- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.636
- 548
- 40
ayni ortamda olan herkese bulasmiyor koronada kimisi tasiyici oluyor sanirim
benimki domuz gribiydi test yapıldı kesin tanı kondu. Kayınpederiminki ise domuz gribi değildi ama ne olduğu da anlaşılmadı, ama hiçbirimize de bulaşmadı o yüzden corona diyemem. İlginç olansa benim domuz gribim de evdeki başka kimseye bulaşmadı. Geçirmeyenlerde de bir bağışıklık oluşuyor demek zamanla.grip olanlarin cogu ayni yogunlukda yasadiysa var bunda bir gariplik domuz gribide cikmiyor ne olduguda bilinmiyor
bütün bu belirtilerle aralık ayında hastalandım. ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım. bağışıklığımın çok kuvvetli olduğunu sanırdım. üç hafta ciğerlerim dökülüyor sandım, öksürmekten sesim kısıldı. o nasıl bir burun akıntısı, baş ağrısıydı. antibiyotik kullandığım halde ateşleniyordum. halsizlikten başımı kaldıramadan yattım. toparlanmak haftalarımı aldı. henüz bu hastalığı bilmiyordum. çok ağır grip oldum demiştim. şimdi ben ne geçirdim diyorum.
benimki domuz gribiydi test yapıldı kesin tanı kondu. Kayınpederiminki ise domuz gribi değildi ama ne olduğu da anlaşılmadı, ama hiçbirimize de bulaşmadı o yüzden corona diyemem. İlginç olansa benim domuz gribim de evdeki başka kimseye bulaşmadı. Geçirmeyenlerde de bir bağışıklık oluşuyor demek zamanla.
benimki domuz gribiydi test yapıldı kesin tanı kondu. Kayınpederiminki ise domuz gribi değildi ama ne olduğu da anlaşılmadı, ama hiçbirimize de bulaşmadı o yüzden corona diyemem. İlginç olansa benim domuz gribim de evdeki başka kimseye bulaşmadı. Geçirmeyenlerde de bir bağışıklık oluşuyor demek zamanla.
Aralık, Ocak Şubat zaten grip ayları. Covid yoktu diyemem ama o dönemde hastalananların çoğu muhtemelen gripti. Covid 19 grip virüsü değil o yüzden o dönem grip olanların bağışıklık kazandığı çıkarımını da yapamayız. Allah hepimizin sağlığını korusun.bence artık toplum olarak şuna alışmalıyız: şu an çoğumuz taşıyıcı olabiliriz. çoğumuz bu süreçte hafif şekilde atlatmış olabiliriz.
kp'niz yılbaşında geçirmiş, size bulaştı ve siz de grip atlattıysanız zaten biliyorsunuz o tarihlerde türkiye'de test yapılmıyordu ki. dünyada da kaç yerde yapılıyordu. tüm ulaşım yolları açıktı, kargolarda sürekli gelip gidiyordu.
muhtemelen aralık, ocak, şubat aylarında grip olanlar şu an virüse bağışıklık kazandılar çünkü covid-19u geçirdiler.
keşke ben de o tarihlerde grip olmuş olsaydım, vallahi sevinirdim yaşadım geçti diye.
bence artık toplum olarak şuna alışmalıyız: şu an çoğumuz taşıyıcı olabiliriz. çoğumuz bu süreçte hafif şekilde atlatmış olabiliriz.
kp'niz yılbaşında geçirmiş, size bulaştı ve siz de grip atlattıysanız zaten biliyorsunuz o tarihlerde türkiye'de test yapılmıyordu ki. dünyada da kaç yerde yapılıyordu. tüm ulaşım yolları açıktı, kargolarda sürekli gelip gidiyordu.
muhtemelen aralık, ocak, şubat aylarında grip olanlar şu an virüse bağışıklık kazandılar çünkü covid-19u geçirdiler.
keşke ben de o tarihlerde grip olmuş olsaydım, vallahi sevinirdim yaşadım geçti diye.
