bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Boyle neye inanacagini bilememek cok daha kotu.

Boyle neye inanacagini bilememek cok daha kotu.
Her şekilde kötü bazen bilmemek daha iyi ki kezza bu durum şahıs değil herkes mantıklı dusunmez ben gurbetteyim ama ailem uzakta düşün açıklandı benim ailem bırak herşeyi gel demicekmi yada ben aileme demezmiyim o yüzden aciklanmamali

evde mesafe mumkun mu ya hic sanmam heleki cocuk varken kapi sesini duydugu an tutamiyorum birde yeme icme tuvalet banyo hep ortak mumkun degil izole olalim ev halkindan
işte eve gelince sadece onlara ayrılmış alanda sessizce nefes almalarını isteyeceğiz sanırım. Gerçekten sinirim çok bozuk. Kişisel hijyenine dikkat ettiği ile ilgili şüphelerim var.

karantinaya girmeden virusu yenen ilk ulke olma cabalarimi acaba bu sokaga cikma yasagini is dolayisiyla cok istemiyordum ama olmuyor boylede 1 hafta bile buyuk bir adim olacaktir
1 hafta bile çalışanlara ödenecek para yoksa demek

Resmen kendi kaderine terkediyorlar herkesi. Aslaaaa hakkımı helal etmiyorum ülke ekonomisini bu hale getirenlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…