bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yok derdim anne sutunden gecip gecmemesi degil. Zaten bende varsa kesin ona da bulasir bir sekilde. Benim merak ettigim bu gibi durumlarda anne ve bebegi ayiriyorlar mi? Yoksa karantinaya ikisi mi aliniyor? Paranoyakca dusunceler iste.
Yok çok haklısınız düşünmekte. Bebeğinize geçmeyebilir ama sizden. Geçen bi yerde okudum ne kadar doğru inanın bilmiyorum ama anne sütü alan bebekler çok şanslı bu dönemde filan demişlerdi. Hasta olsalar dahi iyileşmeleri çok hızlı olurmuş. Biz de eşimle konuştuk bunu benimde küçük çocuğum var. Ağır geçirmediğimiz sürece zaten hastanede değil evde karantina uygulanıyor. Muhtemelen ayırmazlar bu sebeple. İşte ağır geçirmemek için iyi beslenmek zorundayız galiba. Morali yüksek tutmak. Siz takviye almıyorsanız alın mutlaka. Hamilelikte ve emzirme döneminde kullanılan çok iyi vitaminler var en azından bağışıklık yükselsin

Bizim mülk sahibi kirayi istiyor. Bizde bir türlü toparlanamadik. Ben 1 ay gibi bir süreye inanmiyirum. ALLAH yardimiz olsun

Ya Tabiki normal hastalar var. Hastanelerin büyük bir kısmının dolu olduğu düşünülünce ve sağlık çalışanlarından da yakalananlar olunca insan yopum bakımda yatan hastasından şüphe etmez mi? Bulaşıp bulaşmadığı ile ilgili. Yani bilemiyorum hiçbirşey güvenim kalmadı benim.

Yok derdim anne sutunden gecip gecmemesi degil. Zaten bende varsa kesin ona da bulasir bir sekilde. Benim merak ettigim bu gibi durumlarda anne ve bebegi ayiriyorlar mi? Yoksa karantinaya ikisi mi aliniyor? Paranoyakca dusunceler iste.
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum,36 günlük bebeğim var

Sadece Türkiye olarak düşünmeyin maalesef görüldüğü gibi hiç bir Ülkede yeterli değil

Bugün koc universitesinden bur prof.yayina cikti hem evde kullanilabilecek hemde hastane tipi maliyeti cok düsük solunum cihazi gelistirmisler. Üretmek istemisler ama ne destek alabilmisler ne de yatirimci bulabilmisler. Simdi bu sürecte yatirimcilar peslerinde. ama üretime baslayana kadar kac insan ölücek. Demem o ki ben sadece bizim ülkemiz yetersiz demiyorum. Neden hicbir ulke saglik sektörüne gereken yatirimi yapmiyor yapmadi onu anlamiyorum. Bu proflar docentler neden yetisiyor. Destek olmak lazim.

Evet inanırım aynısını yaşadık
Taburcu edildi negatif çıktı. 14 gün ev karantinasında olacak.
Kara cahiliz. Kendimize konduramıyoruz. Yok ya bize kadar gelmez kafasındayız. Çok yazık.

Cok gecmis olsun .Rabbim şifa versin.
Benim 18 yaşimdan bu yana kronik hasimato rahatsızlığı var troit bir çeşidi.ilac kullanıyorum.suan 34 yaşındayım.merak ediyorum acaba risk grubuna giriyormu diye ?
benim de tiroit rahatsızlığım var, hasimato. İlaç kullanıyorum. Risk grubunda olduğumuzu sanmıyorum.
[/QUOTE]
Bende sanmiyorum ama bağışıklık rahatsızlığı sınıfına giriyor sanirim ondan merak ediyorum

Şehirler arası yolculuk valilik iznine bağlı olacak diye bir şeyler görüyorum kızlar. Bu ne kadar doğru? Hava biraz daha ısınınca çiftlik evine kaçmayı planlıyorduk, 3.5 saatlik mesafede

Şehirler arası yolculuk valilik iznine bağlı olacak diye bir şeyler görüyorum kızlar. Bu ne kadar doğru? Hava biraz daha ısınınca çiftlik evine kaçmayı planlıyorduk, 3.5 saatlik mesafede
Bugünden itibaren geçerli

Arkadaşlar market için sanal market uygulamalarını kullanamıyor musunuz? Ben zaten hamilelikten dolayı çıkamadığım için öyle yapıyordum yapmaya da devam ediyorum şimdi yoğunluktan siparişi verdikten 3 gün sonra geliyor ama

kullaniliyorda ayni gün gelmiyor

Sanal market uygulamasi bizim bölgede gün bile vermiyor ona güvenirsek aç kalırız

Sormayın hadi borcu yok diyelim esnaf kefaletten de para çekmemiş olması gerekiyormuş. Gerçekten sistem berbat. Vergi ödemeyecek sektörler açıklandı. 5 şirketimiz var 5 i de o listedeki sektörlerin dışında. Ne yapcaz bilmiyoruz. Eğitimler iptal 30 Nisan a kadar herhangi bir gelirimiz olmayacak. Bizi neden görmüyorlar?

gençler ağır geçirmiyor ise hastalığı evde geçiriyormuş ciddi semptomlar göstermiyorsa yani evinizde bebeğinizle ailenizle kalıyorsunuz sizden ayrı bir odadan hiç çıkmadan izole kalmanızı istiyorlar

arkadaşımın eşi pozitifliymiş sosyal medyada paylaşıyor yaşlar 30 bir bebekleri var eşi evde ayrı bir odada yaşıyor İstanbul’da oturuyorlar arkadaşım yemeğini vs kapıdan uzatıyor

Sadece anne sutu aldi simdiye kadar cok sukur takviye aliyordum 2 ay oncesine kadar ama biraktim. Genel olarak bagisikligim iyidir ama bebisten dolayi uykusuzluk yoruyor sadece. Beslenmeme dikkat etmeye calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…