Aralık, Ocak Şubat zaten grip ayları. Covid yoktu diyemem ama o dönemde hastalananların çoğu muhtemelen gripti. Covid 19 grip virüsü değil o yüzden o dönem grip olanların bağışıklık kazandığı çıkarımını da yapamayız. Allah hepimizin sağlığını korusun.
Aralık, Ocak Şubat zaten grip ayları. Covid yoktu diyemem ama o dönemde hastalananların çoğu muhtemelen gripti. Covid 19 grip virüsü değil o yüzden o dönem grip olanların bağışıklık kazandığı çıkarımını da yapamayız. Allah hepimizin sağlığını korusun.
Canim o domuz gribiydi doktor bu kıs gecirilen virüs domuz gribi.saglik bakanligi duyuru yapti hekimlere dedi..bizde gecirdik oglumla hala kan degerlerimiz cok düsük. 10gün once test yaptirdik doktor bagisikliginiz yerlerde dedi. Oyüzden cok korkuyorum .Bu baska bir virüs bence.
Subat gibi uc hafta viral enfeksiyon geçirdim ama burun akıntısı vardi, ates yoktu. Inanilmaz bir bogaz kasintisi ve kuru oksuruk...sizin vücut direncinizin çok kötü durumda olduğunu söylemiş doktor. o başka bir şey, insanların virüse bağışıklık kazanması apayrı şey.
size test yapılıp domuz gribi teşhisiniz pozitif çıkmışsa bilemem.
yukarıda ayrıntılı açıkladım zaten yazdığım şeyin ne anlama geldiğini.
İşte biz ertelemeye de razıyız o da yok bizeVergi ödemeyecek kurum zaten yokki. 3 ay erteleme var sonrasinda cifter cifter aliyorlar. Mesela kuzenim turizm isinde göya onlar pakette var ama sadece erteleme.
corona denilen şey hayvandan geçen hastaliklar corona basligi adi altina alinir.Benim bildigim sarsta bu grubtaydi yine gerzek çinliler sayesinde yayilmis sarsta.Ama hala sonuclari belli degil tamam atlatan atlattida peki kalan tahribat ya da bagisiklik ne durumda oda belli degil bir daha yakalanmama olasiligi ne sonsuz belirsizlik.Valla bağışıklık var deselerdi gider asfaltlari yalar hemen hasta olmaya bakardimvalla şu an ingiltere aralık'tan itibaren grip atlatmış kişilere antikor testi yaparak bağışıklık kazanıp kazanmadıklarına bakıyor. herhalde koskoca ülke boşuna bunu uygulamıyordur.
keza covid-19, hepimizin her zaman geçirdiği grip olan corona ailesinin bir üyesidir. en başta adına sadece corona diyerek sanki yeni bir virüsmüş gibi anlattılar da, corona zaten 100 yıllardır var olan grip virüsünün ta kendisidir.
bu nedenle bağışıklık kazanıldığı çıkarımı yapılabilir.
tabi ki kesin tanı için antikor testi yapılmalıdır. ama teşhis kitleri yetersizken antikor kitleri elbette kimsenin önceliği olmaz.
sizin vücut direncinizin çok kötü durumda olduğunu söylemiş doktor. o başka bir şey, insanların virüse bağışıklık kazanması apayrı şey.
Subat gibi uc hafta viral enfeksiyon geçirdim ama burun akıntısı vardi, ates yoktu. Inanilmaz bir bogaz kasintisi ve kuru oksuruk...
Bence covid le alakasi yok sence?
corona denilen şey hayvandan geçen hastaliklar corona basligi adi altina alinir.Benim bildigim sarsta bu grubtaydi yine gerzek çinliler sayesinde yayilmis sarsta.Ama hala sonuclari belli degil tamam atlatan atlattida peki kalan tahribat ya da bagisiklik ne durumda oda belli degil bir daha yakalanmama olasiligi ne sonsuz belirsizlik.Valla bağışıklık var deselerdi gider asfaltlari yalar hemen hasta olmaya bakardim
sizin vücut direncinizin çok kötü durumda olduğunu söylemiş doktor. o başka bir şey, insanların virüse bağışıklık kazanması apayrı şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?