bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Su durumu bile firsata ceviren insanlar var esimi ucretsiz izine cikarttilar esimde cikisimi verin issizlik maasi alicam dedi ev aldik ilk kredisini odedik benim maasimlaa ve baska gelirimiz yok nisan ayi boyunca 7 aylik hamileyimm yuzsuz isyeri sahibi cikisini verdik dedi bizde issizlik maasina basvurduk dun ogrendik ki devlet desteginden yararlanmak icin cikis yapmamiss kimseye eger isten eleman cikartirsa devlet destegi yani kredi alamayacakmiss issizlik maasi alamiyoruz normal maasta yok Allah hepimizin yardimcisi olsun

h
her yerde ayni mi bilmiyorum hastaneye test yaptirmaya gittigim

Vallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.

Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var
Gerçekten şu durumda piknik yapmak yasaktır diye devlete yasak çıkarttırdı ya bizim keyifçi insanımız, ben artık ümidi kestim, bu lQ deki insanları eve kapılarını kaynaklayarak kapatmak gerek, bunlar başka türlü zaptolmazlar

Canim rabbim evladindan ayirmasin. Bende oglumdan 5 yasina kadar ayrilmadim hic. 3 yasina kadar emdi. Gecen yaz 1 ay hastanede yattim. Cok cok zor oldu. Göğsüme bir taş oturdu . Annem bakti 1 ay. Ama hastanede okadar aci cekerken bile acaba yemegini yedimi ,uyudumu , acaba cama cikarmi ,sokaga cikarsa ya elinden kacarsa vs vs..düsündüm durdum.Rabbim yardim etti iyilestim. simdi senin bebegin icin yapacagin en güzel sey kendine iyi bakman hem fiziken hemde psikolojik olarak ayakta durman.bol bol meyve ye eger vutamin degerlerin düsükse takviye al

Bugün yine Istanbul'da minnacık bir güneş gözüktü. Araçla eve dönerken etrafa bakındım, kalabalık sayılabilirdi. Kapalı bir kahvehanenin önünde duvara yaslanmış belki 5er kişilik birkaç grup sigara içip gülüşüyorlardı.
Yani inip çemkiresim gelmedi mi? Çok geldi fakat korktum

Kisa calisma odenegi alacak devletten şirket ve size odemesi gerekiyor 1800 direkt sikayet edeceksiniz çalışma bakanlığına hatta once sirkete soyleyin parayi odemezlerse sikayet edeceginizi para sizin.

Kazen Bey bugün de Verilerin olduğu tabloyu paylaşır mısınız diğer ülkeleri de merak ediyorum

—ilk Msjda yer alıyormuş şimdi gördüm—

Son düzenleme:
Anladım o zaman yasağında bir anlamı olmaz ki.Bireysel araçla da yasak olmalı.Bakalım yakında anlaşılır

Vallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.

Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var

Haksızlık ediyorsun arkadaşım. Devlet koskoca ekonomi paketi yayınladı ve iç hava yolu taşımacılığında KDV oranını %18 den %1 e indirdi!!! Piknik alanları kapanmış olabilir ama şehirler arasında uçakla gidip gelip virüsü taaaa en uç noktalara taşıyabilirsiniz.

İşimiz zor valla Herkes kendi başının çaresine baksın.şu dakikadan sonra yapılacak açıklamalar beni ilgilendirmiyor hastaneler yüzde 60 oranında dolmuş zira

Ayni seyleri düsünüyorum. Bu saatten sonra gelecek hicbir aciklama umrumda degil. Kactane üniversitemiz var kac tane prof.docent yetistirdi bu üniversiteler 80milyonluk üljenin yogun bakimi 350 hastayla %60 ı dolduysa sokaga cikma yasagina gerek yok.

Ah ben, ah ben.
Nasıl gözden kaçırdım ben bunu nasıllll?
Şimdi korona korksun

Kisa calisma odenegi alacak devletten şirket ve size odemesi gerekiyor 1800 direkt sikayet edeceksiniz çalışma bakanlığına hatta once sirkete soyleyin parayi odemezlerse sikayet edeceginizi para sizin.
Kisa calisma odenegi degilmis sanirim alacagi esim konusmustu herkese ucretsiz izin verince devlet kapatin demedigi icin kisa calisma odenegi vermezmiss dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…