bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Siz paylaşmış oldunuz teşekkürler

Diyorlar ki sıcaklık olunca bu virüs etkisini kaybedecek dogru mu acaba gidermi

hersey cok belirsiz neye inanicaz bilemiyorum

Sabahtan beri surekli hapsurma, hafif oksurme ve hafif bas agrisi yasiyorum.

Sanirim ve umarim usuttum. en son pazartesi markete gittik 15-20 dk civari surmustur. Herkes ile aramizda mesafe vardi. Kasa icin bile beklerken her musterinin arasinda en az 2 metre mesafe vardi.Oyuzden kotu dusunmuyorum

Bugun biraz ciktim yurudum. Disarida neredeyse kimse olmadigi icin cikip yurumek tedirginlik olusturmuyor. Ama iste market, ah o market. Bundan sonra markette maske takacagim.

Eklentiler

• 20200328_094827.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 68
ne guzel bir caddeymis neredesiniz

Açık kalp ameliyatı olup, ilaç kullanmayan bir hasta kronik hasta olur mu ?

Benim ailem Malatya da,orda bir koyu bugün sanırım karantinaya almışlar,malesef köye bir kaç gün önce İstanbul'dan gelen bir aile bulastirmis,hani bazen deniyor ya neden iller aciklanmiyor diye,işte tam da bu sebepten

Vala hiç enerjim yok
Sadece bu kavramı bilsinler yeter
Hükümetler devlet değildir
Devletin bir parçasıdır
Milletin seçtiği insanlardan oluşur
Geçici olarak kendini ifade etmesi için halk seçmiştir
milletin iradesi gelen gene milletin iradesiyle gider
Bu kavramları hatırlatmak lazım keza insanlar kavram karmaşası yaşıyor
Amacım kimseyi eleştirmek değil
Heleki bu dönemde
Neyse hepimize geçmişler olsun bu dönemide di li geçmiş zamanla atlatmak dileği ile

Araştırmayı yapanları ben araştıracaktım siz benden hızlı çıktınız:)
Sanırım bu araştırma Çin'in virüs için ABD'yi suçlamasından sonra yapıldı(Virüsü Vuhan’a ABD getirdi)
Virüs bir laboratuvar ürünü müdür değil midir belki zaman bize bunu gösterir ama İtalya'nında bir araştırması var, belgeselde dikkat çeken olay Çin'deki laboratuvarın Wuhan ve Kuzey Carolina üniversitelerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayı merkezlerine alması(SON DAKİKA HABERİ: 2015 yılında yayınlanan belgesel dünya gündemine oturdu! Corona virüs gizli laboratuvarlarda…)
İddialar doğrudur değildir bilmem ama bu komplo teorisine göre ölenlerin yaş ortalamasını da hesaba katarsak kafalarda soru işaretine sebep oluyor, insana bu komplo teorileri acaba doğru mu dedirtiyor.

Dünya nüfusunun 680 milyonu 65 yaş üstü insanlardan oluşuyor, ülkelere göre yüzdelik oranı:

Bu yüzdeliklerin ileriki yıllarda artacağı düşünülüyor istatistikler tutuluyor, yaşlanan nüfusa sağlık hizmetleri, emeklilik vb harcamaları hesaplanıyor, bu yazıyı okuyunca hepinizin aklında beliren bu komplo teorisinin ne kadar ürkütücü olduğudur sanırım zira ben ya doğruysa deyip ürperdim

Böyle haberler yapıyorlar milleti umutlandiriyorlar ayıp ya
Umutlarınızı kırmak istemem ama sars ve mers için bir aşı vb bir şey geliştiremediler, tedavileri kombin ilaçlarla yapmaya çalıştılar, covid-19'da sars ve mers'in türediği coronavirüs ailesinden o yüzden aşı bulunabilse dahi ya da ilaç, yıllar sonra belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…