bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

Su an en iyi strateji herkesin yerinde kalmasi. Su köyde, su ilde denirse panige yol acar. Bizim millet ordan oraya gider. Nitekim tatil beldelerine de akin olmus.

Bilmiyordum icim rahatladı baya sağolun bu bilgi için

Özellikle önümüzdeki 48 saat deniyor, ne kadar doğru bilemiyorum...

keske herkes.ayni dusunce de olsa burda resmen ustune cikiyorlar insanin
yasak gelmesi en mantiklisi dun bekledik ama gelmedi daha

Keşke illere göre de istatistik paylaşılsa merak ettim hangi illerde fazla hangi ilde az, benim olduğum şehirde epey olduğunu tahmin ediyorum mesela
Açıklanmıyor ama en yoğun olarak İstanbul ve İzmir (bu zaten tahmin edilebilir ve artık bilinen bir şey bu yüzden yazdım) Ankara konusunda bir bilgim yok ama tahmin etmek zor değil. Her yerde var, en ücra köye bile gitti artık bu... hem zaten sayı önemli değil ki bir kişi bile yeter .

Bizim burda azıcık güneş çıksın herkes dışarda. bugün kimse yoktu ama hava yağmurlu olduğu için
Çocuklar hep disarlarda zaten anne babaları demiyor mu bunlara anlamıyorum.Sinir oluyorum seslerini duyunca onlar da taşıyıcı.

Ağlayarak konuştular .
Ve karantina altına alınmis hastaneler bunlar .
Çok fazla şey konuştuk ama tek diyebileceğim hastalığın seyrinin gerçekten kolay geçmediği.
Yaşlı felan değil mevzu arkadaslar.
Cocuklara bulaşmıyor mevzusu hikaye .
Sadece öldürücü etkisi daha az.

Su an en iyi strateji herkesin yerinde kalmasi. Su köyde, su ilde denirse panige yol acar. Bizim millet ordan oraya gider. Nitekim tatil beldelerine de akin olmus.
Amiyane bir tabir ama atalarımız demiş işte, ayağı yanık it gibi gezmek diye bir deyiş vardır buralarda :)) kırıp dizimizi oturmak zor geliyor, şu nisanı hayırlısıyla bir atlatsaydık

keske herkes.ayni dusunce de olsa burda resmen ustune cikiyorlar insanin
yasak gelmesi en mantiklisi dun bekledik ama gelmedi daha
Bilemedim,ben yaklasmadim,bekledim,aynı şekilde ben bir reyondayken bekledi bir başkası,uzaktan uzaktan birbirimize müsade ettik. Kasalarin tamamina yakini acikti,önceki gittiğimde 1 metre mesafe bırakmak icin reyonlara kadar uzanan bir kuyruk vardı, bugün o da olmadı ki haftasonuydu kalabalıktı market. Ben boş kasaya gittim,cıktım bekleyen yoktu arkamda.
İnsanlar cekiniyor artık, daha dikkatliler.
Hızlıca girip cıkabildim.
Dışarı çıkmak iyi geldi. İnsan özlüyor.
Araba kullanmayı bile özlemişim,2 tur fazladan atsam mı diye bile düşündüm bir an,sonra git kızım evine dedim.

Şu an şansımız havanin bozuk olması,eminim düzelsin yine çıkacaklar. Ceza kesiyorlarmis,haberlerde izledim,caydırıcı olur umarım.

ben anlamiyorum cidden kimisi evde cok hafif gecirdim diyor kimisi cok agir gecirilen bir virus diyor hafif olani bile fenaymis aslinda kime inancaz biz zaten virusun her vucutdaki etkiside farkliymis onuda soylediler

4 aydir hastanelerde dolaşan biri olarak solunum sikintilari hakkında bilgim var. Keske olmasaydi. Ben çalışmayıp gezmeye tozmaya cikanlara potansiyel katil gözüyle bakıyorum cunku solunum cihazlarinin sayısı cok kritik. Erken teşhis de oyle. Ben gercekten üzgünüm ama bireysel yapılabilecek şeyler çok kisitli.

ben anlamiyorum cidden kimisi evde cok hafif gecirdim diyor kimisi cok agir gecirilen bir virus diyor hafif olani bile fenaymis aslinda kime inancaz biz zaten virusun her vucutdaki etkiside farkliymis onuda soylediler
Kötü geçiren gerçek anlamda kötü geçiriyor heralde
Ölümle burun buruna derlerya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…