- 24 Mart 2020
- 146
- 298
- 53
- 36
Şok'ta probiyotik yoğurt mayası satılıyor onunla deneyin bi ben hep onunla mayalıyorumdesene yoğurtsuz kaldık. Ben genelde tutturamıyorum suyu çok oluyor diye yapmıyordum ama yoğurt bitince yaparım diyordum hiç düşünemedim ki sütlerim uzun ömürlü.
Yok ben Bursadayim ama ailem tüm yakinlarim orda,ölen kişiyi de malesef biliyoruz,yani kesin bilgi koronadan öldüğü,hatta yurt dışı baglantisi falan da yok en son hastalanmadan önce şire pazarına gittiği söyleniyorsen orda mısın doğru bilgi mi acaba
desene yoğurtsuz kaldık. Ben genelde tutturamıyorum suyu çok oluyor diye yapmıyordum ama yoğurt bitince yaparım diyordum hiç düşünemedim ki sütlerim uzun ömürlü.
Keşke alıntı yapsaydınız. Sosyal medyada zaten herkes güzel anını paylaşır, dediklerinin tersine paylaşım yapacak hali yoktur. Ben cute'nin ilk kocası tarafından başka bir kadın için terk edildiğini düşünündüm hep çünkü ilk çocuğu ile ilk eşinin görüşmüyor olması hiçbir zaman oturmadı bende, adam terk edip eski hayatını silmişse mantıklı olabilirdi bu ancak cute onu boşayınca değil. Cute'nin her zaman gösterişi seven bir yanı varmış gibi geldi bu yüzden bazı şeyleri farklı anlattığını düşünüyorum ki zaten sık sık kendini övdüğünü hatırlıyorum, bu da bana bir sorunu olduğunu hissettiriyordu. Mesela hamilelikte karına dokunmak isteyenlerle ilgili bir başlığı vardı, prenses sendromu yaşıyor gibi gelmişti bana, bu başlık yeterince ilginçti benim açımdan. En son başlığının da son 15 sayfasını okudum az önce. Kadına ahlaksızmış ve herkes biliyormuş KP o yüzden onu dedi diyor, insanlar KP 1 sene önce emekli olduysa 1 senedir var ki KP kadını direkt bilmiş diyince. Ama sonra kendi eşinin kadının eşinden korktuğunu söylemiş. Hani kadın ahlaksızdı ve herkesçe biliniyordu? Kadının kocası milyon kere duymuştur durum buysa şimdi senin eşin niye korksun. Bak bu sadece son okuduğum konu ile ilgili, forumu bir iki senedir zaten rakip etmediğim için o dönemler yakaladığım şeyleri zaten çok hatırlamıyorum.Arkadaşlar @CuteMom hakkında bir şeyler söylenmiş. Vakti zamanında instagramdan ekliydi bende, muhabbetimiz de vardı. Gayet bahsettiği gibi bir hayatı vardı aile içini bilemesem de eşini, çocuğunu, az çok yaşadıklarını görüyordum. Sonra muhabbetimiz kesilince silmiştim takip ediyor gibi olmamak için.
En son konusu aldatılma üzerine idi, çok takip etmedim ama baskı kurulunca üyelik iptali yapması normal. Zamanında ilk eşini boşamıştı, şimdi her şey mükemmel giderken ve iki çocukla bunu yaşaması, ilk çocuğunda sebep olabileceği travmalar vs onu engellemiş olabilir. Oğluna durumu açmak için de senelerce fırsat kollamıştı, bayağı düşkündü ona da.
Üye kime neden ilginç geldi onu da anlamadım.
