bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
O üye bana da ilginç gelirdi. Hatta bazı şeyleri yalan ve abartı bulurdum. Ilk kocasından kendi mi bosanmıştı hatırlamıyorum ama ben ilk eşinin onu boşadığını düşünüyordum, öyle anlattığı gibi bir kadın olduğunu hissetmiyordu. Şu durumu görünce şaşırmadım, burada büyük büyük konuşup sıra kendine gelince lafını yememek için aktif hesabını kapatıp yeni üyelik alan çok kişi gördüm. Hatta boşandım diye yalan atıp eşi ile devam edenler, neler neler. O yüzden çok büyük konuşmamak gerektiğine inanırım.

Bana da pek bişey ifade etmiyor. Karşımızdaki insanların elinde ne teknoloji var biliyor muyuz. Normal bir virüsü mutasyona uğratacaklar bunu hiç iz bırakmadan da yapmanın mümkün olduğu bir teknoloji olabilir ellerinde. Ama tabi laboratuvar üretimi olmayan doğal mutasyon da olabilir. Biz Ne bileceğiz.

Tüm dünya geneli;

ÜlkelerToplam VakaYeni VakaÖlü SayısıYeni Ölü SayısıTedavi OlanAktif VakaKritik Vaka
World617,084+20,77228,376+1,035137,336451,37224,015

Çin’den flaş iddia: Corona virüsü için aşı bulundu!
Çin'in Rusya Büyükelçisi Zhang Hanhui, corona virüsü için aşının bulunduğunu ancak piyasaya çıkması için son testlerinin yapılmasının beklendiğini duyurdu.
24 Şubat 2020

Dge eşin hiç normal değil yazık çocuklarda yıpranmaya başlamış korkuyorlar belliki. Acil destek alsın korkutmak istemem ama
O sadece virüs zamanı değil her zaman böyle pimpirikli virüs gelince 2 ye 3 e katlandı evde çocuk hastalansa benim yüzümden olduğunu düşünüyor resmen dusman gibi davranıyor sen hasta ettin diyor şimdi de yanına gittiğimiz debende varsa hadi size geçerse bebek var evde hep birlikte mi yakalanalim bir kaç hafta idare edin ne var diyor yani anlatamıyorsun ki imkanı yok ben günlük temizlik ve kendimizin hijyeni hariç artık takmamaya çalışıyorum takı eşim eve gelene kadar sonra yine felaket tellallığı sıkı onlemler can sıkıntısı

Rusya Federal Biyomedikal Ajansı (FMBA), yeni tip Corona Virüsü tedavi edecek ilacın geliştirildiğini iddia etti.
Sputnik'te yer alan habere göre, FMBA'nın yeni tip koronavirüsü tedavi etmek üzere sıtmaya karşı kullanılan Meflokin bazlı yeni ilacı tanıttığı belirtildi.
Açıklamada, "Rusya FMBA'ya ait 'Farmzashchita' Araştırma ve Üretim Merkezi, Çin’in ve Fransa’nın deneyimlerini göz önünde bulundurarak, sıtmaya karşı kullanılan Meflokin ilacının bazında koronavirüs enfeksiyonunun tedavi şemasını geliştirdi" ifadelerine yer verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…