Muhtemelen durum izlenerek yapılacak olabilir. Eminim talepte bu yönde olmuştur cumhurbaşkanı ne düşündü bilmiyorum. Şahsı görüşüm vaka sayısının çok olduğu illerde başlayabilir.Bir haberci bakana canli yayinda sordu sehirler karamtinaya alinacak söylediklerinizden anladigimiz kadariyla dedi bakan ben oyle bir sey demedim dedi.
Sizinle aynı duyguları hisseden çok insan varEvde dahi mesafe deniyor bu mümkün mü gerçekten. Tek yapabildiğim ayrı yatmak. Onun dışında Babasını eve saklamam lazım ki kızım görüp baba diye ağlamasın diye. Nasıl. olacak bu iş. Ben hasta olmaya hazırlıyorum kendimi. İlk işim eğer olurda bu virüsü kaparsam ki muhtemel eşimden kapacağım evladımı emanet edeceğim birilerini bulmam gerekiyor. Ne harika dimi.
Suan yasak tamamen gelse fidanlar var ekilmesi gereken bence bu yüzden getirmiyorlar ama eninde sonunda böyle giderse gelir
Ekim olmazsa kıtlık olucak yani devlette ne yapicak acaba ben şaşırdım valla
O zaman valilik izni ne için oluyor ?Bir haberci bakana canli yayinda sordu sehirler karamtinaya alinacak söylediklerinizden anladigimiz kadariyla dedi bakan ben oyle bir sey demedim dedi.
oyle bisey olursa cocuguda bi yere birakamayiz ki onada bulaşacak çunku.Evde dahi mesafe deniyor bu mümkün mü gerçekten. Tek yapabildiğim ayrı yatmak. Onun dışında Babasını eve saklamam lazım ki kızım görüp baba diye ağlamasın diye. Nasıl. olacak bu iş. Ben hasta olmaya hazırlıyorum kendimi. İlk işim eğer olurda bu virüsü kaparsam ki muhtemel eşimden kapacağım evladımı emanet edeceğim birilerini bulmam gerekiyor. Ne harika dimi.
Para yok.Kktc de ilan etti Türkiye neden etmiyor hala anlamadım
Nasıl olsa belirti göstermeden almıyorlar hastaneye. İzole edilsin evde denecek bence. O yüzden bir b planı yapmalıyız. Kime emanet edilir diye.oyle bisey olursa cocuguda bi yere birakamayiz ki onada bulaşacak çunku.
o zaten önerilmistiya o yüzden birdaha yazmayayim dedim ama piknik daha yok haftasonu kesinlikle yasak sonra hafta icide aman haaavallahi delirecez topyekün
EkonomiKktc de ilan etti Türkiye neden etmiyor hala anlamadım
Çünkü paraaaa yoqqqqKktc de ilan etti Türkiye neden etmiyor hala anlamadım
Muhtemelen durum izlenerek yapılacak olabilir. Eminim talepte bu yönde olmuştur cumhurbaşkanı ne düşündü bilmiyorum. Şahsı görüşüm vaka sayısının çok olduğu illerde başlayabilir.
Çünkü paraaaa yoqqqq
Bu krize dayanacak ekonomi yoq
Acı ama gerçekÇok acı gerçekten
Ölmeyiz umarım
Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?