Yazık Evet ama Evinizde Dahi taşıyıcı Olarak Düşünüp ona göre davranmalısınız denmiyor mu? Ben henüz ayırmayı başaramadım keşke yapabilsem bunu yazık diye değil koruma olarak görürdüm. çocuklarımız var ve biz anneler, babalardan belkide daha çok ayakta durmak ve sağlıklı olmak zorundayız. Annelere birşey olması demek o yazık dediğiniz eş ve çocuklarımız için felaket olur.Siz biraz fazla abartmışsınız sankiaynı evde yaşıyorsunuz, evlisiniz ne kadar daha uzak kalabileceksiniz veya çocukları ne kadar daha babadan uzak tutabileceksiniz ?
Babanıza karşı tutumunuz da abartı ve üzücü
Eşiniz dışardan gelince duş alıp üstünü tamamen değişsin yeterli yazık adama ya..
Martta resmi olarak tespit edildi ama öncesinde ülkemize girmiştir büyük ihtimalle. Örneğin sanayi bölgesinde çalışıyorum burada avrupaya çine iş gezisine gitmek günlük hayatın parçası, büyük şehirlerde plazalarda da durum aynıdır. Tabi marttan çok öncesi değildir girişi, dediğinize katılıyorum aralıkta başlasa çoktan salgın olurdu.Ben geçen sene görmüştüm yine Ocak aylarında.O yüzden o cevap bana mantıklı geldi.Ayrıca Aralık-Ocak ayında vaka olmuş olsa,düşünüyorum,şimdiye aşırı yaygın olması lazım virüsün,doğal olarak yaşlılara da kronik hastalığı olanlara da çoktan bulaşmış olurdu,hastanelerde bir sürü hasta birikirdi,elbet fark edilirdi bir değişiklik.Durum o kadar vahim değil.Umarım hiç olmaz da,hala keyfi dışarı çıkanları gördükçe maalesef olacak gibi geliyor.
Domuz gribi olabilir miAynı şeyi ilk vaka açıklandığı günlerde yaşadım, yok canım bu kadar çabuk bulaşmaz dedim, bende önce çocuklarım hastalandı sonra ben ve eşim evde komple hastaydık,hatta babamları kabul etmedik eve biz gribiz karantınada bızım ev dıye gülmüştük...
Belki psikolojik belki gerçek emin olmuyoruz hiçbirşeyden.
Evet bu olabilir çünkü kesinlikle normal grip -nezle değildi, ayakta zor duruyordum resmen .domuz gribi diyorlarmis o donemde agir gecirenlere
Coronavirüsten sonra dünya düzeni değişecek arkadaşlar her anlamda
Siyasi ve ekonomik
Ab ve amerikaya bakın Ab büyük yaralar aldı ekonomik aldı bir de bırbırıne guven açısından da baya yara aldılar
Yenı dunya düzeni gelıyor
Umarım bizim için her anlamda iyi olur
sürüntü testinde domuz gribi olup olmadığı çıkıyor. eşime ve kızıma yapılmıştı negatif çıkmıştı. domuz gribi gibi duruyor demişlerdi ama sonuç negatifti.domuz gribi diyorlarmis o donemde agir gecirenlere
Olabilir çünkü ben pek grip olmazdım yılda bir belki, onuda iki günde ayakta geçirirdim.Domuz gribi olabilir mi
Yahu tamam anladık desteklemiyorsunuz gözünüzü seveyim araya bot gibi girip durmayın bi, günlerdir bi öldük kahrolduk felaket tellalları bi de siyasetçiler bır bır bır kabak tadı verdi. Tamam rezalet haldeyiz halk da bunu hak ediyor komple cahiliz koyun sürüleriyiz size de yazık oluyor bu halkın arasında çok üzücü tamam bi kapatın da konuyu birbirimizi bilgilendirelim moral verelim çok mu zor. Şu zamanda en çok ihtiyacımız olan doğru bilgi ve moral.Her anlamda devletimin ve milletimin yanındayım
Ama hükümetin politikalarını desteklemiyorum
Hükümetler devlet değildir
Hükümetler gider devlet bakidir
Hükümetin politikalarını eleştirmek demokrasilerde vardır
Ha bu dönem siyaset önemini yitirdi
Bunu konuşmanın kimseye faydası yok de
Her politikasını eleştirdigini gördüğün birini devletin yanında olmamakla suçlayamaz bunu ima ima bile edemez insan
Bu yıl epey fazlaymış domuz gribi benim çevremde de geçirenler var, sizinki de böyle olabilir.Evet bu olabilir çünkü kesinlikle normal grip -nezle değildi, ayakta zor duruyordum resmen .
