bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.
Benim 18 yaşimdan bu yana kronik hasimato rahatsızlığı var troit bir çeşidi.ilac kullanıyorum.suan 34 yaşındayım.merak ediyorum acaba risk grubuna giriyormu diye ?
benim de tiroit rahatsızlığım var, hasimato. İlaç kullanıyorum. Risk grubunda olduğumuzu sanmıyorum.
[/QUOTE]
Bende de hipotiroidi var açıkçası bende merak ediyordum bunu

Test sayıları da önemli bu günlerde.. italyadan daha fazla test yapabiliyoruz.. yani onların gerçek pozitifleri kaçtı o günlerde meçhul.
bizim yaş ortalamamız daha genç hastane imkanlarımız daha geniş.. hoş bu hızla yayılırsa buna hastane falan dayanmaz..

inşallah italya gibi olmayız..

Özel ya da kamu hastanelerinde çalışan sağlık çalışanlarının 3 ay boyunca görevden ayrılma istekleri karşılanmayacak.
Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

Pandemi süreci kapsamında bu kararın alınmasını müteakip 3 ay boyunca, kamu ve özel sektöre ait tüm sağlık kurum ve kuruluşlarında görevli bulunan/çalışmakta olan hiçbir sağlık personelinin ikinci bir duyuruya kadar görevlerinden/işlerinden ayrılmasına izin verilmemesi kararlaştırılmıştır.

Nasıl olsa belirti göstermeden almıyorlar hastaneye. İzole edilsin evde denecek bence. O yüzden bir b planı yapmalıyız. Kime emanet edilir diye.
iste emanet etmekte sorun cocukda gittigi yerdekine bulaştiracak sonuçta.
anca hastaligi negatif ciktiktan sonra birine emanet edebilirim oda annem

herkes birbirinden kötü durumda esimin calistigi yerde corona cikti verilen izin doldu tekrae is basi yapacak teyzem saglik calisani yannda engelli teyzem 86 yasinda anneanm ve astımlı kuzenlerim var kime ne diyelim milletini düşünmeyenler sayesinde sevdiklerimden olmak istemiyorum ben lanet olaun ya psikolojik olarak bittim ya

Şimdi izlediğim programda şehirler arasi toplu taşıma valilik iznine bağlı,bireysel özel araçlarla giriş çıkışlar serbestmis
Bu biraz garip değil mi. Ben bunu hiç böyle düşünmemiştim. İnsan virüs taşımasınndiyedir dedim ama fazla iyi niyetli düşünmüşüm sanırım.

İtalyada bugün 900 küsür kişi ölmüş. Korkunç bir rakam bu. Rabbim tüm ülkelerin yardımcısı olsun. Çok acı gerçekten. 10 bine yaklaştı ölü sayısı orada
Bu nedir ya katliam resmen. Allah yardım etsin... Bugün izlediğim bir video da adam diyordu ki su altında nefes amaya çalışmak gibi... Verdiği örneği düşününce ve italyada ki sağlık alanındaki yetersizlikler bugün 900 kişi can çekişerek öldü beynim bunu böyle algılıyor maalesef.

İnşallah bizlere haklarını helal ederler. Hiçbirinin hakkını ödeyemeyiz.

yine adam gibi bir açıklama yapmadan basıp gidecek ....

topladığı tüm artı puanı bu saçmalıklardan bahsederek kaybediyor. Biri uyarsın artık çok konuşma özet ver geç diye ...
Önünde yazılmış olan kağıdı bile okuyamıyor her tv karşısına geçişimizde giriş gelişme tekrarı dinliyoruz sonuç sıfır allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim cok gecmis olsun gozun aydin anacigina kavusmussun allah birdha ayri koymasin dikkat edin smdi dha cok

İnşallah artış hızı biran önce düşer

Artık mecburen hasta seçiyorlar orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…