bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Konu dışı turuncu nickler ne oluyor acep
Eskiden yıllar yıllar evvel kırmızı üyeleri admin sanıyordum
Yeşiller moderatör
Turuncular siz kimsiniz

Sen bunu yazinca bende kendime baktim bende turuncuyum. Sanirim cocuklu anneler turuncu oluyordu

ayy diş konusuna girmeyelim :)
insan kendinden de mi rahatsız olmaz ya ? aynaya bakıp hiç mi bu ne demez ?

Pek alaka kuramadım ama bilemiyeceğim. Doktorlar bilir mi onu da bilemiyorum. Bağışıklık değil de tolerans diye bir olgu var. Vücut bazı ilaç ve maddelere karşı tolerans geliştiriyor; aynı etkiyi elde etmek için daha fazla miktarda tüketmek gerekiyor tolerans oluştuğunda. Ama bu sinir hücrelerindeki reseptörlerle ilişkili , bağışıklık sistemi ile iglili bilmiyorum.

O sorun değil de çocuğa kötü yansıması iyi olmaz, çocuğa karşı tutsun bari kendisini, öyle güzellikle falan anlatsın yoksa çocuğun psikolojisi de kötü etkilenir.

Ben size moral vermeyin mi dedim
Evet sırası değil dedim
Sadece politik açmaza açıklama getirdim
Hepimiz devlette millet olarak biriz
Bu durumda da anlaşılacağı üzere
Ben devletin yanındayım sen değilsin
Kime göre neye göre
Kimin haddine

Sen bunu yazinca bende kendime baktim bende turuncuyum. Sanirim cocuklu anneler turuncu oluyordu
Anneler kulubundekiler turuncu sanirim,ben de anneyim ama kulupte degilim.
Oz benligimle sadece "Deniz" olarak bulunmayi tercih ettim,her türlü rutbeden soyutlanmis olarak

O sorun değil de çocuğa kötü yansıması iyi olmaz, çocuğa karşı tutsun bari kendisini, öyle güzellikle falan anlatsın yoksa çocuğun psikolojisi de kötü etkilenir.
Muhtemelen etkilendi zaten artık oda babasından kaçıyor bugün erken gelecek eşim. Sabah oğlum soruyor anne bugün erken gelecek ya babam artık bu odadan çıkamayız demi diyor. Babasını odaya almıyor sakın gelme sen virülüsün kardeşime bulastirirsin diyor açıkçası evcek delirmek üzereyiz bazen oğlumla moralimiz düzelsin diye oyunlar oynuyoruz müzik açıp dans ediyoruz falan ama her zaman buda mümkün olmuyor bebekten dolayı. Elimden geldiğince onu sakin tutmaya çalışıyorum galiba bu süreçten en çok ben etkilenicem

Şu iyileşenlerden alınan plazmanın içindeki antikorları hastalara vererek tedavi yöntemi 6 nisanda başlıyormuş türkiyede de.. bakalım her şey deneniyor da.. hızla yayılım büyük problem
Bu İngilterede denendi ama sonuç ne oldu bilmiyorum. Ah inşallah. Eğer işe yararsa şanslı oluruz çünkü diğer insanları kurtarmak için buna gönüllü olur bizim insanımız.

esimde calisiyor ama bizde boyle bir durum yok oglum babasini gormezse deliriyor hem butun gun evdeler hemde boyle olursa cocuklarin psikolojisi perisan olur esiniz hijyenine dikkat etsin onun disinda problem yasanmaz ki

Istanbul koylere akmis zaten,sanki orada virus yok.
Ben çözdüm isi ama,bir tasla iki kuş di mi,kvleri aradan cikaracaksiniz bu hengamede
Nasıl çıkaracağız aradan?
Her yaz kv'demler bize gelirler haziran gibi, bir ay falan kalırlar. Eşimle şu an dışarı ile temasımız yok eşim şu an için bu OHAL'e gönüllü katılıyor ama o da bu işin yaza kadar bitmiş olacağı kanısını taşıyanlardan. Bu mevzuyu açmaya bile korkuyorum çünkü Kv'demler hijyene çok da dikkat etmiyor. 65 yaş üstü oldukları için şu an evdeler ama hergün, bazen günde 3-4 kez kapıcıya bir şeyler aldırıyorlarmış. Kp kaıpdan kapıcının elinden çıplak el ile para alışverişi yapıyor, poşetleri alıyor, sonra ellerini yıkıyorlarmış. Dışarıdan alınanları da dezenfekte etmiyorlarmış. Sadece şebze ve meyveleri çok iyi yıkıyorlarmış, paketli ürünleri de 2 saat bekletip öyle alıyorlarmış içeriye. Benim yaptıklarıma ise hastalık gözü ile bakıyorlar. Normalde KP'im obsessif denecek kadar titiz ama "o kadar kolay bulaşsa, ortada insan kalmazdı" diyor. Belki de haklılar ama ben bu işin yaza kadar biteceğini hiç düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…