bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bir haberci bakana canli yayinda sordu sehirler karamtinaya alinacak söylediklerinizden anladigimiz kadariyla dedi bakan ben oyle bir sey demedim dedi.
Muhtemelen durum izlenerek yapılacak olabilir. Eminim talepte bu yönde olmuştur cumhurbaşkanı ne düşündü bilmiyorum. Şahsı görüşüm vaka sayısının çok olduğu illerde başlayabilir.

Sizinle aynı duyguları hisseden çok insan var

Suan yasak tamamen gelse fidanlar var ekilmesi gereken bence bu yüzden getirmiyorlar ama eninde sonunda böyle giderse gelir
Ekim olmazsa kıtlık olucak yani devlette ne yapicak acaba ben şaşırdım valla

İnşallah inşallah böyle gitmez bir mucize olur

oyle bisey olursa cocuguda bi yere birakamayiz ki onada bulaşacak çunku.

o zaten önerilmistiya o yüzden birdaha yazmayayim dedim ama piknik daha yok haftasonu kesinlikle yasak sonra hafta icide aman haaa vallahi delirecez topyekün

Biz delirdik bile, 80 yaşımda ananem diyor daha ne kadar evde hapis gibi tikilacagiz, böyle 3 aya bitermi diye. He biter anane dedim 3 ay ile sınırlı kalırsa şükür edeceğiz en fazla gönüllü gönüllü ölürüz açımızdan ablamada 1 hafta verilen izin bitti oh miss, gönüllü gönüllü çıkışını verecek mecbur bu gidişle, evde felçli annem, birde 80 yaşında ananemiz var

Muhtemelen durum izlenerek yapılacak olabilir. Eminim talepte bu yönde olmuştur cumhurbaşkanı ne düşündü bilmiyorum. Şahsı görüşüm vaka sayısının çok olduğu illerde başlayabilir.

Bugün bile bazı yerler karantinaya alındı yarından itibaren bazı şehirler alınmaya başlanır kontrol altına alındıkça orda iptal edilir diğer şehirler o arada alınr falan derken öyle bi döngü düşündüler herhal.. bilemiyorum inşallah iyi gider anksiyetem tavan yaptı. Allah bugünümüzü aratmasın

Bu illetten kurtulup sokağa çıkınca hepimiz böyle olacağız

Evet, sizdeki rahatsızlık nedir? İlaç kullanıyor musunuz? Bende tiroit yok, kanser riskli kitle olduğu için tamamı alındı
Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.
Benim 18 yaşimdan bu yana kronik hasimato rahatsızlığı var troit bir çeşidi.ilac kullanıyorum.suan 34 yaşındayım.merak ediyorum acaba risk grubuna giriyormu diye ?
[/QUOTE]
benim de tiroit rahatsızlığım var, hasimato. İlaç kullanıyorum. Risk grubunda olduğumuzu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…