bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ah ben, ah ben.
Nasıl gözden kaçırdım ben bunu nasıllll?
Şimdi korona korksun

İlk günler bizde yasak filan gelmez, mümkün değil sistem yürümez demiştim de Türkiyeyi eziklemekle suçlanmıştım. Sağlık söz konusu olunca herkes gereken tedbiri alır, kimse sokağa çıkmaz denmişti. Sonumuz kötü görünüyor allah yardımcımız olsun. Şimdi selam ve dua ile işte.

Dün maskemi eldivenlerimi takip bankaya gittim 25.000 tl esnaf destegi icin .(bu arada karsiliksiz destek degil taksitle ödeyecegiz) en azindan şu virüs ortaminda iş yokken evimin masrafi yanimda calisanlarin maaslarini cikar diye. Bankaci bu kredi icin esnaf borcunun olnamasi lazim dedi. Şaka gibi. Bu zamanda borcu olmayanmi var.

Ne esnafı düşünen var ne çalışan insanı. Herşey laf. İktidar muhalefet filan için söylemiyorum, hem bu ülkede hem dünyada siyaset politika en iğrenç en kirli iştir. Hepsinin tek derdi daha lüks yerlerde yaşamak, köpek gibi para kazanmak. Bu halkın sokağa çıkmasını engelleyecek şekilde erzak ihtiyacını giderecek şekilde devletin yardım yapıp yasak ilan etmesinde harcanacak tutar bazı kimselerin kaldıkları yerlerin 2 3 aylık elektrik faturasına denk. Daha birşey söylemeye gerek yok.

Doğru söyleyen dokuz köyden dışarı bizde.
Olacakları okumak çok da zor değil.
Radyasyondan koşarak kurtulanların var olduğu bir toplum olduğumuzu unutmuşsak demek...

Ayrıca mangal yapmakta yasak hiçte bişi beğenmeyin hıh

Nasssssı yaaaaniiiii?
Işte önlem budur!
Bunu dış ülkelere de yaymak lazım. Kesin mangal yakıyorlar yoksa niye bu kadar yayılsın ki ?

Çok umarsamaz bir yeğenim var. Hani mahallede yangın çıkar o saçını tararlardan. Kafayı yemek uzere şuan. Babam ise gitmek zorunda ben ise gitmek zorundayım. Kimseyle görüşmeden eve geliyorum ama karşımda annem, herşeyi yapıyorum ama ya anneme virüs getiriyorsam diyor. Babama sürekli şunu yap bunu yap demekten yoruldum diyor. Yasak gelmeli artık. Kişisel olmuyor. Bugün balkondan bakinayim dedim üç kişi yere sağolsun boğazında burnunda ne varsa attı, ardindan iki çocuk gecti aynı yerden.
Disiplinsiz, kuralsız bir toplumumuz var maalesef.

Ben 8 marttan beri disari cikmiyorum. Tek riskimiz markete giden esim. Fazla endise ediyorum belki, ama elimde degil. Vitamin degerlerim iyiydi son olcumde. Tek sikintim uykusuzluk. Insallah bu gunleri en kisa surede atlatiriz.

Şehirler arasi yolculuk yasak derken ben otobus, tren ,uçak, ozel araç hepsi dahil diye düşündüm.

Eyyyy KORONA pikniği yasakladık. Yabancı ülkeler bizden akıl alıyormuşya duymadın mı nasıl tedbirler aldığımızı soruyorlarmış

Hey gidi kadınlar kulübü.... Yaklaşık 6 yıldır birlikteyiz kaynanamı mı çekiştirmedim, kocamı, arkadaşlarımı, 4 el yabancıyı daha nelerin dedikodusunu yaptım da ölüm korkusunu üstelik aynı sebeple burada bir çok insanla yaşayacağım aklıma gelmezdi.şimdi diyorum ben yatıp kalkıp gelsem, '' eşim beni aldatıyor olabilir mi? '' 'diye bir konu açsam hayat normale dönse. Meğer hayatı normal yapan ne güzel şeylermiş o günler.

Senelerdir Suriyelilere bakan devlet kendi vatandaşına birkaç ay bakamadı. Yazıklar olsun....

O degilde suriyeliler 1 kuruş vergi odemeden kac yildir esnaflik yapiyorlar .ohhh kazandiklari para cukka cepte. Ben dünya kadar vergi ödüyorum ama karsiliksiz isveren olarak şu virüs zamaninda bile 1 kurus alamadim. Paket maket diyorlar. Vergileri erteliyeceklermis. Yahu şu zamanda da alma amla ya.

hiç bişe beğenmiyonuz.
konut kredisi faiz oranı düştü naberr..

Söyleyecek çok şey varda her aklımdan geçeni yazamıyorum işte!!!

O zaman cikisi vermek zorunda ki issizlik maaşı alın mecbur yani.
Pisligin teki cikti adamm hem isyerindeki herkesi ucretsiz izine cikartt hem hergun esimi cagir fatura kes diyer hem para verme hemde cikisini vermee yasal hakkimi kullanicam ama bu konu en bilgisiz oldugum konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…