- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Dünyadaki rakamlar da ucmus
Evet maalesef 7402 vaka olmus.7400 mü oldu? açıklandı mı?
Evet maalesef 7402 vaka olmus.
İngilterede ölüm saysında şok bir artış varDünyadaki rakamlar da ucmus
Bugun 7641Acaba kac test yapildi.
Ayrı ayrıdır bence, aksi durumda 130 kişi falan yoğun bakımda olmuş oluyor az bir sayı değil milisteye gore yogun bakim ve entube sayisi var ikisi ayri ayri degermi yoksa yogum bakimda 445 kisi var bunlardan 309 umu entube
O zaman insanların panikleri daha da artabilir, yalnız komşu duyumu değil gerçek bilgi, köy sakini yakınen tanıdığım biri, bir şehirde bir köy komple karantinaya alındı, burada yazıyordum küçük yerlere gitmeye çalışmayın diye, köyde evi olup başka bir şehirden giden bir ailede virüs varmış maalesef, köy insanını bilirsiniz falancalar geldi deyince herkes toplanıp hoşgeldine gider, tüm köy hastalanmış.Keşke illere göre de istatistik paylaşılsa merak ettim hangi illerde fazla hangi ilde az, benim olduğum şehirde epey olduğunu tahmin ediyorum mesela
Sağlık çalışanı degilim ama Almanya'daki olum oranınin azligi erken teshisten ve tedaviden geciyor. Bunu yapamayan ulkeler sinifta kalıyor. Keske daha farkli olsaydi keske...İngilterede ölüm saysında şok bir artış var
biz de bugun dusunduk onu uzak kalalim diyeO zaman insanların panikleri daha da artabilir, yalnız komşu duyumu değil gerçek bilgi, köy sakini yakınen tanıdığım biri, bir şehirde bir köy komple karantinaya alındı, burada yazıyordum küçük yerlere gitmeye çalışmayın diye, köyde evi olup başka bir şehirden giden bir ailede virüs varmış maalesef, köy insanını bilirsiniz falancalar geldi deyince herkes toplanıp hoşgeldine gider, tüm köy hastalanmış.
Ben de başta paylaşılmamasını doğru buluyordum abla ama artık tüm ülkeye yayıldığını bakan kendisi açıkladı, üç aşağı beş yukarı her ilimizde var yani artık, e insan merak da ediyor :))O zaman insanların panikleri daha da artabilir, yalnız komşu duyumu değil gerçek bilgi, köy sakini yakınen tanıdığım biri, bir şehirde bir köy komple karantinaya alındı, burada yazıyordum küçük yerlere gitmeye çalışmayın diye, köyde evi olup başka bir şehirden giden bir ailede virüs varmış maalesef, köy insanını bilirsiniz falancalar geldi deyince herkes toplanıp hoşgeldine gider, tüm köy hastalanmış.
Herkesin bulunduğu yerde evinde kendini izole etmesi çok daha sağlıklı olacaktır, zaten bizden istenen de bu ama maalesef insanlar hep köylerde yoktur, şurada yoktur, burada vardır deyip gitti ve sonuç vakalar ülke geneline daha hızlı yayılmaya başladı, hepimiz hepimizde virüs varmış gibi düşünüp hareket etmeliyiz.biz de bugun dusunduk onu uzak kalalim diye
Yayılmıştır çünkü çoğu şehirden yurtdışına gidenler, yurtdışından gelenler olmuştur, memleketin her yerinden ümreye gidenler oldu, Corona yüzünden büyükşehirlerden kaçalım deyip küçük şehirlere köy ve kasabalara gidenler oldu, herkes bir şekilde virüsü taşıyıcı oldu, her şehirde 1 kişi enfekte olmuş olsa ona temas edenler, temas edenlere temas edenler derken daha da yayılır gibi görünüyor, galiba o yüzden de Nisan ayı önemli, birkaç hafta çok önemli deniyor.Ben de başta paylaşılmamasını doğru buluyordum abla ama artık tüm ülkeye yayıldığını bakan kendisi açıkladı, üç aşağı beş yukarı her ilimizde var yani artık, e insan merak da ediyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?