bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben günlerdir diyorum bunu, doktorlar anlatırsa ikna olurlar belki, gerçi çok ümidim yok bu konuda artık.
Yani gercekten anlamakta zorlaniyorum bu panigi , zaten sene sonuna kadar hepimiz hastalanmis olacagiz bu uygulanan karantinalar , evde kalmalar hastalanmamak.icin degil , ayni anda hastalanmamak icin , bin defa yazdim bunu buraya
İnsanlarin panik olmak , kaos yaratmak daha cok hosuna gidiyor sanirim , cok ilgincler ya

Kafiyeli kısır siyasi aforizmalarınız bittiyse konumuza dönelim. İçinizde tutamayacak gibiyseniz siyaset diye başlık vardı hala duruyordur oraya dökebilirsiniz. İnsan muhalefet edebilir eleştirebilir de fakat iki lafından biri iğneli iğneli ne olduğu anlaşılmayan laflar olur mu yaw az bize de acıyın bizimki de kafa.

Normalde zaten hepimiz yakalanacagiz ama bu panik olanlar olup gidecek bosu bosuna , cunku buna inaniyorlar
Bulasma hizi yuksek , olduruculugu dusuk bir virus bu , valla bu panik olanlara gunde yuz kere bunu yazma cezasi verilmeli
Bulasma hizi yuksek , olduruculugu dusuk !!!

Evet evet gıda fabrikası. Dediğiniz gibi devam edecekler.

ben yanlıs bilgilendirmisler demedim genel isim olarak corona hayvandan insana gecen hastaliklarin adi cinden suan yayilanda yarasadan geldigi tahmin edildigi icin corona basligi adi altina covid 19 bunu demek istemiştim

ben de şunu eksik yazdım zaten. corona insanda hali hazırda alt türleri olan bir tür. bence bunlar hep en başta isim verilmeyip 100 yıllardır var olan virüsü yeni birşey gibi lanse etmelerinden :) ister istemez kavram karmaşası oluyor.

Benımdr sekız aylık evde kalırım galıba evde krantına altında gecırırdım bu sürecı

Bunlardan biri benim anksiyete hastasıyım zaten
Stresten hasta bile oldum
Artık daha sakin kalmaya çalışıyorum

Kayınpederimi de görseniz dünya yansa umrunda değil. Korona kapıma gelse umrumda olmaz diyo. Dünya yanmış ölmüş bitmiş hiiiç umrunda değil beni de o sakinleştiriyo kafana tokadan başka şey takma diyo idolum

ay keske bende oyle olsam bugun acaba wcnin havalandirmasini poset cekip yapistirsam mi oradan corona gelir mi diye düşünüyorum iyice delirdim. Evi havalandiriyorum allahim bir oksuruk sesi kosarak butun pencereleri kapatıyorum.

Dayımın son 4 ayı berbat geçmiş ama kimseye de bişey dememiş. Zayıflamış yemek yerken bulantısı olmuş vs vs. Zamanlama hususunda insanın aklına acaba geliyor haliyle. Yoksa adamcağız kanser, bariz belli. Oldu da süreci mi hızlandırdı yoksa zaten son raddeye miydi Allah bilir artık. Tüm ölmüşlerimize Allahım rahmet eylesin..

ev temizligi konusunda rutin eskisi gibi devam ediyorum ben fazlasi yok disaridan gelen posetleri atiyorum camasir daha sık yikaniyor el yikamaya daha dikkat ediliyor falan bunlar sadece..evde olaganustu hal durumumuz yok:) bir yakinim normal sartlarda bile camasir suyuyla yikardi evi simdi sormaya korkuyorum napiyorsun diye:))

bu durumda bile özlemedim aslada özlemem kaynana özlenir mi be okadar corona olmus birde havalanindan gelmisim insan bi sorar dimi öldümü kaldımı hadi ben konusmuyorumda ogluna sorsun dimi ben en azindan soruyorum yani

ya onun yaşı olmasına rağmen size sarılması:(((

Yani ölenler bakılamadıkları için ölüyor
Bu gerçeği ölen birinin yakını olarak kabul etmel kimbilir ne kadar zordur

Bir çok doktor ve sağlık personeli öldü. Bu hastalığın kesin bir tedavisi ya da aşısı henüz yok. Kraliçeye ne kadar iyi bakılsa da eğer immün sistemi yeterince güçlü değilse atlatamaz. Geçen 103 yaşında bir hasta da iyileşmişti. Yani her yaşlı ölecek, her genç yaşayacak, ya da iyi bakılanlar yaşar gibi şeyler söz konusu değil. Ama bütün yoğun bakımlar covid-19’lu hastalarla dolarsa 20 yaşında bir genç trafik kazası yapıp yoğun bakım ve solunum cihazı ihtiyacı olduğunda ne olacak?? Asıl sorun bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…