bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İyi yapıyorsunuz valla, kim yiyecek he :)))

Ne is yapıyorsunuz. Yaninda calisasim geldi.

Esnafim ufak bir yerim var 4 kisi calisiyor yanimda. Gel calis valla. Yeterki isler acilsin. Benim calisanlarim 6 yildir benimle.arkadas gibiyiz . Hasta oldugumda 3 ay gözüm kapali emanet ettim. Beni idare ettiler. Simdi idare etme sırası bizde.

Ben ordan burdan bulastigina inanmiyorum. Sadece solunum yoluyla bulaşabilir bence ya da kirli el agza goturulunce. Eller temiz olduktan sonra sorun yok ama extra tedbir aliyoruz. Fazlasi kafayi siyirmaya kadar gider.

ama neyde nekadar kalıyor hala belli degil kitap aldim kullanamıyorum disini alkolle sildim ama sayfalari silsem yirtilacak karantina bolgesi yaptim oraya attim ne yapacagini bilmeyince delirmek cok mantikli geliyor

Aminn aminnn. Bizde ogretmenimizi cok ozledik. Oglum ana sınıfında. Dün ogretmenimize ses kaydi gönderdik. Ne istersen soyle dedim.
Ögretmenim seni cok seviyorum seni cok özledim. Keske yine okul olsun söz seni bir daha hic kizdırmicam demis.

Ben ordan burdan bulastigina inanmiyorum. Sadece solunum yoluyla bulaşabilir bence ya da kirli el agza goturulunce. Eller temiz olduktan sonra sorun yok ama extra tedbir aliyoruz. Fazlasi kafayi siyirmaya kadar gider.
Aynen öyle. Aslına bakarsan sabuna 20 saniyeden fazla dayanamayan üfürükten bir şey. Bunu kendime sürekli tekrarlayarak tekrarlayarak rahatlatıyorum kendimi yoksa bende sıyırmıştım kafayı.

İki haftadır evdeyiz, ekmeği bile evde yapıyoruz. Market alışverişi online iyi güzel de ilaç, meyve sebze alamıyoruz. Basit bir ağrıkesici için dışarı çıkamıyoruz. Biz genciz, pardon düzeltiyorum orta yaşlı, bir şey olmaz diyoruz da anne baba var. İkisi de 65 üstü ikisinin de kanser geçmişi var. Çık çıkabiliyorsan....

Kolay gelsin.
Isleri gelistirme acaip konusunda yaraticiyimdir:)

Ailevi sorumlulugum olmasa gelir calisirdim. Koronadan once bile ben 10gunde bir sadece bir saat evden çıkabiliyordum.

Sen bilirsin, su kutu sutler var ya onlardan yogurt yapilir mi? Ben cig sut kullanıyordum genelde. Yapilmiyorsa hic bulasmayayim.

Aynen öyle. Aslına bakarsan sabuna 20 saniyeden fazla dayanamayan üfürükten bir şey. Bunu kendime sürekli tekrarlayarak tekrarlayarak rahatlatıyorum kendimi yoksa bende sıyırmıştım kafayı.
O kadar zeki değil sadece yaşamaya çalışıyor. Onun da ana yollari belli.

Valla canim bende hep çiğ süt aliyirdum. Ama şu virus cikti diye gecen pazar 10kg alip mayaladim. Kutu sütten yapan çok varmis. Daha denemedim ama bu gidisle bende kutuyla denicem.

Valla yeniyor. Her yemegin yanina. Ben bol soganla tursu kavurmasida yaparim. Sifa niyetine. Valla gecen ay ev tasidim. Sotlene söylene tasidi kavanozlari. 70 kavanozda menemenim var.
Oyyy demeyin şahane oluyor turşu kavurması afiyet olsun şifa olsun, emeklerinize sağlık

Kizlar burat akkul koronayi yendi diye face de paylasimlar var. Hadi insallah

Diyorlar ki sıcaklık olunca bu virüs etkisini kaybedecek dogru mu acaba gidermi
kimse net olarak bilmiyor, havanın sıcak olması ile alakası yokmuş ama sanırım güneşteki UV ışınlarına fazla dayanamıyormuş.

Yaa kıyamam meleğim bende özel eğitim öğretmeniyim konuşabilen meleklerimden ses kaydı konuşamayan meleklerimden foto geliyor.. İnşallah yeniden buluşmak dileğiyle en sağlıklı hallerde..

Abla onda şöyle bir durum oldu, hastalıklar çok geçmeden ortadan kalktı ve onlar bunun kadar yaygın değildi o yüzden araştırmalar da yarım kaldı. Ben buna bulabileceklerinden ümitliyim çünkü o yarım kalmış araştırmalardan devam ediliyor yani 0 dan başlanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…