bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar CuteMom hakkında bir şeyler söylenmiş. Vakti zamanında instagramdan ekliydi bende, muhabbetimiz de vardı. Gayet bahsettiği gibi bir hayatı vardı aile içini bilemesem de eşini, çocuğunu, az çok yaşadıklarını görüyordum. Sonra muhabbetimiz kesilince silmiştim takip ediyor gibi olmamak için.
En son konusu aldatılma üzerine idi, çok takip etmedim ama baskı kurulunca üyelik iptali yapması normal. Zamanında ilk eşini boşamıştı, şimdi her şey mükemmel giderken ve iki çocukla bunu yaşaması, ilk çocuğunda sebep olabileceği travmalar vs onu engellemiş olabilir. Oğluna durumu açmak için de senelerce fırsat kollamıştı, bayağı düşkündü ona da.
Üye kime neden ilginç geldi onu da anlamadım.

Sebze meyve olayı ciddi sorun yemesek olmaz direnç düşüypr ama dısarı cıkmak da risk

bunu ben de merak ediyorum. Biz karton günlük sütten yaptık, oldu ama uzun ömürlü sütten olur mu bilmiyorum.

Profil resmimden dolayı cute zannedildim. Ben de nicki geçince epeydir buralara girmediğimi cute vs napıyodur acaba göremedim nickini aratınca dedim. Onun üstüne üyeliğinin iptal edildiği vs muhabbeti geldi. İlginçlik bi durum yok yani ben de eski üyelerdenim

Benim ailem Malatya da,orda bir koyu bugün sanırım karantinaya almışlar,malesef köye bir kaç gün önce İstanbul'dan gelen bir aile bulastirmis,hani bazen deniyor ya neden iller aciklanmiyor diye,işte tam da bu sebepten
hangi köy canım hangi ilçe

Ben aldım güzel kaynattım mayaladım yogurdumu
Birazda cocuklara içmeye ayırdım
Dünde peynir yaptım
Hepsini iyi kAynattım
Pişmiş ürünlerde sıkıntı yok mikrop ölüyor
Dün uzman açıkladı

Selam herkeseeee
Evde bilmem kaçıncı gün
Bugün yoruldum ama; çiçeklerime bahar bakımı yaptım, topraklarını tazeledim, yapraklarını yıkadım. Bebek hazırlığına devam ettik Ayla sultanla, kundak diktim bugün müslinden
Eşim evde sürekli aynı soru ne yiyeceğiiiiizzzz en son evin fix i haline gelen mercimekli köftenin soğanını kavurdum, harcı biraz soğusun derken mutfağı bırakıp namaza geçtim, geldiğimde kavurduğum soğanı yemiştiiii çıldırmama ramak var Kedimin de tüm tembelliği üzerinde bizimle muhatap olmadı pek serseribugünün güzel resimlerini ekleyeyim moral olsun sizlerede virüsü düşünmemeye çalışıyorum artık bugün öğlen saatleri hafif güneşliyken yoldan geçenlere asabım bozulsa da düşünmemeye çalışıyorum, herkes sokakta yine inadına sokaktalar

Son düzenleme:
Kutu sütten olmuyor
Günlük sütten oluyor
desene yoğurtsuz kaldık. Ben genelde tutturamıyorum suyu çok oluyor diye yapmıyordum ama yoğurt bitince yaparım diyordum hiç düşünemedim ki sütlerim uzun ömürlü.

Teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…