bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Destekleyici
Destekleyici yorumunuz için teşekkür ederim .ama işte elimde olamayabiliyr 9 ay bekledim ne planlar yaptım zaten yeni evlendim sayılı r hemen gebe kaldım bebişim doğsun söyle yaparım böyle yaparim işime başlarım gibi ne hayaller kurmuştum.tabiiki RABBİM herşeyin hayırlısını versin önce saglk olsun inşallah ..isyan etmiyorum asla ama sadece korkuyorum .

İnsanlar bunaldı duymak istedikleri dışarı çıkabilirsiniz. Avmye gidebilirsiniz. baharda geldi şimdi. Tut tutabilirsen. Heryerde O yüzden panik havasını azaltma propogandası başladı birazda. ( biraz kurnaz mı düşünüyorum ne ) Ben bizim toplumu tanırım. Canları sağolsun ama öyledirler. 2 düğme var onlarda. Ya panik düğmesi ya rahat düğme. Sizin söylediğiniz gibi düşünebilen insan az.
şu anda rahat düğmesine geçmek için kıvranıyorlar . Çok bunaldıkar. Anlıyorum insan psikolojisi.
ama virüs salgınlarında en kötü ihtimaller düşünülüp ona göre önlem alınmalı. Mecbur. Zaten pandemi ilan edildiği için bu yüzden sevindim. Kontrolü dünya ortak yapacak. Bizim toplumu daha fazla böyle tutabileceğimizi zannetmiyorum. Bazı doktorlarda onların duymak istediklerini tekrar ediyorlar. ( herzaman böyle doktorlar vardır. Aşı karşıtı doktorları düşünün mesela ) “ boşuna panik yapıyorsun. En fazla boğularak öleceksin doktorları. “ hangi doktoru nasıl dinleyeceğiz. Kime güvenilecek belli değil. Hepsi zaten birbirinden farklı bişey söylemeye başladı.

Valla bende kayinpederiniz gibiyim , yani nedir bu korku , oleceksek de olecegiz , ben onlemimi alirim gerisini allah bilir

hemen alta yazilanlara baktim:))

Bu araştırmayı yapan Scripps Research’e Skaggs ailesi dünyada bu tür bir kuruma yapılmış en büyük bağışı yapmış. Ve sürekli bağışçılarındanmış. Skaggs ailesi Amerika’nın en büyük ilaç dükkanı zincirinin sahibi. Koyu katolikler. Bu araştırma bana bir şey ifade etmiyor...

neden küstü ki? burda herkes ona destek oldu
burada bazı üyelerden çok tepki aldığı için gitmiştir.çünkü aldatıldığı kesin gibiydi ama ilk çocuğun durumunu öne sürerek ayrılamayacağını söylüyordu.birde devlet kurumunda çalışıyorlarmış ailecek o da tepki almıştı konuyla alakası olmasada.o üye bana çok ilginç geliyordu.o yüzden ben üye olmadan dahi açtığı bazı konuları hatırlıyorum.bence burada görüştüğü birileri mutlaka vardır yada kendiside hala takip ediyordur.buraya alışan yıllardır kullanan birinin tamamen bırakması zor.

Peki...

Bu virüs her coğrafyada heryerde var.hep vardı. Aslında Üretilme değil mutasyona uğratma.
biyoloji laboratuvarında üretilme meselesine gelince , iki farklı görüş içinde bilimsel kanıt bulmak kolay. Yani komple teorilerinde taraf tutmak mantıksız. Kendimiz araştırma yapamadığımız sürece.
mesela virüs çok hızlı mutasyona uğradığı için biyolojik silah olarak kullanılması düşük ihtimal.
ama bazı deneyler laboratuvar üretimi olduğuna dair şüpheler de bulunuyor.
Yani illa laboratuvar üretimi değil diye tutturmak pek bilimsel bir yaklaşım değil bence. Virolog muyum ben ne çalışma yaptım bu konuyla ilgili. İki farklı düşünceyi savunan olduğuna göre bilmiyoruz demeliyiz sanırım. Bu makaleleri yazanların kesin bildiğini düşünmüyorum. Mükemmel bir lab üretimini ayırt edemezsiniz doğalından. Virüslerin genel yapısı bile daha kesin bilinmiyor.
Kısacası komple teorilerini ciddiye almamak lazım bu yüzden.
Doğru da çıkabilir yalan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…