Domuz gribi coronadan daha mantıklı geldi
Tabi ki korunmak gerekli bizde dışarı çıkmıyoruz dikkat ediyoruz, ama eşinde hastalık olup olmadığı bile belli değilken tamamen herşeyi ayırmak bana saçma geldi (benim fikrim ).Yazık Evet ama Evinizde Dahi taşıyıcı Olarak Düşünüp ona göre davranmalısınız denmiyor mu? Ben henüz ayırmayı başaramadım keşke yapabilsem bunu yazık diye değil koruma olarak görürdüm. çocuklarımız var ve biz anneler, babalardan belkide daha çok ayakta durmak ve sağlıklı olmak zorundayız. Annelere birşey olması demek o yazık dediğiniz eş ve çocuklarımız için felaket olur.
çoğumuz buna benzer şeyler geçirdik ama evdeki diğerlerine bulaştı mı? Benim KP'de yılbaşında geçirdi, yoğun bakıma aldılar ağır bronşit dediler. Corona olsaydı %100 bize de bulaşırdı.bütün bu belirtilerle aralık ayında hastalandım. ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım. bağışıklığımın çok kuvvetli olduğunu sanırdım. üç hafta ciğerlerim dökülüyor sandım, öksürmekten sesim kısıldı. o nasıl bir burun akıntısı, baş ağrısıydı. antibiyotik kullandığım halde ateşleniyordum. halsizlikten başımı kaldıramadan yattım. toparlanmak haftalarımı aldı. henüz bu hastalığı bilmiyordum. çok ağır grip oldum demiştim. şimdi ben ne geçirdim diyorum.
grip olanlarin cogu ayni yogunlukda yasadiysa var bunda bir gariplik domuz gribide cikmiyor ne olduguda bilinmiyorsürüntü testinde domuz gribi olup olmadığı çıkıyor. eşime ve kızıma yapılmıştı negatif çıkmıştı. domuz gribi gibi duruyor demişlerdi ama sonuç negatifti.
17 marttan beri karantinadayız. pzt'den beri son 5 gündür dışarı ile hiç bir bağlantımız yok, 5 günden beri dışarıdan eve herhangi bir obje de girmedi. Evin içinde artık normal hayatıma dönsem mi diyorum? yıkamaktan, dezenfektan ve çamaşır suyundan ellerim yara oldu. Hem eldivenlerim azaldı, zorunlu halde dışarı için saklayım diyorum. Yok orada mı virüs burada mı virüs diye daha fazla stres olmak istemiyorum. evde virüs kalmamıştır artık herhalde. Bir de şu var insanın bağışıklık sistemini güçlendiren bir etken de mikropların ta kendisi. Bu sürecin ne kadar süreceği belli değil, bu kadar steril yaşamaktan sonunda dışarı çıktığımızda başka şeyden enfeksiyon kapacağız.
ayni ortamda olan herkese bulasmiyor koronada kimisi tasiyici oluyor sanirimçoğumuz buna benzer şeyler geçirdik ama evdeki diğerlerine bulaştı mı? Benim KP'de yılbaşında geçirdi, yoğun bakıma aldılar ağır bronşit dediler. Corona olsaydı %100 bize de bulaşırdı.
Evet kızımın kan sonuçlarında şaşırdığım bir nokta olmuştu. grip gibi duurmalrda bir değerde yükseliş görünüyormuş inanın şimdi hatırlamıyorum enterans normalde yükselmesini bekleriz sizde düşük demişti. beni çok tedirgin etmişti bu cümlesi.grip olanlarin cogu ayni yogunlukda yasadiysa var bunda bir gariplik domuz gribide cikmiyor ne olduguda bilinmiyor
bilemiyorum ya çok içiçeydi, ben kaldım yanında refakatçı olarak, kesin bulaşırdı ya bana ya eşime ya da kv'me dönüşümlü kaldık yanında.ayni ortamda olan herkese bulasmiyor koronada kimisi tasiyici oluyor sanirim
çoğumuz buna benzer şeyler geçirdik ama evdeki diğerlerine bulaştı mı? Benim KP'de yılbaşında geçirdi, yoğun bakıma aldılar ağır bronşit dediler. Corona olsaydı %100 bize de bulaşırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?