- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Bugünün verileri ilk sayfada. Güncel durumu.
Ah ben, ah ben.
Nasıl gözden kaçırdım ben bunu nasıllll?
Şimdi korona korksun
Haksızlık ediyorsun arkadaşım. Devlet koskoca ekonomi paketi yayınladı ve iç hava yolu taşımacılığında KDV oranını %18 den %1 e indirdi!!! Piknik alanları kapanmış olabilir ama şehirler arasında uçakla gidip gelip virüsü taaaa en uç noktalara taşıyabilirsiniz.
Ayrıca mangal yapmakta yasak hiçte bişi beğenmeyin hıhAh ben, ah ben.
Nasıl gözden kaçırdım ben bunu nasıllll?
Şimdi korona korksun
Dün maskemi eldivenlerimi takip bankaya gittim 25.000 tl esnaf destegi icin .(bu arada karsiliksiz destek degil taksitle ödeyecegiz) en azindan şu virüs ortaminda iş yokken evimin masrafi yanimda calisanlarin maaslarini cikar diye. Bankaci bu kredi icin esnaf borcunun olnamasi lazim dedi. Şaka gibi. Bu zamanda borcu olmayanmi var.
Doğru söyleyen dokuz köyden dışarı bizde.İlk günler bizde yasak filan gelmez, mümkün değil sistem yürümez demiştim de Türkiyeyi eziklemekle suçlanmıştım. Sağlık söz konusu olunca herkes gereken tedbiri alır, kimse sokağa çıkmaz denmişti. Sonumuz kötü görünüyor allah yardımcımız olsun. Şimdi selam ve dua ile işte.
Ayrıca mangal yapmakta yasak hiçte bişi beğenmeyin hıh
Ben 8 marttan beri disari cikmiyorum. Tek riskimiz markete giden esim. Fazla endise ediyorum belki, ama elimde degil. Vitamin degerlerim iyiydi son olcumde. Tek sikintim uykusuzluk. Insallah bu gunleri en kisa surede atlatiriz.Canim rabbim evladindan ayirmasin. Bende oglumdan 5 yasina kadar ayrilmadim hic. 3 yasina kadar emdi. Gecen yaz 1 ay hastanede yattim. Cok cok zor oldu. Göğsüme bir taş oturdu . Annem bakti 1 ay. Ama hastanede okadar aci cekerken bile acaba yemegini yedimi ,uyudumu , acaba cama cikarmi ,sokaga cikarsa ya elinden kacarsa vs vs..düsündüm durdum.Rabbim yardim etti iyilestim. simdi senin bebegin icin yapacagin en güzel sey kendine iyi bakman hem fiziken hemde psikolojik olarak ayakta durman.bol bol meyve ye eger vutamin degerlerin düsükse takviye al
Şehirler arasi yolculuk yasak derken ben otobus, tren ,uçak, ozel araç hepsi dahil diye düşündüm.Haksızlık ediyorsun arkadaşım. Devlet koskoca ekonomi paketi yayınladı ve iç hava yolu taşımacılığında KDV oranını %18 den %1 e indirdi!!! Piknik alanları kapanmış olabilir ama şehirler arasında uçakla gidip gelip virüsü taaaa en uç noktalara taşıyabilirsiniz.
Doğru söyleyen dokuz köyden dışarı bizde.
Olacakları okumak çok da zor değil.
Radyasyondan koşarak kurtulanların var olduğu bir toplum olduğunu unutmuşsak demek...
Nasssssı yaaaaniiiii?
Işte önlem budur!
Bunu dış ülkelere de yaymak lazım. Kesim mangal yakıyorar yoksa niye bu kadar yayılsın ki
Şehirler arasi yolculuk yasak derken ben otobus, tren ,uçak, ozel araç hepsi dahil diye düşündüm.
Senelerdir Suriyelilere bakan devlet kendi vatandaşına birkaç ay bakamadı. Yazıklar olsun....
Haksızlık ediyorsun arkadaşım. Devlet koskoca ekonomi paketi yayınladı ve iç hava yolu taşımacılığında KDV oranını %18 den %1 e indirdi!!! Piknik alanları kapanmış olabilir ama şehirler arasında uçakla gidip gelip virüsü taaaa en uç noktalara taşıyabilirsiniz.
O zaman cikisi vermek zorunda ki issizlik maaşı alın mecbur yani.Kisa calisma odenegi degilmis sanirim alacagi esim konusmustu herkese ucretsiz izin verince devlet kapatin demedigi icin kisa calisma odenegi vermezmiss dendi
Malesef canım gelen giden yerse kalmamış olabilir doğru diyorsun neyse ban yemeyelimDevlette de yok maalesef. Yani vardı da.. neyse...
Söyleyecek çok şey varda her aklımdan geçeni yazamıyorum işte!!!O degilde suriyeliler 1 kuruş vergi odemeden kac yildir esnaflik yapiyorlar .ohhh kazandiklari para cukka cepte. Ben dünya kadar vergi ödüyorum ama karsiliksiz isveren olarak şu virüs zamaninda bile 1 kurus alamadim. Paket maket diyorlar. Vergileri erteliyeceklermis. Yahu şu zamanda da alma amla ya.
hiç bişe beğenmiyonuz.
konut kredisi faiz oranı düştü naberr..
Pisligin teki cikti adamm hem isyerindeki herkesi ucretsiz izine cikartt hem hergun esimi cagir fatura kes diyer hem para verme hemde cikisini vermee yasal hakkimi kullanicam ama bu konu en bilgisiz oldugum konuO zaman cikisi vermek zorunda ki issizlik maaşı alın mecbur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?