- 24 Mart 2020
- 146
- 298
- 53
- 36
Nickitam13harfli olan eski üye ben :)
a tamam sizi de bildim:)
cute sandıydım profil fotosu böyleydi..
DestekleyiciBöyle demeyin siz bebeğinizle vaktinizin tadını çıkartsanıza.. bunlar geliir geçer elbet, dua edip psikolojinizi korumaya bakın.
her gecenin sabahı her kışın bir baharı vardır sonsuza kadar böyle gidecek değil ya. Bir şekil gelip geçecek..ömrümüz geçti gitti yıllar aktı gitti, 3 ay 6 ay mı geçmeyecek? sizi rahatlatan insanları takip edin valla ben felaket tellallarını artık dinlemiyorum bile. Şöyle düşünüyorum ben evde uyusam 3 ay sonra uyansam da aynı şeyler olacak her gün her haberi kafama taksam da. Evden çıkmamak harici elimizden bir şey gelmez. Gerisi zaten takdir her zaman Allahın. Duanızı edip bebeğinizin doya doya tadını çıkarın derim. Geri gelmeyecek kıymetli günlerdesiniz şuan.
Bazen ben de tedirgin oluyorum sonra diyorum ki neyden korkuyorum ? Yarına çıkacağımın garantisi yok ki? Eskiden de her sabah evden çıktığımda trafik kazasında ölmeyeceğimin o gün kanser olduğumu öğrenmeyeceğimin garantisi yoktu ki? Yaşamın kendisi risk zaten. Kim bilir corona dan korkan kaç insanımız başka başka sebeplerden ölecek.. yiyecek içecek stoklamak da bana aynı geliyor, dünyaları da stoklasan Allah boğazından geçmesini nasip etmedi mi? Bitti zaten yine yiyemezsin. O yüzden dünyanın sonuna bakar gibi değil de geçici bi duruma sabreder almamız gereken dersleri alır şekilde beklemeliyiz.
Ha bu arada Doç. Dr yavuz dizdar mesela bence güzel konuşuyor insanları telaşa sokmadan.
Cute üyelik.iptali yapmisti en sonEpeydir girmiyordum ben
Cute ne alemde acaba nicki arattım bulamadım
Millet dağıldı hep
İnsanlar bunaldı duymak istedikleri dışarı çıkabilirsiniz. Avmye gidebilirsiniz. baharda geldi şimdi. Tut tutabilirsen. Heryerde O yüzden panik havasını azaltma propogandası başladı birazda. (bir kisim insan oyle panik ki tanidiklardan da var kendilerini koruma pahasina korkutucu derecede bencillesmis boyutdalar filmlerde olurya kacarken insanlari ezerler ittirirler yeterki kendileri kurtulsunlar diye iste ben boyle goruyorum bu tarz kisileri..sagduyulu sogukkanli empati yapabilen insanlara bayiliyorum her durumda cozume yonelirler ne tedbiri elden birakir ne de panik havasi yasatirlar..
Epeydir girmiyordum ben
Cute ne alemde acaba nicki arattım bulamadım
Millet dağıldı hep
İlk eşi aldatmıştıCute üyelik.iptali yapmisti en son
Eşi aldatmisti galiba
Konusunda aldattigi kesin gibiydiİlk eşi aldatmıştı
Bu da mı aldattı
Konusunda aldattigi kesin gibiydi
Ama kendisi inanmak istemedi
Üyeler inanmasi barışmamasi konusunda israr edince gitti
Valla bende kayinpederiniz gibiyim , yani nedir bu korku , oleceksek de olecegiz , ben onlemimi alirim gerisini allah bilirBunlardan biri benim anksiyete hastasıyım zaten
Stresten hasta bile oldum
Artık daha sakin kalmaya çalışıyorum
Kayınpederimi de görseniz dünya yansa umrunda değil. Korona kapıma gelse umrumda olmaz diyo. Dünya yanmış ölmüş bitmiş hiiiç umrunda değil beni de o sakinleştiriyo kafana tokadan başka şey takma diyo idolum
neden küstü ki? burda herkes ona destek olduo küstü gitti.
üyelik sildirdi.
neden küstü ki? burda herkes ona destek oldu
twitterda sorun mu var ya giremiyorum
burada bazı üyelerden çok tepki aldığı için gitmiştir.çünkü aldatıldığı kesin gibiydi ama ilk çocuğun durumunu öne sürerek ayrılamayacağını söylüyordu.birde devlet kurumunda çalışıyorlarmış ailecek o da tepki almıştı konuyla alakası olmasada.o üye bana çok ilginç geliyordu.o yüzden ben üye olmadan dahi açtığı bazı konuları hatırlıyorum.bence burada görüştüğü birileri mutlaka vardır yada kendiside hala takip ediyordur.buraya alışan yıllardır kullanan birinin tamamen bırakması zor.neden küstü ki? burda herkes ona destek oldu
Peki...hemen alta yazilanlara baktim:))
Bu araştırmayı yapan Scripps Research’e Skaggs ailesi dünyada bu tür bir kuruma yapılmış en büyük bağışı yapmış. Ve sürekli bağışçılarındanmış. Skaggs ailesi Amerika’nın en büyük ilaç dükkanı zincirinin sahibi. Koyu katolikler. Bu araştırma bana bir şey ifade etmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?