bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Deterjanlar zaten zararlı bir de domestos yapmayın ne olur kendinizi zehirlemek bu

Camasir makinasina koyuyorum azicik birsey zaten olcegi var. Birde ben camasirlari cift durulama yapiyorum.

Peki test yapılip bu eve gonderilenler, vakaların icinde sayiliyor mu?
test yapılan vakaların hepsi sayılıyor ama test yapılmayanlar belirtilen resmi vaka sayısına dahil olmuyor. Dolayısıyla kaç kişide var, kaç kişi öldü kaçı iyileşti bu rakamlar net değil. Hastanede covid 19 tablosu ile seyreden ama test yapılamayan veya test sonucu belli olmadan ölen vakalar da dahil olmuyormuş; çünkü ölüm raporuna kesinleşmemiş tanı yazılamıyor.

bastan beri şa
elimizi normal ısıda suyla yıkarken kıyafetler için o sıcaklık saçma geliyor bana
ben uygulamıyorum o yuzden
beyzlar 60 der. de
renkliler 30 -40 eskısı gıbı

Hacı şakir candırrr beyazlara ve havlulara koyuyorum yumuşacık oluyorlar bir de mis gibi kokuyor

Ozellikle hacisakir lavantali olanini severim. Ben vucut sampuani kullanmam. Evde herkesin hacisakiri var. . Banyodan cikinca insanin kendini koklayasi geliyor

evet çünkü şimdi baktım çamaşır deterjanın da yağ çözüyor; virüs mirüs dayanmaz herhalde. .

Camasir makinasina koyuyorum azicik birsey zaten olcegi var. Birde ben camasirlari cift durulama yapiyorum.

Çamaşır suyu ve diş macununun durulanması için en az 70 durulama gerekiyor aklınızda olsun deterjanlarla ilgili bir makalede okumuştum hatta ondan sonra doğal bir diş macununa geçtim titanyumdioksit bulunmayan, bize durulanmış gibi geliyormuş ama kalıyormuş her şeyin üzerinde

Ben sabunun daha etkili olduğunu düşünüyorum viruslerde yani İcim rahat ediyor sabun koyunca
Aslında kimyasal anlamda deterjanın temizleyiciliği (yağ çözücülüğü) daha güçlü, virüslerin etkisi hale getirilmesi de dışlarındaki lipid-yağ tabakasının parçalanmasıyla gerçekleşiyor (alkol-kolonya da bu tabakayı parçalıyor örneğin). Hepsini yardırıyoruz gerçi zaten şu ara farketmiyor :))

Yani yurt capinda 7400 vakadan cok daha fazlasi var

teşekkür ederim.

Dogrudir inanirim. Normalde sadece deterjan ve azicik hacisakir koyuyorum. Yumusatici bile koymam. Cünkü ben normal kisilere gore 5 kat fazla koku aliyorum. Bas agrisi yapiyor bende. Ama suan virus var diye aldim koltuklari siliyorum haftada bir kere bir iki damla koyuyorum.birde azicik camasirlara. Normalde bende sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…