bir çeşidi.ilac kullanıyorum.suan 34 yaşındayım.merak ediyorum acaba risk grubuna giriyormu diye ?
[/QUOTE]
Ben de hasimato hastasiyim. Bagisiklik sistemimiz duyarli oldugu icin dikkat etmemiz lazim. Risk grubuna giriyor mu bilmiyorum

Ahaberde saracoglu konustu. Yesil mercimek ve tahilda bulunan bir madde bu virüsü baskiliyormus. Tekrar konusacak bence izleyin. Bu arada alinan tedbirlere kanalda alinan kararlar yetersiz diyorlar. Bu bilim kurulunu hangi kafadaki insanlar olusturuyor anlamadim.

Bugun balik tutan adamin biri evde otur otur napalim diye basbas bagiriyordu evet sokaga cikma yasagi gelmeli ama asker tank sokaga inmeli her sokaga polis cekilmeli ozel sektor calisanlari disinda aldiklari tedbirlere uymayan hic uymayan bir halk var. En azindan su anda izne ciktim bi memlekete gidiyim bitti. Valiliklere o kdr kolay girip cikamazlar yigilmaya izin verilmez.

Bir tane köpekle ilgili haber vardı geçen buraya attılar, onda dışkı vs demiyordu. Bunlar dışında hangi haberler var linkini atabilir misiniz? Dışkıya geldiyse zaten midesinden geçmiş olması gerekiyor mantıken ki kediler bu virüsle yüzde 80 oranında benzeyen sars ile enfekte olabiliyorlar, bu virüsün de vücuda girmesi ile enfekte olmaları olası.

Evde dahi mesafe deniyor bu mümkün mü gerçekten. Tek yapabildiğim ayrı yatmak. Onun dışında Babasını eve saklamam lazım ki kızım görüp baba diye ağlamasın diye. Nasıl. olacak bu iş. Ben hasta olmaya hazırlıyorum kendimi. İlk işim eğer olurda bu virüsü kaparsam ki muhtemel eşimden kapacağım evladımı emanet edeceğim birilerini bulmam gerekiyor. Ne harika dimi.

Bence de almanyanın böyle gücü vardır ama.. orda yaşayanlar böyle demiyor
Var ya da yok ama yalan bu laf İngiltere içinde böyle deniyordu ama yok ... Böyle şeyler yapacaz diyen bir yer yokmus ... hanımefendinin yazdığını gruba attım cevap bekliyorum Almanya'daki Türk arkadaslardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…