Turuncular annelerKonu dışı turuncu nickler ne oluyor acep
Eskiden yıllar yıllar evvel kırmızı üyeleri admin sanıyordum
Yeşiller moderatör
Turuncular siz kimsiniz
Konu dışı turuncu nickler ne oluyor acep
Eskiden yıllar yıllar evvel kırmızı üyeleri admin sanıyordum
Yeşiller moderatör
Turuncular siz kimsiniz
O koku yedikleri baharat ve bitki caylarindan kaynaklaniyor canim. Hintli arkadaslarimda var onlarda da bu koku oluyor ama pislikten degil yedikleri baharatlardan. Inanki vucutlarinin her kösesine ayri krem kullaniyorlar ve erkek olanlari bile her gece yüz maskesi yapiyor. bizim insanlarimizin büyuk bir cogunlugu dislerini bile fircalamiyor hala. Bazen otobüse biniyorumda zor duruyorum kokudan. Aksam saati kokani anlarimda sonucta beden gücüyle calisiyordur terler ama sabah saatinde bazilari küllük gibi kokuyor.
Hoş bi jest o zamanSen bunu yazinca bende kendime baktim bende turuncuyum. Sanirim cocuklu anneler turuncu oluyordu
Pek alaka kuramadım ama bilemiyeceğim. Doktorlar bilir mi onu da bilemiyorum. Bağışıklık değil de tolerans diye bir olgu var. Vücut bazı ilaç ve maddelere karşı tolerans geliştiriyor; aynı etkiyi elde etmek için daha fazla miktarda tüketmek gerekiyor tolerans oluştuğunda. Ama bu sinir hücrelerindeki reseptörlerle ilişkili , bağışıklık sistemi ile iglili bilmiyorum.Baksanıza kızlar; garipsemeyin ama benim vücut dlrencim iyi mi kötü mü diye size örnek vereyim. Emziren anneyim. Dereotu ilk yiyorum, sütüm akıyo anlatamam size. İkinci sefer tık yok. Boza içtim, aktı, sırılsıklam atletim, yine etki etmiyor. Bulgur pilavı yedim ooo gelsin sütler. Ama sonra hiiiç etki yok. Haftalar sonra yesem de yine etki yok. YANİ vücudum alışıyor yaa bağışıklık kazanıyor. Bunun virüsle ilişkilendirmesini yapabilecek var mı .sinirlerim bozuldu kusura bakmayın nolur
O sorun değil de çocuğa kötü yansıması iyi olmaz, çocuğa karşı tutsun bari kendisini, öyle güzellikle falan anlatsın yoksa çocuğun psikolojisi de kötü etkilenir.Zaten bende artık rahat olmak istiyorum ama eşim bendende beter ayrı yemek ve ayrı odalarda yaşama işini o çıkardı başımıza. Eşim çok fazla panik az yanına gitse oğlum hemen yanmış gibi kızıyor oğlum cabuk odanıza geç yada yanında cocukcağız yanlışlıkla eliyle burnunu kaşısa kıyameti kopartıyor millet eline yüzüne dokunma diyor bizim çocuk pis burnunu kaşıyor diyor. Aslında virüs değilde bu adam beni stresten öldürür. Babam konusunda anlattıktan sonra benimde psikolojimi bozdu yoksa babamla camdan konuştuğum için hastalanmayacagima emindimbu virüs bizim aileyi ruh hastası edecek
Ben size moral vermeyin mi dedimYahu tamam anladık desteklemiyorsunuz gözünüzü seveyim araya bot gibi girip durmayın bi, günlerdir bi öldük kahrolduk felaket tellalları bi de siyasetçiler bır bır bır kabak tadı verdi. Tamam rezalet haldeyiz halk da bunu hak ediyor komple cahiliz koyun sürüleriyiz size de yazık oluyor bu halkın arasında çok üzücü tamam bi kapatın da konuyu birbirimizi bilgilendirelim moral verelim çok mu zor. Şu zamanda en çok ihtiyacımız olan doğru bilgi ve moral.
Anneler kulubundekiler turuncu sanirim,ben de anneyim ama kulupte degilim.Sen bunu yazinca bende kendime baktim bende turuncuyum. Sanirim cocuklu anneler turuncu oluyordu
Muhtemelen etkilendi zaten artık oda babasından kaçıyor bugün erken gelecek eşim. Sabah oğlum soruyor anne bugün erken gelecek ya babam artık bu odadan çıkamayız demi diyor. Babasını odaya almıyor sakın gelme sen virülüsün kardeşime bulastirirsin diyor açıkçası evcek delirmek üzereyiz bazen oğlumla moralimiz düzelsin diye oyunlar oynuyoruz müzik açıp dans ediyoruz falan ama her zaman buda mümkün olmuyor bebekten dolayı. Elimden geldiğince onu sakin tutmaya çalışıyorum galiba bu süreçten en çok ben etkilenicemO sorun değil de çocuğa kötü yansıması iyi olmaz, çocuğa karşı tutsun bari kendisini, öyle güzellikle falan anlatsın yoksa çocuğun psikolojisi de kötü etkilenir.
Bu İngilterede denendi ama sonuç ne oldu bilmiyorum. Ah inşallah. Eğer işe yararsa şanslı oluruz çünkü diğer insanları kurtarmak için buna gönüllü olur bizim insanımız.Şu iyileşenlerden alınan plazmanın içindeki antikorları hastalara vererek tedavi yöntemi 6 nisanda başlıyormuş türkiyede de.. bakalım her şey deneniyor da.. hızla yayılım büyük problem
ben de hepsini toplamisimAnneler kulubundekiler turuncu sanirim,ben de anneyim ama kulupte degilim.
Oz benligimle sadece "Deniz" olarak bulunmayi tercih ettim,her türlü rutbeden soyutlanmis olarak
esimde calisiyor ama bizde boyle bir durum yok oglum babasini gormezse deliriyor hem butun gun evdeler hemde boyle olursa cocuklarin psikolojisi perisan olur esiniz hijyenine dikkat etsin onun disinda problem yasanmaz kiMuhtemelen etkilendi zaten artık oda babasından kaçıyor bugün erken gelecek eşim. Sabah oğlum soruyor anne bugün erken gelecek ya babam artık bu odadan çıkamayız demi diyor. Babasını odaya almıyor sakın gelme sen virülüsün kardeşime bulastirirsin diyor açıkçası evcek delirmek üzereyiz bazen oğlumla moralimiz düzelsin diye oyunlar oynuyoruz müzik açıp dans ediyoruz falan ama her zaman buda mümkün olmuyor bebekten dolayı. Elimden geldiğince onu sakin tutmaya çalışıyorum galiba bu süreçten en çok ben etkilenicem
Ben de "KORONASAVAR"payesi veriyorum,ayaga kalk şövalyeben de hepsini toplamisimbaska varsa onlarida alabilirim hatta
Nasıl çıkaracağız aradan?Istanbul koylere akmis zaten,sanki orada virus yok.
Ben çözdüm isi ama,bir tasla iki kuş di mi,kvleri aradan cikaracaksiniz bu hengamede
Zengine bişey olmazKraliçe Elizabeth de coronaya yakalanmış
Bunca ölen bakılamadığı için mi ölüyorZengine bişey olmaz
Gül gibi bakar iyileştirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?