bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Allah tüm dünyamızı kurtarsın inşallah bu salgindan

Haydin canlarım, zencefil, zerdaçal, tarçın, çörekotu, ev yapımı yoğurt, turşu ne bulursak yiyoruz, kendimizi üzmüyoruz...yapacak bişey yok :) yemeye devam :)
Aynen:) valla turşu bitmişti çünkü evimde bir turşu canavarı var(eşim) geçen gün yeniden turşu kurdum, adam turşu sayıklıyordu zira:))))

Veeee hanımlar genel bir uyarı olsun, ara ara tekrarlayorum unutuluyor sanırım, topiğe siyaset karıştırmayın rica ediyorum, siyaset için --->Siyaset Meydanı

turşu çok iyi benim esimde salatalık turşusu çok seviyor

Evde taze sebze yok, meyve az, tuz az, yumurta az, su yok... Düşün dur şimdi, alsam mı biraz daha beklesem mi
Almak için evden çıkmak zorunda mısınız? Kapıcınız vb var mı? varsa şimdi aldırın, bir kaç gün bekletin sonra sabunlu su ile yıkayın veya dezenfekte edin. Evdekiler bitene kadar yenilerde virüs kalmaz.

Hapsırıyorsan korkma covıdde hapsurma yok burnun akıyorsa korkma su tuket bol bol

çok güzel bir yazı ama bendeki coronaya'nın sebebi zaten yazarın "Allah rahmet eylesin" dediği risk grubu içerisinde sevdiklerimin olması yoksa corona bana vız gelir tırs gider. 20 yaşımda olmasam bile kendi bağışıklık sistemime güveniyorum, kendisi de zaten sabuna 20 saniye dayanabilen üfürükten bir şey aslında.

Bugün değil de yarın çıkarız artık, aldıklarımı direk balkona koyuyorum zaten, 2 3 gün sonra yerleştiriyorum, siliyorum, vs. Bazen modum düşüyor işte, teşekkür ederim düşünceniz için :)

Allah göstermesin ama bunu ben de düşünüyorum eğer öyle bir durum olursa ben de o rahip gibi yapmayı düşünüyorum.

Arkadaslar dün bakan erkenden sayilarla ilgili aciklama yapti artik hep geceyi beklemeden aciklama yapilacakmi

Bizim çok şükür şu an bulunduğumuz yazlık ilçede evimiz bahçeli etrafta boş arsalar var. Bugün eşimle bir çıktık bahçe kapısının önüne biraz yürüyelim kimsecikler yok dedik de bir baktık kadının biri gelmiş boş arsada ot topluyor. O bizi görünce şeytan görmüş gibi oldu, biz onu görünce keza. Daha çıkmadan döndük gerisin geri. Evvelden insan gördük mü selam verirdik bir muhabbet ederdik, çay ikram ederdik vb. Boş arsanın altında bir ev var, orada yalnız yaşayan bir komşumuz var, kadının arabasını görüyorum o da bizimkini ama birbirimizi aramadık bile. Eskiden birbirimize çok gidip geldiğimiz bir başka komşumuz vardı. Annemiz babamız gibi çok sevdiğimiz insanlar. Telefonda konuşuyoruz; "bir süre artık böyle uzaktan telefonla görüşeceğiz" dediler diye bir oh çektik içimizden "görüşelim, gelin, gelelim" demediler diye. Bir ihtiyacınız var mı? diye korka korka sordum, polis yardımcı oluyormuş alışveriş konusunda kendilerine, bir ihtiyaçları yokmuş. Oh iyi dedik. Üzülüyorum ya.

ay keske bende oyle olsam bugun acaba wcnin havalandirmasini poset cekip yapistirsam mi oradan corona gelir mi diye düşünüyorum iyice delirdim. Evi havalandiriyorum allahim bir oksuruk sesi kosarak butun pencereleri kapatıyorum.
evet, tedbir alacağız, evet korkacağız ama aklı ve mantığı yitirmeyeceğiz, akıl ve mantık bizi her zaman gerçeğe yönlendirir. Gerçekle bağların kopması ise şizofreniye götürür. (benim de aklıma geliyor neler neler ama mantığımı sokmaya çalışıyorum devreye).

Yakın olsak tüm turşularımi verirdim size (gerçi bu koronadan kimse kimsenin bir seyini almazda) hamilelikten kaynaklı turşu görmeye tahammülum yok,kokusundan kaynaklı eşime de yedirmiyorum garibim gözümün içine bakıyor hadi ye diyeyim diye, arada salonda yatacaksan ye diyorum,tabiki turşu yemeyi yanımda yatmaya tercih ediyor

Kızlar calisipta evde izinli olan arkadaslar işlerini özledimi. Ben bugün calisanlarimi aradim dün maaslarini yatirdik haber vermek icin. Iyice dinlenin dedim. Cunkü yogun zamanlarda bazen izin kullandirmiyorum. Tabi parasini veriyorum ama yinede üzülüyordum. Valla şu isler acılsın yogunuz diye hic şikayet etmiyecegiz yeterki şu evdeki adamlardan kurtulalim diyorlar .

Ne is yapıyorsunuz. Yaninda calisasim geldi.

Bende 15 tane 2 kiloluk cam kavanoza salatalik 3 tane 2 kiloluk fasülye 1 tane 2 kiloluk acı biber yapmistim bitti. Gecen ay 4 tane koca beyaz lahanadan bosalan kavanozlari doldurdum.eşim kızdı kim yiyecek bunca tursuyu diye. Simdi her masaya koydugumda yüzüne vuruyorum

Ben öğrencilerimi Çok özledim tempo yorucu oluyordu kabul ama dışarı çıkmak korkusuzca dolaşmak insanlara dokunmak sarılmak diz dize sohbet etmek ne güzelmiş anladım. İnşallah eski rutin hayatımıza sağlıkla dönmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…