bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
desene yoğurtsuz kaldık. Ben genelde tutturamıyorum suyu çok oluyor diye yapmıyordum ama yoğurt bitince yaparım diyordum hiç düşünemedim ki sütlerim uzun ömürlü.
Şok'ta probiyotik yoğurt mayası satılıyor onunla deneyin bi ben hep onunla mayalıyorum
Saatini uzun tutmak gerekiyor minimum 9 saat falan. Ekşimiyor güzel tutuyor o mayadan yoğurt

Keşke alıntı yapsaydınız. Sosyal medyada zaten herkes güzel anını paylaşır, dediklerinin tersine paylaşım yapacak hali yoktur. Ben cute'nin ilk kocası tarafından başka bir kadın için terk edildiğini düşünündüm hep çünkü ilk çocuğu ile ilk eşinin görüşmüyor olması hiçbir zaman oturmadı bende, adam terk edip eski hayatını silmişse mantıklı olabilirdi bu ancak cute onu boşayınca değil. Cute'nin her zaman gösterişi seven bir yanı varmış gibi geldi bu yüzden bazı şeyleri farklı anlattığını düşünüyorum ki zaten sık sık kendini övdüğünü hatırlıyorum, bu da bana bir sorunu olduğunu hissettiriyordu. Mesela hamilelikte karına dokunmak isteyenlerle ilgili bir başlığı vardı, prenses sendromu yaşıyor gibi gelmişti bana, bu başlık yeterince ilginçti benim açımdan. En son başlığının da son 15 sayfasını okudum az önce. Kadına ahlaksızmış ve herkes biliyormuş KP o yüzden onu dedi diyor, insanlar KP 1 sene önce emekli olduysa 1 senedir var ki KP kadını direkt bilmiş diyince. Ama sonra kendi eşinin kadının eşinden korktuğunu söylemiş. Hani kadın ahlaksızdı ve herkesçe biliniyordu? Kadının kocası milyon kere duymuştur durum buysa şimdi senin eşin niye korksun. Bak bu sadece son okuduğum konu ile ilgili, forumu bir iki senedir zaten rakip etmediğim için o dönemler yakaladığım şeyleri zaten çok hatırlamıyorum.

Bende aldım süt hazır kutu yada şişe kullanmıyorum, yoğurt yaptım bir de kefir mayaladım kaynattıktan sonra sorun olmaz gibi geliyor bana da

Bu üye yıllar önce linç edilip üyelik iptali yaptırmıştı yine. Merak etmeyin bir süre sonra döner yine

Yapmadım alıntı çünkü bebeğimden dolayı her şeyi göz ucuyla okuyup fırsat bulunca yazıyorum. Kim ne demiş aklımda tutamadığım gibi geri dönüp arayamıyorum.
Ben cevap veremeyecek durumda olan biri hakkında konuşulmasını doğru bulmuyorum bahsettiğim bu. Mutlu veya mutsuz olması değil önemli olan meslekler, yaş, görüntü ve hayat tarzı bahsettiği gibiydi en azından. Şimdi insan uzun boyluyum, yeşil gözlüyüm, sarışınım der ama tam tersi çıkar falan bi düşünürsün ama öyle de değildi açıkçası. Bireysel muhabbetim de yoktu zamanında oğlunun dersleri hakkında konuşmuştuk o kadar. Şimdi hem kendisi yok hem cevap veremeyecek olunca az çok gören bir olarak belirtmek istedim.

Evet çok sağlıklı, zaten normalde mutfaktan çıkamayan kadınlarımız karantina günlerinde evin diğer yerlerini unutacak eşler sayesinde, mutfak kedisine döndük yahu
Bazen ne yemek yapacağımı bilmiyorum eşim tatlı işi çok seviyor yapıyorum

Valla canim bende hep çiğ süt aliyirdum. Ama şu virus cikti diye gecen pazar 10kg alip mayaladim. Kutu sütten yapan çok varmis. Daha denemedim ama bu gidisle bende kutuyla denicem.
bunu ben de merak ediyorum. Biz karton günlük sütten yaptık, oldu ama uzun ömürlü sütten olur mu bilmiyorum.
Bilmiyorum ki risk alayim mi:)

Bi arkadaşımla görüştüm, babasının bir rahatsızlığı var, 55 yaşında, corona pozitif ve hastanede yatıyor şu an, gayet iyiymiş arkadaşlar, sadece ateşi varmış, doktorlar da iyisin demişler, umut olsun hepimize, hep kötü senaryoları düşünüp moralimizi bozmayalım, tedbire ve yemeğe devam edelim :)

Tam.bilmedigim için soruyorum

Pozitif her vaka hastanede mi kalıyor

Ev karantinasi da öneriyor mu doktorlar.

Ben onun burada bir yerde olduğunu düşünüyorum açıkçası. Zaten burada bir çok üye onu gördüğünü güzel bir kadının olduğunu vs yazardı konulara o dönemler de. Benim bahsettiğim şey onun kişiliği ile ilgili, genel olarak -ilginç- olan. En son konusunda bile diğer kocasına neler yaptığından bahsetmiş, ne alaka diyor insan okurken. Yeşilçam filmi içerisinde yaşamıyoruz neticede hepimizin başına her şeh gelir ve yeri gelince de çaresiz kalabiliriz. Ama ben şöyle kadınım böyle kadınım demek için yapmadığını yapmış gibi anlatan insanlar var. Ben mesela bir kadını çok net hatırlıyorum bu forumda. Aldatılmıştı ve yakalamıştı; annemin evine döndüm, boşanıyorum vs diye bir sürü başlık açtı bir dönem burayı çok meşgul etti, insanlar sürekli destek olmaya çalıştı. Sonra millet bir baktı meğerse hiç terk etmemiş evini, hatta başka dertleri için başlıklar açmış başka bir hesabından.

Sevgili arkadaşlar, hani 60 ile 90 derece arasında yıkayın diyorlar ya çamaşırları, peki sabun öldürdüğüne göre deterjan da öldürmüyor mudur bu virüsleri? yüksek ısıda yıkanamayacak şeylerim var da.

Tam.bilmedigim için soruyorum

Pozitif her vaka hastanede mi kalıyor

Ev karantinasi da öneriyor mu doktorlar.
pozitif her vakanın hastanede kalması imkansız;hastaneler dolmuş taşmış." İzole edin kendinizi kötüleşirseniz gelin" deniyormuş. Hatta yüksek ateşi olmayana test de yapılmıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…