bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
uzmanların açıklama yapması gerekiyor bunu beklemek gerek. çünkü kedilerin ve insanların protein yapıları birbirinden oldukça farklı olduğu için kediden insana insandan kediye bugüne kadar bilinen virüs çeşitlerin hiçbiri bulaşamaz. Kedilerdeki corona virüsü ile covid 19'un bir alakası yok. Kedilerde corona virüsü FİB hastalığına neden oluyor; ben şahsen söz konusu kedinin de FİB olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi veterinerler açıklama yapacakmış. Covid 19 saptanan köpeğin burnundan alınan swap'da covid 19 virüs saptanmış. Bizim elimize nasıl bulaşıyorsa onun da burnuna bulaşmıştır hayvanda daha sonra covid 19 saptanmadı ve hastalanmadı. Eğer hayvan ile insan arası bulaş olsaydı o köpek de hastalanırdı ve bugüne kadar mutlaka rapor edilen vaka olurdu diye düşünüyorum. Umarım uzmanlar gereken açıklamaları yaparlar. ben uzman değilim, sadece gereksiz panik oluşmaması konusunda bu bilgileri verdim.

Söyleyecek çok şey varda her aklımdan geçeni yazamıyorum işte!!!

Benimde icim yangin yeri gibi. Elbetteki ülje olarak muhtac olana yardim edicez ama birazda kendi insanimizi düsünsek fena mi olur. Hic unutmuyorum üniversitede okurken devlet yurdunda kaliyordum. Yabanci uyruklu ögrenciler vardi yurtta bedava kaliyorlar cok cok iyi bir miktar burs aliyorlardi. Onlar yurdun yemekhanesinde cesit cesit sicacik yemekleri yerken ,cafelerde sigara icerken, ben bim marketten hazir corbayi sicak suyla karistirip iciyordum. Biz millet olarak kendi insanimiza önem vermiyoruz. Bu eskidende böyleydi simdide böyle

Bende yurt dışında okudum. Kendi vatandaşları benim ödediğim paranın yüzde 50sini ödüyorlardı.

Avrupa bizi ondan kıskanıyor çünkü onların düşünmediği her önlemi biz aldık

Bugün Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimininyaptığı açıklama arkadaşlar.
"Başhekim Süleyman Erdoğdu'dan evde kal çağrısı"

Beykoz'da alınan Koronavirüs tedbirlerine yönelik açıklamalarda bulunan, "Başhekim Erdoğdu, virüsü renklendirip, insanlara göstersek kimse evinden dışarı çıkmaz" dedi."

Eklentiler

• Screenshot_20200327_235434.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 46
Anne sütünden geçmiyor. Uzmanlar annenin maske kullanarak bebeği emzirmenin yeterli olduğunu söylemişler. Bebeğiniz şanslı anne sütü aldığı için. Sizin ekstra vitamininize filan dikkat etmeniz lazım. Marka vermem doğru mu bilmiyorum kullanmıyorsanız özelden yazarım.

Niye bu kadar tartışıyoruz? Tamam Almanya gibi olmayacağımız malum. Ancak böyle uzayıp gittikçe zaten ekonomi çok kötü etkilenecek, üstüne de daha çok insan ölecek. Sokağa çıkma yasağının gelmesi benim anlayışıma göre, nasıl şehirler arası yolculuk valilik iznine bağlı ise çalışan da çalıştığını belgeleyecek, İzin belgesini alıp işine gidecek, ekonomik çark yine dönecek, ekonomiye hiç bir katkısı olmayan virüs yayma dışında sokakta bir işi olmayan aylak gezen takımı da evden yasak olduğu için çıkamayacak, benim tek istediğim bu, çünkü Türkiye'nin mevcut koşullarında gerçekçi olan çözüm bu geliyor bana, tedbirler öğütler, yalvarmalar yetersiz. Bir de ayrıca çalışan kişilerin güvenliğini sağlama amacıyla da işyerlerinde bazı yaptırımlar ile birlikte çalışan herkese de test uygulanacak.

Bende yurt dışında okudum. Kendi vatandaşları benim ödediğim paranın yüzde 50sini ödüyorlardı.

Hani bazi adamlar varya 3 kurus para getirir eve disarlarda kahvehanelerde yer,sonrada eve misafir gelince karısına tatlida yokmu meyvede yokmu der.bizim ülkemizde ayni böyle

Bağışıklık güçlendirmek için yetişkinlerde hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Belirtmekte sakınca yok ise yazar mısınız lütfen?

Hani bazi adamlar varya 3 kurus para getirir eve disarlarda kahvehanelerde yer,sonrada eve misafir gelince karısına tatlida yokmu meyvede yokmu der.bizim ülkemizde ayni böyle
2 haftada durum bu bir 2 hafta sonrası ne olacak bilemiyorum. Bu ilaçlar işe yarıyor mu? Deneniyordu ya ne durumda hastalar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…