Cutemom mı?aldatılmamışım dedi bazıları eşinin savunmasını saçma buldu. vs vs..
Gerçekten mi. Ne kadar düşünceli birisiymiş.Bizim ev sahibi iki ay kira istemiyormuş ❤
O üye bana da ilginç gelirdi. Hatta bazı şeyleri yalan ve abartı bulurdum. Ilk kocasından kendi mi bosanmıştı hatırlamıyorum ama ben ilk eşinin onu boşadığını düşünüyordum, öyle anlattığı gibi bir kadın olduğunu hissetmiyordu. Şu durumu görünce şaşırmadım, burada büyük büyük konuşup sıra kendine gelince lafını yememek için aktif hesabını kapatıp yeni üyelik alan çok kişi gördüm. Hatta boşandım diye yalan atıp eşi ile devam edenler, neler neler. O yüzden çok büyük konuşmamak gerektiğine inanırım.burada bazı üyelerden çok tepki aldığı için gitmiştir.çünkü aldatıldığı kesin gibiydi ama ilk çocuğun durumunu öne sürerek ayrılamayacağını söylüyordu.birde devlet kurumunda çalışıyorlarmış ailecek o da tepki almıştı konuyla alakası olmasada.o üye bana çok ilginç geliyordu.o yüzden ben üye olmadan dahi açtığı bazı konuları hatırlıyorum.bence burada görüştüğü birileri mutlaka vardır yada kendiside hala takip ediyordur.buraya alışan yıllardır kullanan birinin tamamen bırakması zor.
Ne guzelBizim ev sahibi iki ay kira istemiyormuş ❤
Bana da pek bişey ifade etmiyor. Karşımızdaki insanların elinde ne teknoloji var biliyor muyuz. Normal bir virüsü mutasyona uğratacaklar bunu hiç iz bırakmadan da yapmanın mümkün olduğu bir teknoloji olabilir ellerinde. Ama tabi laboratuvar üretimi olmayan doğal mutasyon da olabilir. Biz Ne bileceğiz.hemen alta yazilanlara baktim:))
Bu araştırmayı yapan Scripps Research’e Skaggs ailesi dünyada bu tür bir kuruma yapılmış en büyük bağışı yapmış. Ve sürekli bağışçılarındanmış. Skaggs ailesi Amerika’nın en büyük ilaç dükkanı zincirinin sahibi. Koyu katolikler. Bu araştırma bana bir şey ifade etmiyor...
Ciddi mi?Rusya koronanın ilacını bulmuş
Haber yeni detaylar gelmedi henüzCiddi mi?
kaynak ?Rusya koronanın ilacını bulmuş
Mynet son dakikakaynak ?
O sadece virüs zamanı değil her zaman böyle pimpirikli virüs gelince 2 ye 3 e katlandı evde çocuk hastalansa benim yüzümden olduğunu düşünüyor resmen dusman gibi davranıyor sen hasta ettin diyor şimdi de yanına gittiğimiz debende varsa hadi size geçerse bebek var evde hep birlikte mi yakalanalim bir kaç hafta idare edin ne var diyor yani anlatamıyorsun ki imkanı yok ben günlük temizlik ve kendimizin hijyeni hariç artık takmamaya çalışıyorum takı eşim eve gelene kadar sonra yine felaket tellallığı sıkı onlemler can sıkıntısıDge eşin hiç normal değil yazık çocuklarda yıpranmaya başlamış korkuyorlar belliki. Acil destek alsın korkutmak istemem ama
İnşallah doğrudurRusya'dan son dakika açıklaması: Koronavirüsü tedavi edecek ilacı geliştirdik
28 Mart 2020
Emin misiniz oysa ne kadar çok sevinmiştimYalan haber !
Inşallah kurtuluruz bir an önce bu virustenRusya'dan son dakika açıklaması: Koronavirüsü tedavi edecek ilacı geliştirdik
28 Mart 2020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?