Ben aldım güzel kaynattım mayaladım yogurdumu
Birazda cocuklara içmeye ayırdım
Dünde peynir yaptım
Hepsini iyi kAynattım
Pişmiş ürünlerde sıkıntı yok mikrop ölüyor
Dün uzman açıkladı
Bu üye yıllar önce linç edilip üyelik iptali yaptırmıştı yine. Merak etmeyin bir süre sonra döner yineKeşke alıntı yapsaydınız. Sosyal medyada zaten herkes güzel anını paylaşır, dediklerinin tersine paylaşım yapacak hali yoktur. Ben cute'nin ilk kocası tarafından başka bir kadın için terk edildiğini düşünündüm hep çünkü ilk çocuğu ile ilk eşinin görüşmüyor olması hiçbir zaman oturmadı bende, adam terk edip eski hayatını silmişse mantıklı olabilirdi bu ancak cute onu boşayınca değil. Cute'nin her zaman gösterişi seven bir yanı varmış gibi geldi bu yüzden bazı şeyleri farklı anlattığını düşünüyorum ki zaten sık sık kendini övdüğünü hatırlıyorum, bu da bana bir sorunu olduğunu hissettiriyordu. Mesela hamilelikte karına dokunmak isteyenlerle ilgili bir başlığı vardı, prenses sendromu yaşıyor gibi gelmişti bana, bu başlık yeterince ilginçti benim açımdan. En son başlığının da son 15 sayfasını okudum az önce. Kadına ahlaksızmış ve herkes biliyormuş KP o yüzden onu dedi diyor, insanlar KP 1 sene önce emekli olduysa 1 senedir var ki KP kadını direkt bilmiş diyince. Ama sonra kendi eşinin kadının eşinden korktuğunu söylemiş. Hani kadın ahlaksızdı ve herkesçe biliniyordu? Kadının kocası milyon kere duymuştur durum buysa şimdi senin eşin niye korksun. Bak bu sadece son okuduğum konu ile ilgili, forumu bir iki senedir zaten rakip etmediğim için o dönemler yakaladığım şeyleri zaten çok hatırlamıyorum.
Yapmadım alıntı çünkü bebeğimden dolayı her şeyi göz ucuyla okuyup fırsat bulunca yazıyorum. Kim ne demiş aklımda tutamadığım gibi geri dönüp arayamıyorum.Keşke alıntı yapsaydınız. Sosyal medyada zaten herkes güzel anını paylaşır, dediklerinin tersine paylaşım yapacak hali yoktur. Ben cute'nin ilk kocası tarafından başka bir kadın için terk edildiğini düşünündüm hep çünkü ilk çocuğu ile ilk eşinin görüşmüyor olması hiçbir zaman oturmadı bende, adam terk edip eski hayatını silmişse mantıklı olabilirdi bu ancak cute onu boşayınca değil. Cute'nin her zaman gösterişi seven bir yanı varmış gibi geldi bu yüzden bazı şeyleri farklı anlattığını düşünüyorum ki zaten sık sık kendini övdüğünü hatırlıyorum, bu da bana bir sorunu olduğunu hissettiriyordu. Mesela hamilelikte karına dokunmak isteyenlerle ilgili bir başlığı vardı, prenses sendromu yaşıyor gibi gelmişti bana, bu başlık yeterince ilginçti benim açımdan. En son başlığının da son 15 sayfasını okudum az önce. Kadına ahlaksızmış ve herkes biliyormuş KP o yüzden onu dedi diyor, insanlar KP 1 sene önce emekli olduysa 1 senedir var ki KP kadını direkt bilmiş diyince. Ama sonra kendi eşinin kadının eşinden korktuğunu söylemiş. Hani kadın ahlaksızdı ve herkesçe biliniyordu? Kadının kocası milyon kere duymuştur durum buysa şimdi senin eşin niye korksun. Bak bu sadece son okuduğum konu ile ilgili, forumu bir iki senedir zaten rakip etmediğim için o dönemler yakaladığım şeyleri zaten çok hatırlamıyorum.
Oluyor kutu sütten de ben arada yaparım. Ama yağlı süttenki gibi lezzetli olmuyor tabi.Kutu sütten olmuyor
Günlük sütten oluyor
Bazen ne yemek yapacağımı bilmiyorum eşim tatlı işi çok seviyor yapıyorumEvet çok sağlıklı, zaten normalde mutfaktan çıkamayan kadınlarımız karantina günlerinde evin diğer yerlerini unutacak eşler sayesinde, mutfak kedisine döndük yahu
Valla canim bende hep çiğ süt aliyirdum. Ama şu virus cikti diye gecen pazar 10kg alip mayaladim. Kutu sütten yapan çok varmis. Daha denemedim ama bu gidisle bende kutuyla denicem.
