Siz paylaşmış oldunuz teşekkürlerRusya Federal Biyomedikal Ajansı (FMBA), yeni tip Corona Virüsü tedavi edecek ilacın geliştirildiğini iddia etti.
Sputnik'te yer alan habere göre, FMBA'nın yeni tip koronavirüsü tedavi etmek üzere sıtmaya karşı kullanılan Meflokin bazlı yeni ilacı tanıttığı belirtildi.
Açıklamada, "Rusya FMBA'ya ait 'Farmzashchita' Araştırma ve Üretim Merkezi, Çin’in ve Fransa’nın deneyimlerini göz önünde bulundurarak, sıtmaya karşı kullanılan Meflokin ilacının bazında koronavirüs enfeksiyonunun tedavi şemasını geliştirdi" ifadelerine yer verildi.
Sputnik geliştirildi diye başlık atıyor şerefsiz mynet ve hürriyet bulundu diye başlık atıyor.
Allah hepsinin belasını versin !
tweete yazilan cevaplardan biriydi bu:) neye inancagimiz konusunda tam fikir sahibi degilim ben acikcasiPeki...
hersey cok belirsiz neye inanicaz bilemiyorumBana da pek bişey ifade etmiyor. Karşımızdaki insanların elinde ne teknoloji var biliyor muyuz. Normal bir virüsü mutasyona uğratacaklar bunu hiç iz bırakmadan da yapmanın mümkün olduğu bir teknoloji olabilir ellerinde. Ama tabi laboratuvar üretimi olmayan doğal mutasyon da olabilir. Biz Ne bileceğiz.
gunes isinlarina dayanikli olmadigini soyluyorlarEvet mynetten takip ettim bende
Böyle haberler yapıyorlar milleti umutlandiriyorlar ayıp yaSputnik geliştirildi diye başlık atıyor şerefsiz mynet ve hürriyet bulundu diye başlık atıyor.
Allah hepsinin belasını versin !
Haber yeni detaylar gelmedi henüz
ne guzel bir caddeymis neredesinizSabahtan beri surekli hapsurma, hafif oksurme ve hafif bas agrisi yasiyorum.
Sanirim ve umarim usuttum.en son pazartesi markete gittik 15-20 dk civari surmustur. Herkes ile aramizda mesafe vardi. Kasa icin bile mesafe vardi en az 2 metre. Oyuzden kotu dusunmuyorum
Bugun biraz ciktim yurudum. Disarida neredeyse kimse olmadigi icin cikip yurumek tedirginlik olusturmuyor. Ama iste market, ah o market. Bundan sonra markette maske takacagim.
Vala hiç enerjim yokKafiyeli kısır siyasi aforizmalarınız bittiyse konumuza dönelim. İçinizde tutamayacak gibiyseniz siyaset diye başlık vardı hala duruyordur oraya dökebilirsiniz. İnsan muhalefet edebilir eleştirebilir de fakat iki lafından biri iğneli iğneli ne olduğu anlaşılmayan laflar olur mu yaw az bize de acıyın bizimki de kafa.
Luksemburg'da yasiyorum.ne guzel bir caddeymis neredesiniz
Araştırmayı yapanları ben araştıracaktım siz benden hızlı çıktınız:)hemen alta yazilanlara baktim:))
Bu araştırmayı yapan Scripps Research’e Skaggs ailesi dünyada bu tür bir kuruma yapılmış en büyük bağışı yapmış. Ve sürekli bağışçılarındanmış. Skaggs ailesi Amerika’nın en büyük ilaç dükkanı zincirinin sahibi. Koyu katolikler. Bu araştırma bana bir şey ifade etmiyor...
Umutlarınızı kırmak istemem ama sars ve mers için bir aşı vb bir şey geliştiremediler, tedavileri kombin ilaçlarla yapmaya çalıştılar, covid-19'da sars ve mers'in türediği coronavirüs ailesinden o yüzden aşı bulunabilse dahi ya da ilaç, yıllar sonra belki.Böyle haberler yapıyorlar milleti umutlandiriyorlar ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?