bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani bilemiyorum belki izlediğim porgramcinin yorumudur,kendi deyimiyle üç yerden teyit almış ama mantıklı gelmedi,bence tamamen giriş çıkışlar yasak olmali
Bende yanlış ifade etmiş olduğunu düşünmek istiyorum ama dediğiniz gibi Tamamen giriş çıkışlar kapatılmalı

Artık mecburen hasta seçiyorlar orada.
Maalesef hasta seçmek zorunda kalan kişi içinde emin bir can çekişme mevcuttur. Vicdan ne kötü bir ızdırap. Yapacak hiçbirşey yok ama yinede iç hesaplaşma muhakkak yaşıyorlardır ne acı çok acı. Ölen içinde seçen içinde. Allah yardım etsin demekten başka birşey gelmiyor. Nasıl bir çaresizlik bu tüm dünya yaşıyor bunu... Kimsenin elinden birşey gelmiyor... Herşeyi bittiği yer tamda burası.

Nasıl olsa belirti göstermeden almıyorlar hastaneye. İzole edilsin evde denecek bence. O yüzden bir b planı yapmalıyız. Kime emanet edilir diye.
7 aylik oglum var. Gunlerdir bunu dusunuyorum. Anne sutu aliyor bebegim. Ben yoksam mama bile almaz ki. Benden gunlerce ayri kalamaz. Ben de ondan ayri kalamam. Zaten direkt olurum heralde uzuntuden. Bu durumlarda ne yapiliyor onu dusunuyorum gunlerdir.

Vallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.

Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var
Gercekten cok guzel onlemler alindi(!)
Sokaga cikma yasagi uygulamak neden bu kadar zor

Bireysel araçla izine gerek yokmuymuş?
İzlediğim programin sunucusu üç yerden teyit aldığını,bireysel araçla giriş cikislarin yasak olmadığını söyledi yani valilik onayına gerek olmadığını ama resmi bir axiklama değil,yani net bir bilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…