Yani gercekten anlamakta zorlaniyorum bu panigi , zaten sene sonuna kadar hepimiz hastalanmis olacagiz bu uygulanan karantinalar , evde kalmalar hastalanmamak.icin degil , ayni anda hastalanmamak icin , bin defa yazdim bunu burayaBen günlerdir diyorum bunu, doktorlar anlatırsa ikna olurlar belki, gerçi çok ümidim yok bu konuda artık.
Kafiyeli kısır siyasi aforizmalarınız bittiyse konumuza dönelim. İçinizde tutamayacak gibiyseniz siyaset diye başlık vardı hala duruyordur oraya dökebilirsiniz. İnsan muhalefet edebilir eleştirebilir de fakat iki lafından biri iğneli iğneli ne olduğu anlaşılmayan laflar olur mu yaw az bize de acıyın bizimki de kafa.Ben size moral vermeyin mi dedim
Evet sırası değil dedim
Sadece politik açmaza açıklama getirdim
Hepimiz devlette millet olarak biriz
Bu durumda da anlaşılacağı üzere
Ben devletin yanındayım sen değilsin
Kime göre neye göre
Kimin haddine
Nickitam13harfli olan eski üye ben :)a ben sizi başkası sandım profil fotosundan yola çıkarak.
kusura bakmayın.
Normalde zaten hepimiz yakalanacagiz ama bu panik olanlar olup gidecek bosu bosuna , cunku buna inaniyorlar
Corona fobiye kapılmış arkadaşlar lütfen bu yazıyı okusunlar.
İnsan zihninin nelere kadir olduğunu görsünler.
Düşüne düşüne, kötüyü çağıra çağıra,
zorla coronaya yakalanacaksınız, o olacak.
Ama hizmet sektoru ztn durmaz bende kamudayim cok seyrekte olsa gitmek zorundayim gitmeliyim kargolar marketler bankalar minimum sekilde calismali gida fabrikasi fln mi
Bence ozerk kararlar alinacak illerin durumuna gore
Istanbula girisler de kisitlanmali.
ben yanlıs bilgilendirmisler demedim genel isim olarak corona hayvandan insana gecen hastaliklarin adi cinden suan yayilanda yarasadan geldigi tahmin edildigi icin corona basligi adi altina covid 19 bunu demek istemiştim
Benımdr sekız aylık evde kalırım galıba evde krantına altında gecırırdım bu sürecı7 aylik oglum var. Gunlerdir bunu dusunuyorum. Anne sutu aliyor bebegim. Ben yoksam mama bile almaz ki. Benden gunlerce ayri kalamaz. Ben de ondan ayri kalamam. Zaten direkt olurum heralde uzuntuden. Bu durumlarda ne yapiliyor onu dusunuyorum gunlerdir.
Bunlardan biri benim anksiyete hastasıyım zatenNormalde zaten hepimiz yakalanacagiz ama bu panik olanlar olup gidecek bosu bosuna , cunku buna inaniyorlar
Bulasma hizi yuksek , olduruculugu dusuk bir virus bu , valla bu panik olanlara gunde yuz kere bunu yazma cezasi verilmeli
Bulasma hizi yuksek , olduruculugu dusuk !!!
Demiştin ablacım, savunmam yoktur diyeceklerim bu kadar... ama Ben demistimMune
ay keske bende oyle olsam bugun acaba wcnin havalandirmasini poset cekip yapistirsam mi oradan corona gelir mi diye düşünüyorum iyice delirdim. Evi havalandiriyorum allahim bir oksuruk sesi kosarak butun pencereleri kapatıyorum.Bunlardan biri benim anksiyete hastasıyım zaten
Stresten hasta bile oldum
Artık daha sakin kalmaya çalışıyorum
Kayınpederimi de görseniz dünya yansa umrunda değil. Korona kapıma gelse umrumda olmaz diyo. Dünya yanmış ölmüş bitmiş hiiiç umrunda değil beni de o sakinleştiriyo kafana tokadan başka şey takma diyo idolum
Dayımın son 4 ayı berbat geçmiş ama kimseye de bişey dememiş. Zayıflamış yemek yerken bulantısı olmuş vs vs. Zamanlama hususunda insanın aklına acaba geliyor haliyle. Yoksa adamcağız kanser, bariz belli. Oldu da süreci mi hızlandırdı yoksa zaten son raddeye miydi Allah bilir artık. Tüm ölmüşlerimize Allahım rahmet eylesin..Valla 10 gün uzun bi süre bile olabilir kimisine ölüm için. Amcam dayınızın yaşında bile değildi. Tek gecede beyin kanamasından öldü. Akşam karpuz yiyen adam sabah ölmüştü. Biraz fazla mı takıyoruz bu virüs işini acaba diye düşünüyorum. Zamanı gelen öyle yada böyle gidiyo bi şekilde. Dayınızın son zamanlarda aşırı kilo vermesi,kusması,yemek kabul etmemesi gibi durumları var mıydı ? Babam akciğer kanserinden vefat etmiş son zamanlarına gelince bu belirtilerle hastaneye gitmişler ve direk ölüm tarihini almışlar zaten. Dedikleri zamanda da vefat etmiş. Öyle bişey olsa illaki farkederdiniz diye düşünüyorum kanseri. Ama virüs kapmış olması da çok ihtimal dahilinde. Ay bilmiyorum ölüm işte gelince geliyo ne yapalım. Allah günahlarını affetsin hepsininBizlere de bol sağlık versin.
bu durumda bile özlemedimŞu virüs olayı ilk çıkınca kv'yi çok özledim nedense bi içim yandı çok sarılmak istedim
Dün dayanamadım sarıldım ağladım
O da yavrum kızım dedi öptü ağladı
Ölüm korkusuna bu günleri de görmüş oldum
ya onun yaşı olmasına rağmen size sarılması:Şu virüs olayı ilk çıkınca kv'yi çok özledim nedense bi içim yandı çok sarılmak istedim
Dün dayanamadım sarıldım ağladım
O da yavrum kızım dedi öptü ağladı
Ölüm korkusuna bu günleri de görmüş oldum
ya onun yaşı olmasına rağmen size sarılması:(((
Olsun o sormuyosa siz sorunbu durumda bile özlemedimaslada özlemem kaynana özlenir mi be okadar corona olmus birde havalanindan gelmisim insan bi sorar dimi öldümü kaldımı hadi ben konusmuyorumda ogluna sorsun dimi ben en azindan soruyorum yani
İyi şeyler duymaya ihtiyacımız var...Bende düşünüyorum düşünürken akşam olmuş
Yani ölenler bakılamadıkları için ölüyor
Bu gerçeği ölen birinin yakını olarak kabul etmel kimbilir ne kadar zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?