bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sokağa çıkma yasağı hala yok. Neyi bekliyoruz sayın erdoğan?
Bir mucize olup devlet kasasının dolmasını bekliyorlar. Çok acı ama yasak bekleyen birçok kişi hala yasağın çıkartılamamasının baş sorumlularını işini iyi yapıyor diye övüyor. DÜNYA BİZİ KISKANIYOR gerçekten!!!

D vitaminini be kadar almalı ve yetişkin-çocuk nasıl kullanmalıyız?
Şunu bugün tablet pc de izlerken gördüm. Mehmet Öz’ün önerdiği bir doz varmış. Genel sağlıklı insanların alması gerektiği d vitamini miktarı.

D vitaminleri çok farklı şekillerde olabiliyor. Hap , kapsül , damla.
damla formunu kullanıyorum. Aldığınızda üzerinde dozu yazar. bir damla şu kadar diye belirtir.
mehmet özün verdiği dozu kullanabilirsiniz.

Geçmiş olsun. Umuyorum 14 günü de sağ salim atlatir anneniz.

Normal şartlarda hangi konuda ne kadar güven varki. Guvenmek zorundayız. Bunu saklamaları yanlış değil çünkü bu millet kesinlikle kaçar başka şehire düşünmezler olduğu yerde vardır gittiği yerde yoktur bulaşır diye düşünmezler. Herkes sen ben gibi düşünmüyor ama bence kesinlikle aciklamasinlar ne olursa olsun insanlar panik çünkü

Arkadaşlar açıkçası sokağa çıkma yasağı gelmemesini anlayamadım..
çok gelecek gibiydi. Demek bu günlerden kötülerini de bekliyorlar..
Şehir şehir karantinalar gelecek diye düşünüyorum şehirlerarası geçişlerin kısıtlanması buna işaret ediyor bi uyanacağız olduğumuz il karantinada mesela.

yahu tek derdimiz pikniğe gidenlermis oda yasaklandi çok sukur hadi yine iyiyizz yahuuu

Şehirler arası Seyahat etmek için kendi arabamızı kullanabiliyor muyuz bu yasak otobüsler için mi gecerli anlayamadım

Suan yasak tamamen gelse fidanlar var ekilmesi gereken bence bu yüzden getirmiyorlar ama eninde sonunda böyle giderse gelir
Ekim olmazsa kıtlık olucak yani devlette ne yapicak acaba ben şaşırdım valla

Çünkü Türkiye halkının epey kısmı eğitimsiz, fakir ve cahil, evde otursa ne yapacak? Hayatında hiç kitap okumamış adam ki evde kitap olsun da okusun, yabancı dil bilmiyor ki açsın fılm belgesel izlesin ki epey kısımda internet yok ( cepte sınırlı internet), para olmayınca müzik resim gıbı hobıler yaş ( genelde çocukken başlar bu işler ) , eee bu insan evde ne yapsın, özellikle erkekler. Deli divane serseri mayın gıbı hep sokaktaydılar zaten her zaman. Bızım ulkenın ınsanıın yarısı zaten açlık sınırında yaşıyor ,yaşıyor denirse tabi, tek eğlencesi, kahveye gıtmek, sahile- parka gıdıp mangal yapmak. ( iş dolasıyla çıkanları ya da zarurin ıhtıyaclar ıcın çıkanları bu denklemden çıkarıyorum)
Alman öyle değil. Şartlar ve hayatlar farklı.

Keşke çıkmasalar ama çıkıyorlar. Sokağa çıkma yasağı dışında da çözüm yok. Gerçi İstanbul boş ciddi insanlar evlerine çekildi, sürekli şikayet edilen yerler neresi bilmiyorum. Ama İzmir Karşıyaka'dan görüntü izledim dün şoka girdim. Herkes cıddı sokaktaydı, umursamadan gruplar halinde yürüyenler, sohbet edenler vs vs. Çok değişik geldi açıkcası.

Şehirler arası Seyahat etmek için kendi arabamızı kullanabiliyor muyuz bu yasak otobüsler için mi gecerli anlayamadım
Hayır arabası olanada yasak. mantıkende zaten bulunduğunuz şehirden başka bir şehire virüsü otobüs taşımıyor insan taşıyor.

evde mesafe mumkun mu ya hic sanmam heleki cocuk varken kapi sesini duydugu an tutamiyorum birde yeme icme tuvalet banyo hep ortak mumkun degil izole olalim ev halkindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…