Yani bilemiyorum belki izlediğim porgramcinin yorumudur,kendi deyimiyle üç yerden teyit almış ama mantıklı gelmedi,bence tamamen giriş çıkışlar yasak olmaliBu nasıl bir saçmalık ya
Yani bilemiyorum belki izlediğim porgramcinin yorumudur,kendi deyimiyle üç yerden teyit almış ama mantıklı gelmedi,bence tamamen giriş çıkışlar yasak olmali
Bende yanlış ifade etmiş olduğunu düşünmek istiyorum ama dediğiniz gibi Tamamen giriş çıkışlar kapatılmalıYani bilemiyorum belki izlediğim porgramcinin yorumudur,kendi deyimiyle üç yerden teyit almış ama mantıklı gelmedi,bence tamamen giriş çıkışlar yasak olmali
Maalesef hasta seçmek zorunda kalan kişi içinde emin bir can çekişme mevcuttur. Vicdan ne kötü bir ızdırap. Yapacak hiçbirşey yok ama yinede iç hesaplaşma muhakkak yaşıyorlardır ne acı çok acı. Ölen içinde seçen içinde. Allah yardım etsin demekten başka birşey gelmiyor. Nasıl bir çaresizlik bu tüm dünya yaşıyor bunu... Kimsenin elinden birşey gelmiyor... Herşeyi bittiği yer tamda burası.Artık mecburen hasta seçiyorlar orada.
Aaa bu da "Kendi virüsünüzü taşıyın." gibi olmuş şayet böyleyse...Şimdi izlediğim programda şehirler arasi toplu taşıma valilik iznine bağlı,bireysel özel araçlarla giriş çıkışlar serbestmis
Aynen. Bak gör yakında virüs vergisi çıkartırlar :)Aaa bu da "Kendi virüsünüzü taşıyın." gibi olmuş şayet böyleyse...
Saniyeler önce yerlerde gezen suratımın güldüğü şeye bak...Aynen. Bak gör yakında virüs vergisi çıkartırlar :)
Italya da basta 1-2 ile başlamıştıİtalya ne böyle 919
Ağlanacak halimize gülüyoruz işteSaniyeler önce yerlerde gezen suratımın güldüğü şeye bak...
7 aylik oglum var. Gunlerdir bunu dusunuyorum. Anne sutu aliyor bebegim. Ben yoksam mama bile almaz ki. Benden gunlerce ayri kalamaz. Ben de ondan ayri kalamam. Zaten direkt olurum heralde uzuntuden. Bu durumlarda ne yapiliyor onu dusunuyorum gunlerdir.Nasıl olsa belirti göstermeden almıyorlar hastaneye. İzole edilsin evde denecek bence. O yüzden bir b planı yapmalıyız. Kime emanet edilir diye.
çıkartmadılar mı dahaAynen. Bak gör yakında virüs vergisi çıkartırlar :)
Vallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.Aynen. Bak gör yakında virüs vergisi çıkartırlar :)
çıkartmadılar mı daha
bunlar ne ki biz terörü lanetleyerek bitirmeye çalışmış ülkeyizVallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.
Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var
Gercekten cok guzel onlemler alindi(!)Vallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.
Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var
Bireysel araçla izine gerek yokmuymuş?Şimdi izlediğim programda şehirler arasi toplu taşıma valilik iznine bağlı,bireysel özel araçlarla giriş çıkışlar serbestmis
ne terörü terör mü var:)bunlar ne ki biz terörü lanetleyerek bitirmeye çalışmış ülkeyiz
İzlediğim programin sunucusu üç yerden teyit aldığını,bireysel araçla giriş cikislarin yasak olmadığını söyledi yani valilik onayına gerek olmadığını ama resmi bir axiklama değil,yani net bir bilgi yokBireysel araçla izine gerek yokmuymuş?
Bence birbirimizin yaşamsal giderlerini karşılarsak ilan edilebilirGercekten cok guzel onlemler alindi(!)
Sokaga cikma yasagi uygulamak neden bu kadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?