- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ya hep ya hic diyorum :)az miktar yap, oluyorsa daha yaparsın. Bizim ekmek makinesinde de yoğurt oluyormuş ama hiç denemedim.
Peki test yapılip bu eve gonderilenler, vakaların icinde sayiliyor mu?pozitif her vakanın hastanede kalması imkansız;hastaneler dolmuş taşmış." İzole edin kendinizi kötüleşirseniz gelin" deniyormuş. Hatta yüksek ateşi olmayana test de yapılmıyormuş.
Bilmiyorum ama hergün sağlık ocağından aranıyorlarmış, ateşiniz belirti var mı diye.Tam.bilmedigim için soruyorum
Pozitif her vaka hastanede mi kalıyor
Ev karantinasi da öneriyor mu doktorlar.
Salgın çıktığından beri makineye biraz da sabun koyuyorum ben 30 da yikiyorum mecbur diğer türlü çul olur kıyafetlerimSevgili arkadaşlar, hani 60 ile 90 derece arasında yıkayın diyorlar ya çamaşırları, peki sabun öldürdüğüne göre deterjan da öldürmüyor mudur bu virüsleri? yüksek ısıda yıkanamayacak şeylerim var da.
biliyorum oralarıYok ben Bursadayim ama ailem tüm yakinlarim orda,ölen kişiyi de malesef biliyoruz,yani kesin bilgi koronadan öldüğü,hatta yurt dışı baglantisi falan da yok en son hastalanmadan önce şire pazarına gittiği söyleniyor
60 dereceye kumaş mı dayanır yaw, havlu çarşaf falan değilse. Deterjan da öldürür virüsleri sabunla mantığı aynı değil mi zaten, ben max 40 derecede yıkıyorum, sadece normalden az fazla deterjan katıp extra durulama yapıyorum.Sevgili arkadaşlar, hani 60 ile 90 derece arasında yıkayın diyorlar ya çamaşırları, peki sabun öldürdüğüne göre deterjan da öldürmüyor mudur bu virüsleri? yüksek ısıda yıkanamayacak şeylerim var da.
Nasıl sabun katıyorsunuz? katı sabun mu? köpürtmüyor mu her tarafı?Salgın çıktığından beri makineye biraz da sabun koyuyorum ben 30 da yikiyorum mecbur diğer türlü çul olur kıyafetlerim
Sabun annem normalde de ekler deterjan gözüne hem daha yumuşak yapıyor çamaşırı hem de güzel kokutuyor. Ama extra bir virüs öldürücü etkisi olacağını sanmam deterjan daha güçlü bir temizleyici çünkü.Salgın çıktığından beri makineye biraz da sabun koyuyorum ben 30 da yikiyorum mecbur diğer türlü çul olur kıyafetlerim
Salgın çıktığından beri makineye biraz da sabun koyuyorum ben 30 da yikiyorum mecbur diğer türlü çul olur kıyafetlerim
Ay atlıyorum her soruya kusura bakmayınNasıl sabun katıyorsunuz? katı sabun mu? köpürtmüyor mu her tarafı?
Sevgili arkadaşlar, hani 60 ile 90 derece arasında yıkayın diyorlar ya çamaşırları, peki sabun öldürdüğüne göre deterjan da öldürmüyor mudur bu virüsleri? yüksek ısıda yıkanamayacak şeylerim var da.
Yok sıvı sabun yaklaşık 50 gram koyuyorum. Camasirlarda kalmıyorNasıl sabun katıyorsunuz? katı sabun mu? köpürtmüyor mu her tarafı?
Sevgili arkadaşlar, hani 60 ile 90 derece arasında yıkayın diyorlar ya çamaşırları, peki sabun öldürdüğüne göre deterjan da öldürmüyor mudur bu virüsleri? yüksek ısıda yıkanamayacak şeylerim var da.
Bizde Domestosu çok kullanıyoruz aslında zararlı olduğunu duymuştum ama başka türlü tam temizlenmiyor sanki tuvalet banyo mutfak ... Bembeyaz yapıyor sağolsunBen domestos rengarenk koyuyorum. Camasir suyu etkisinde iyi oluyor. Koltuklarida silerken kullaniyorum.
Ben sabunun daha etkili olduğunu düşünüyorum viruslerde yaniSabun annem normalde de ekler deterjan gözüne hem daha yumuşak yapıyor çamaşırı hem de güzel kokutuyor. Ama extra bir virüs öldürücü etkisi olacağını sanmam deterjan daha güçlü bir temizleyici çünkü.
İyi durulanırsa birşey olmaz yaw ben de domestosçuyumBizde Domestosu çok kullanıyoruz aslında zararlı olduğunu duymuştum ama başka türlü tam temizlenmiyor sanki tuvalet banyo mutfak ... Bembeyaz yapıyor sağolsun
Bizde Domestosu çok kullanıyoruz aslında zararlı olduğunu duymuştum ama başka türlü tam temizlenmiyor sanki tuvalet banyo mutfak ... Bembeyaz yapıyor sağolsun
Dun ahaberde bir prof. Eger deterjan koyuyorsaniz 40 derece yeterli dedi. Ben beyazlara camasir suyu, renklilere domestos rengarenk ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?