O yeeee açlıktan ölmeden önce ev sahibi olacak herkes. İşte budur yürüyün beeee kim tutar sizihiç bişe beğenmiyonuz.
konut kredisi faiz oranı düştü naberr..
uzmanların açıklama yapması gerekiyor bunu beklemek gerek. çünkü kedilerin ve insanların protein yapıları birbirinden oldukça farklı olduğu için kediden insana insandan kediye bugüne kadar bilinen virüs çeşitlerin hiçbiri bulaşamaz. Kedilerdeki corona virüsü ile covid 19'un bir alakası yok. Kedilerde corona virüsü FİB hastalığına neden oluyor; ben şahsen söz konusu kedinin de FİB olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi veterinerler açıklama yapacakmış. Covid 19 saptanan köpeğin burnundan alınan swap'da covid 19 virüs saptanmış. Bizim elimize nasıl bulaşıyorsa onun da burnuna bulaşmıştır hayvanda daha sonra covid 19 saptanmadı ve hastalanmadı. Eğer hayvan ile insan arası bulaş olsaydı o köpek de hastalanırdı ve bugüne kadar mutlaka rapor edilen vaka olurdu diye düşünüyorum. Umarım uzmanlar gereken açıklamaları yaparlar. ben uzman değilim, sadece gereksiz panik oluşmaması konusunda bu bilgileri verdim.Bir tane köpekle ilgili haber vardı geçen buraya attılar, onda dışkı vs demiyordu. Bunlar dışında hangi haberler var linkini atabilir misiniz? Dışkıya geldiyse zaten midesinden geçmiş olması gerekiyor mantıken ki kediler bu virüsle yüzde 80 oranında benzeyen sars ile enfekte olabiliyorlar, bu virüsün de vücuda girmesi ile enfekte olmaları olası.
Eee tabii evi olmayan nasıl evde kalacak? Evi olmayan ev alsın diye uğraşıyorlar işte daha ne olsun. Bizim halkımıza yaranılmaz
O yeeee açlıktan ölmeden önce ev sahibi olacak herkes. İşte budur yürüyün beeee kim tutar sizi
50 liraya da kolonya var verem mi
Emin de değilim aslında sadece bana oyle geldi.Evet bugün itibariyle kaldırılmıştır belki bilmiyorum. Ilk günlerde açıklanan ekonomi paketinde yer almıştı bu. Yani oradan da yırttılar hadi yine iyiler
Daha en büyük kozumuzu oynamadık. Virüsü lanetlemediler henüz50 liraya da kolonya var verem mi
Vekil maaslarina zam yapacak iken var, millete bir iki ay maas verecek iken para yok..Para yok.
Hep Cüneyt yüzündenHemen paylaşalım da bizim duyarsızlar ordusu gidip bir Cüneyt bulup dövmezler umarım.
Keşke herkes dikkate alsa keşke...
Söyleyecek çok şey varda her aklımdan geçeni yazamıyorum işte!!!
Pisligin teki cikti adamm hem isyerindeki herkesi ucretsiz izine cikartt hem hergun esimi cagir fatura kes diyer hem para verme hemde cikisini vermee yasal hakkimi kullanicam ama bu konu en bilgisiz oldugum konu
Alamadigini nerden biliyorsunuz başvurmuştur sirket daha yeni bir olay bu sonuçta. Devlet bu destegi verecek alabilir bence net konuşun bildiginizi soyleyin ne demek çıkış istiyorsam vermek zorunda .
Bende yurt dışında okudum. Kendi vatandaşları benim ödediğim paranın yüzde 50sini ödüyorlardı.Benimde icim yangin yeri gibi. Elbetteki ülje olarak muhtac olana yardim edicez ama birazda kendi insanimizi düsünsek fena mi olur. Hic unutmuyorum üniversitede okurken devlet yurdunda kaliyordum. Yabanci uyruklu ögrenciler vardi yurtta bedava kaliyorlar cok cok iyi bir miktar burs aliyorlardi. Onlar yurdun yemekhanesinde cesit cesit sicacik yemekleri yerken ,cafelerde sigara icerken, ben bim marketten hazir corbayi sicak suyla karistirip iciyordum. Biz millet olarak kendi insanimiza önem vermiyoruz. Bu eskidende böyleydi simdide böyle
Doğru söyleyen dokuz köyden dışarı bizde.
Olacakları okumak çok da zor değil.
Radyasyondan koşarak kurtulanların var olduğu bir toplum olduğumuzu unutmuşsak demek...
Nasssssı yaaaaniiiii?
Işte önlem budur!
Bunu dış ülkelere de yaymak lazım. Kesin mangal yakıyorlar yoksa niye bu kadar yayılsın ki ?
Bende yurt dışında okudum. Kendi vatandaşları benim ödediğim paranın yüzde 50sini ödüyorlardı.
Anne sütünden geçmiyor. Uzmanlar annenin maske kullanarak bebeği emzirmenin yeterli olduğunu söylemişler. Bebeğiniz şanslı anne sütü aldığı için. Sizin ekstra vitamininize filan dikkat etmeniz lazım. Marka vermem doğru mu bilmiyorum kullanmıyorsanız özelden yazarım.7 aylik oglum var. Gunlerdir bunu dusunuyorum. Anne sutu aliyor bebegim. Ben yoksam mama bile almaz ki. Benden gunlerce ayri kalamaz. Ben de ondan ayri kalamam. Zaten direkt olurum heralde uzuntuden. Bu durumlarda ne yapiliyor onu dusunuyorum gunlerdir.
Bende yurt dışında okudum. Kendi vatandaşları benim ödediğim paranın yüzde 50sini ödüyorlardı.
2 haftada durum bu bir 2 hafta sonrası ne olacak bilemiyorum. Bu ilaçlar işe yarıyor mu? Deneniyordu ya ne durumda hastalar acaba?Hani bazi adamlar varya 3 kurus para getirir eve disarlarda kahvehanelerde yer,sonrada eve misafir gelince karısına tatlida yokmu meyvede yokmu der.bizim ülkemizde ayni böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?