her yerde ayni mi bilmiyorum hastaneye test yaptirmaya gittigimBu tamamen saçmalık yani pozitif vaka ile temasa geçen leri ariyorlardi geçen adam.mevlut yapmış umteden gelip olmuş sonra adamın mevlüde gelen herkesitopladilar temasa geçen birinde belirtimi beklenir bi hata var ama bu işte anlamadım ben
Gerçekten şu durumda piknik yapmak yasaktır diye devlete yasak çıkarttırdı ya bizim keyifçi insanımız, ben artık ümidi kestim, bu lQ deki insanları eve kapılarını kaynaklayarak kapatmak gerek, bunlar başka türlü zaptolmazlarVallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.
Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var
7 aylik oglum var. Gunlerdir bunu dusunuyorum. Anne sutu aliyor bebegim. Ben yoksam mama bile almaz ki. Benden gunlerce ayri kalamaz. Ben de ondan ayri kalamam. Zaten direkt olurum heralde uzuntuden. Bu durumlarda ne yapiliyor onu dusunuyorum gunlerdir.
Bugün yine Istanbul'da minnacık bir güneş gözüktü. Araçla eve dönerken etrafa bakındım, kalabalık sayılabilirdi. Kapalı bir kahvehanenin önünde duvara yaslanmış belki 5er kişilik birkaç grup sigara içip gülüşüyorlardı.Gerçekten şu durumda piknik yapmak yasaktır diye devlete yasak çıkarttırdı ya bizim keyifçi insanımız, ben artık ümidi kestim, bu lQ deki insanları eve kapılarını kaynaklayarak kapatmak gerek, bunlar başka türlü zaptolmazlar
Kisa calisma odenegi alacak devletten şirket ve size odemesi gerekiyor 1800 direkt sikayet edeceksiniz çalışma bakanlığına hatta once sirkete soyleyin parayi odemezlerse sikayet edeceginizi para sizin.Su durumu bile firsata ceviren insanlar var esimi ucretsiz izine cikarttilar esimde cikisimi verin issizlik maasi alicam dedi ev aldik ilk kredisini odedik benim maasimlaa ve baska gelirimiz yok nisan ayi boyunca 7 aylik hamileyimm yuzsuz isyeri sahibi cikisini verdik dedi bizde issizlik maasina basvurduk dun ogrendik ki devlet desteginden yararlanmak icin cikis yapmamiss kimseye eger isten eleman cikartirsa devlet destegi yani kredi alamayacakmiss issizlik maasi alamiyoruz normal maasta yok Allah hepimizin yardimcisi olsun
Hemen paylaşalım da bizim duyarsızlar ordusu gidip bir Cüneyt bulup dövmezler umarım.
Bugünün verileri ilk sayfada. Güncel durumu.Kazen Bey bugün de Verilerin olduğu tabloyu paylaşır mısınız
Anladım o zaman yasağında bir anlamı olmaz ki.Bireysel araçla da yasak olmalı.Bakalım yakında anlaşılırİzlediğim programin sunucusu üç yerden teyit aldığını,bireysel araçla giriş cikislarin yasak olmadığını söyledi yani valilik onayına gerek olmadığını ama resmi bir axiklama değil,yani net bir bilgi yok
Vallahi sürekli kendimi iyi düşünmeye itmekten uyuştum.
Yani algılayamıyorum %60 yoğun bakım doluluk olanına karşın "Hafta içi hafta sonu piknik alanları kapalı." gibi bir önlemimiz var
İşimiz zor vallaHerkes kendi başının çaresine baksın.şu dakikadan sonra yapılacak açıklamalar beni ilgilendirmiyor hastaneler yüzde 60 oranında dolmuş zira
Ah ben, ah ben.Haksızlık ediyorsun arkadaşım. Devlet koskoca ekonomi paketi yayınladı ve iç hava yolu taşımacılığında KDV oranını %18 den %1 e indirdi!!! Piknik alanları kapanmış olabilir ama şehirler arasında uçakla gidip gelip virüsü taaaa en uç noktalara taşıyabilirsiniz.
Kisa calisma odenegi degilmis sanirim alacagi esim konusmustu herkese ucretsiz izin verince devlet kapatin demedigi icin kisa calisma odenegi vermezmiss dendiKisa calisma odenegi alacak devletten şirket ve size odemesi gerekiyor 1800 direkt sikayet edeceksiniz çalışma bakanlığına hatta once sirkete soyleyin parayi odemezlerse sikayet edeceginizi para sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?