- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Nereden alintiladiniz bunu? Almanya'da yaşayan kimse böyle bisiy yok diyor?
Twitter'da paylaşılmış haber sitesinde de vardı ama linki bulamadım şuan.
Normal şartlarda hangi konuda ne kadar güven varki. Guvenmek zorundayız. Bunu saklamaları yanlış değil çünkü bu millet kesinlikle kaçar başka şehire düşünmezler olduğu yerde vardır gittiği yerde yoktur bulaşır diye düşünmezler. Herkes sen ben gibi düşünmüyor ama bence kesinlikle aciklamasinlar ne olursa olsun insanlar panik çünkü
Her şekilde kötü bazen bilmemek daha iyi ki kezza bu durum şahıs değil herkes mantıklı dusunmez ben gurbetteyim ama ailem uzakta düşün açıklandı benim ailem bırak herşeyi gel demicekmi yada ben aileme demezmiyim o yüzden aciklanmamaliBoyle neye inanacagini bilememek cok daha kotu.
Çin Uygur Türklerini corona virüsün kucağına atıyorbenim çok merak ettiğim bir konu daha var.
çindeki dogu türkistanlilar hakkinda bir bilgi varmi acaba ?
o zaten önerilmistiya o yüzden birdaha yazmayayim dedim ama piknik daha yok haftasonu kesinlikle yasak sonra hafta icide aman haaaGönüllü karantina önerildi unutmayın
Valilikten izin almak gerekliymişŞehirler arası Seyahat etmek için kendi arabamızı kullanabiliyor muyuz bu yasak otobüsler için mi gecerli anlayamadım
Hayır her türlü giriş çıkışlar valilik izniyle ben öyle anladim
Merkez ilçe dışındakilere gidiş geliş olabilecek mi acabaSanmam şehirlerarası ulaşım tamamen izine bağlı dedi asker koyarlar sınırlara
linki koymamissiniz sanirim.Çin Uygur Türklerini corona virüsün kucağına atıyor doğrumu bilmiyorum ama şöyle bir haber buldum
işte eve gelince sadece onlara ayrılmış alanda sessizce nefes almalarını isteyeceğiz sanırım. Gerçekten sinirim çok bozuk. Kişisel hijyenine dikkat ettiği ile ilgili şüphelerim var.evde mesafe mumkun mu ya hic sanmam heleki cocuk varken kapi sesini duydugu an tutamiyorum birde yeme icme tuvalet banyo hep ortak mumkun degil izole olalim ev halkindan
Off çok pis sövücem bunlara icim sogumuyor bir türlü lanet olsunÇin Uygur Türklerini corona virüsün kucağına atıyor doğrumu bilmiyorum ama şöyle bir haber buldum
Tıklarsanız üzerine açılıyor sayfalinki koymamissiniz sanirim.
banada hep şey gibi geliyor gidip suratlarina falan tukurmuslerdir heralde bilerek
çok merak ediyorum onlari
vallahi oylw bir sey olursa çine nukleer bomba atacambu virusde sokakda fink atanlari bulmaz gelir bize yapisir kesin
1 hafta bile çalışanlara ödenecek para yoksa demekkarantinaya girmeden virusu yenen ilk ulke olma cabalarimi acaba busokaga cikma yasagini is dolayisiyla cok istemiyordum ama olmuyor boylede 1 hafta bile buyuk bir adim olacaktir
bu virusde sokakda fink atanlari bulmaz gelir bize yapisir kesin
evet sonradan farkettim kusura bakmayin.Tıklarsanız üzerine açılıyor sayfa
Resmen kendi kaderine terkediyorlar herkesi. Aslaaaa hakkımı helal etmiyorum ülke ekonomisini bu hale getirenlere.Sokağa çıkma yasağını getirmek yasak
Oturup pazartesi çıkmak zorunda olmanın hüznünü yaşayayım bari.
Kendi ohalim, çözümü de kendim bulacağım.
Kendi ohalin de aşı bulan olursa haber versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?