İyi yapıyorsunuz valla, kim yiyecek he :)))Bende 15 tane 2 kiloluk cam kavanoza salatalik 3 tane 2 kiloluk fasülye 1 tane 2 kiloluk acı biber yapmistim bitti. Gecen ay 4 tane koca beyaz lahanadan bosalan kavanozlari doldurdum.eşim kızdı kim yiyecek bunca tursuyu diye. Simdi her masaya koydugumda yüzüne vuruyorum
Ne is yapıyorsunuz. Yaninda calisasim geldi.
Ben ordan burdan bulastigina inanmiyorum. Sadece solunum yoluyla bulaşabilir bence ya da kirli el agza goturulunce. Eller temiz olduktan sonra sorun yok ama extra tedbir aliyoruz. Fazlasi kafayi siyirmaya kadar gider.evet, tedbir alacağız, evet korkacağız ama aklı ve mantığı yitirmeyeceğiz, akıl ve mantık bizi her zaman gerçeğe yönlendirir. Gerçekle bağların kopması ise şizofreniye götürür. (benim de aklıma geliyor neler neler ama mantığımı sokmaya çalışıyorum devreye).
İyi yapıyorsunuz valla, kim yiyecek he :)))
ama neyde nekadar kalıyor hala belli degil kitap aldim kullanamıyorum disini alkolle sildim ama sayfalari silsem yirtilacak karantina bolgesi yaptim oraya attim ne yapacagini bilmeyince delirmek cok mantikli geliyorevet, tedbir alacağız, evet korkacağız ama aklı ve mantığı yitirmeyeceğiz, akıl ve mantık bizi her zaman gerçeğe yönlendirir. Gerçekle bağların kopması ise şizofreniye götürür. (benim de aklıma geliyor neler neler ama mantığımı sokmaya çalışıyorum devreye).
Ben öğrencilerimi Çok özledim tempo yorucu oluyordu kabul ama dışarı çıkmak korkusuzca dolaşmak insanlara dokunmak sarılmak diz dize sohbet etmek ne güzelmiş anladım. İnşallah eski rutin hayatımıza sağlıkla dönmek nasip olsun
Aynen öyle. Aslına bakarsan sabuna 20 saniyeden fazla dayanamayan üfürükten bir şey. Bunu kendime sürekli tekrarlayarak tekrarlayarak rahatlatıyorum kendimi yoksa bende sıyırmıştım kafayı.Ben ordan burdan bulastigina inanmiyorum. Sadece solunum yoluyla bulaşabilir bence ya da kirli el agza goturulunce. Eller temiz olduktan sonra sorun yok ama extra tedbir aliyoruz. Fazlasi kafayi siyirmaya kadar gider.
Kolay gelsin.Esnafim ufak bir yerim var 4 kisi calisiyor yanimda. Gel calis valla. Yeterki isler acilsin. Benim calisanlarim 6 yildir benimle.arkadas gibiyiz . Hasta oldugumda 3 ay gözüm kapali emanet ettim. Beni idare ettiler. Simdi idare etme sırası bizde.
O kadar zeki değil sadece yaşamaya çalışıyor. Onun da ana yollari belli.Aynen öyle. Aslına bakarsan sabuna 20 saniyeden fazla dayanamayan üfürükten bir şey. Bunu kendime sürekli tekrarlayarak tekrarlayarak rahatlatıyorum kendimi yoksa bende sıyırmıştım kafayı.
Kolay gelsin.
Isleri gelistirme acaip konusunda yaraticiyimdir:)
Ailevi sorumlulugum olmasa gelir calisirdim. Koronadan once bile ben 10gunde bir sadece bir saat evden çıkabiliyordum.
Sen bilirsin, su kutu sutler var ya onlardan yogurt yapilir mi? Ben cig sut kullanıyordum genelde. Yapilmiyorsa hic bulasmayayim.
Oyyy demeyin şahane oluyor turşu kavurmasıValla yeniyor. Her yemegin yanina. Ben bol soganla tursu kavurmasida yaparim. Sifa niyetine. Valla gecen ay ev tasidim. Sotlene söylene tasidi kavanozlari. 70 kavanozda menemenim var.
kimse net olarak bilmiyor, havanın sıcak olması ile alakası yokmuş ama sanırım güneşteki UV ışınlarına fazla dayanamıyormuş.Diyorlar ki sıcaklık olunca bu virüs etkisini kaybedecek dogru mu acaba gidermi
YalanlandıKizlar burat akkul koronayi yendi diye face de paylasimlar var. Hadi insallah
Yaa kıyamam meleğimAminn aminnn. Bizde ogretmenimizi cok ozledik. Oglum ana sınıfında. Dün ogretmenimize ses kaydi gönderdik. Ne istersen soyle dedim.
Ögretmenim seni cok seviyorum seni cok özledim. Keske yine okul olsun söz seni bir daha hic kizdırmicam demis.
ne için ameliyat olduğuna bağlı ama genelde evet, by-pass gibi bir şey olduysa evet.Açık kalp ameliyatı olup, ilaç kullanmayan bir hasta kronik hasta olur mu ?
Abla onda şöyle bir durum oldu, hastalıklar çok geçmeden ortadan kalktı ve onlar bunun kadar yaygın değildi o yüzden araştırmalar da yarım kaldı. Ben buna bulabileceklerinden ümitliyim çünkü o yarım kalmış araştırmalardan devam ediliyor yani 0 dan başlanmadı.Umutlarınızı kırmak istemem ama sars ve mers için bir aşı vb bir şey geliştiremediler, tedavileri kombin ilaçlarla yapmaya çalıştılar, covid-19'da sars ve mers'in türediği coronavirüs ailesinden o yüzden aşı bulunabilse dahi ya da ilaç, yıllar sonra belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?