THY sesimizi duydu kapatmış iç hatlarısen ist. da değilmiydin ?
Cutemom mı?
Sebze meyve olayı ciddi sorun yemesek olmaz direnç düşüypr ama dısarı cıkmak da riskİki haftadır evdeyiz, ekmeği bile evde yapıyoruz. Market alışverişi online iyi güzel de ilaç, meyve sebze alamıyoruz. Basit bir ağrıkesici için dışarı çıkamıyoruz. Biz genciz, pardon düzeltiyorum orta yaşlı, bir şey olmaz diyoruz da anne baba var. İkisi de 65 üstü ikisinin de kanser geçmişi var. Çık çıkabiliyorsan....
bunu ben de merak ediyorum. Biz karton günlük sütten yaptık, oldu ama uzun ömürlü sütten olur mu bilmiyorum.Kolay gelsin.
Isleri gelistirme acaip konusunda yaraticiyimdir:)
Ailevi sorumlulugum olmasa gelir calisirdim. Koronadan once bile ben 10gunde bir sadece bir saat evden çıkabiliyordum.
Sen bilirsin, su kutu sutler var ya onlardan yogurt yapilir mi? Ben cig sut kullanıyordum genelde. Yapilmiyorsa hic bulasmayayim.
Hadi ya iyileşmemiş miYalanlandı
ArkadaşlarCuteMom hakkında bir şeyler söylenmiş. Vakti zamanında instagramdan ekliydi bende, muhabbetimiz de vardı. Gayet bahsettiği gibi bir hayatı vardı aile içini bilemesem de eşini, çocuğunu, az çok yaşadıklarını görüyordum. Sonra muhabbetimiz kesilince silmiştim takip ediyor gibi olmamak için.
En son konusu aldatılma üzerine idi, çok takip etmedim ama baskı kurulunca üyelik iptali yapması normal. Zamanında ilk eşini boşamıştı, şimdi her şey mükemmel giderken ve iki çocukla bunu yaşaması, ilk çocuğunda sebep olabileceği travmalar vs onu engellemiş olabilir. Oğluna durumu açmak için de senelerce fırsat kollamıştı, bayağı düşkündü ona da.
Üye kime neden ilginç geldi onu da anlamadım.
hangi köy canım hangi ilçeBenim ailem Malatya da,orda bir koyu bugün sanırım karantinaya almışlar,malesef köye bir kaç gün önce İstanbul'dan gelen bir aile bulastirmis,hani bazen deniyor ya neden iller aciklanmiyor diye,işte tam da bu sebepten
Kutu sütten olmuyorValla canim bende hep çiğ süt aliyirdum. Ama şu virus cikti diye gecen pazar 10kg alip mayaladim. Kutu sütten yapan çok varmis. Daha denemedim ama bu gidisle bende kutuyla denicem.
Sormayın, nasıl bir çözüm üretsem bilemedim. Dışarıdan aldığım ürüne de güvenemiyorum. Allah yardım etsin hepimize.Sebze meyve olayı ciddi sorun yemesek olmaz direnç düşüypr ama dısarı cıkmak da risk
Sanirim Hekimhan a bağlı bir köy,haber doğruysa bir kaç güne haberlere çıkar zaten.hangi köy canım hangi ilçe
eşiniz tek çıksınSormayın, nasıl bir çözüm üretsem bilemedim. Dışarıdan aldığım ürüne de güvenemiyorum. Allah yardım etsin hepimize.
inşallah yalandırSanirim Hekimhan a bağlı bir köy,haber doğruysa bir kaç güne haberlere çıkar zaten.
Hadi ya iyileşmemiş mi
İnşallah canim ama Malatya da bir kaç gün önce koronadan ölen biri vardi ve malesef arastirmada vakkalar varinşallah yalandır
sen orda mısın doğru bilgi mi acabaİnşallah canim ama Malatya da bir kaç gün önce koronadan ölen biri vardi ve malesef arastirmada vakkalar var
desene yoğurtsuz kaldık. Ben genelde tutturamıyorum suyu çok oluyor diye yapmıyordum ama yoğurt bitince yaparım diyordum hiç düşünemedim ki sütlerim uzun ömürlü.Kutu sütten olmuyor
Günlük sütten oluyor
TeşekkürlerrPek alaka kuramadım ama bilemiyeceğim. Doktorlar bilir mi onu da bilemiyorum. Bağışıklık değil de tolerans diye bir olgu var. Vücut bazı ilaç ve maddelere karşı tolerans geliştiriyor; aynı etkiyi elde etmek için daha fazla miktarda tüketmek gerekiyor tolerans oluştuğunda. Ama bu sinir hücrelerindeki reseptörlerle ilişkili , bağışıklık sistemi ile iglili bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?