Bilmiyorum ki risk alayim mi:)bunu ben de merak ediyorum. Biz karton günlük sütten yaptık, oldu ama uzun ömürlü sütten olur mu bilmiyorum.
Bilmiyorum ki risk alayim mi:)
az miktar yap, oluyorsa daha yaparsın. Bizim ekmek makinesinde de yoğurt oluyormuş ama hiç denemedim.Bilmiyorum ki risk alayim mi:)
Milletin işi gücü yok böyle bir durum için yalan haber yapılır mıİyileştiği iddia edilen Burak Akkul’dan yeni haber geldi! Burak Akkul’un sağlık durumu nasıl?
Eşi Seda Akkul ile hazırladığı Çok Gezenti programının çekimleri için gittiği İngiltere’de coronavirüse yakalanan Burak Akkul ülkeye dönmesinin ardından...www.ahaber.com.tr
Bi arkadaşımla görüştüm, babasının bir rahatsızlığı var, 55 yaşında, corona pozitif ve hastanede yatıyor şu an, gayet iyiymiş arkadaşlar, sadece ateşi varmış, doktorlar da iyisin demişler, umut olsun hepimize, hep kötü senaryoları düşünüp moralimizi bozmayalım, tedbire ve yemeğe devam edelim :)
Ben onun burada bir yerde olduğunu düşünüyorum açıkçası. Zaten burada bir çok üye onu gördüğünü güzel bir kadının olduğunu vs yazardı konulara o dönemler de. Benim bahsettiğim şey onun kişiliği ile ilgili, genel olarak -ilginç- olan. En son konusunda bile diğer kocasına neler yaptığından bahsetmiş, ne alaka diyor insan okurken. Yeşilçam filmi içerisinde yaşamıyoruz neticede hepimizin başına her şeh gelir ve yeri gelince de çaresiz kalabiliriz. Ama ben şöyle kadınım böyle kadınım demek için yapmadığını yapmış gibi anlatan insanlar var. Ben mesela bir kadını çok net hatırlıyorum bu forumda. Aldatılmıştı ve yakalamıştı; annemin evine döndüm, boşanıyorum vs diye bir sürü başlık açtı bir dönem burayı çok meşgul etti, insanlar sürekli destek olmaya çalıştı. Sonra millet bir baktı meğerse hiç terk etmemiş evini, hatta başka dertleri için başlıklar açmış başka bir hesabından.Yapmadım alıntı çünkü bebeğimden dolayı her şeyi göz ucuyla okuyup fırsat bulunca yazıyorum. Kim ne demiş aklımda tutamadığım gibi geri dönüp arayamıyorum.
Ben cevap veremeyecek durumda olan biri hakkında konuşulmasını doğru bulmuyorum bahsettiğim bu. Mutlu veya mutsuz olması değil önemli olan meslekler, yaş, görüntü ve hayat tarzı bahsettiği gibiydi en azından. Şimdi insan uzun boyluyum, yeşil gözlüyüm, sarışınım der ama tam tersi çıkar falan bi düşünürsün ama öyle de değildi açıkçası. Bireysel muhabbetim de yoktu zamanında oğlunun dersleri hakkında konuşmuştuk o kadar. Şimdi hem kendisi yok hem cevap veremeyecek olunca az çok gören bir olarak belirtmek istedim.
pozitif her vakanın hastanede kalması imkansız;hastaneler dolmuş taşmış." İzole edin kendinizi kötüleşirseniz gelin" deniyormuş. Hatta yüksek ateşi olmayana test de yapılmıyormuş.Tam.bilmedigim için soruyorum
Pozitif her vaka hastanede mi kalıyor
Ev karantinasi da öneriyor mu doktorlar.
Olmaz once bayanlar onden lutfen:)Sen bir dene. Senin tutarsa bizde deneriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?