bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kötü geçiren gerçek anlamda kötü geçiriyor heralde
Çlümle burun buruna derlerya
onlarda zaten hastane ortamindadir yogun bakimda olanlari az cok tahmin edebiliyoruz maalesef.ama bu vakalardan pozitif cikan 6 bin kusur kisi muhtemelen evde geciriyor bahsedilen kadar berbatsa hafif gecirende bile bu virus insanlar evde nasil kalabilir

teyzem 25 yasinda corona teshisli biriyle ilgilendi cigerleri parcalanircasini oksuruyormus nefes alamiyormus 25 genc bir yas degil mi etkiler herkeste farkli demek ki nasil bir illet bu lanet olsun ya çinlilere öyle ofkeliyim ki hepsini öldurmek istiyorum

Eğer çok ciddi solunum problemi yoksa kronik bir hastalığada sehip değilse
Hastane ortamı ev ortamından daha güvenilir değil
Aslında uzmanların bile bazen çaresiz bilgisiz yetersiz kaldığını düşünüyorum

Bencillik cahillik bana bisey olmaz egosu gelen hastalara bakıyorum niye eldiven takmadın maske takmadın bana bisey olmaz

genc yastakilerinde sanirim bagisiklikla alakali su sira cinlilere karsi herkesde var ofke zaten

Başka hastalığı var mı bu kişinin ? Yoğun bakımda mi şuan?

tom hanks ile esi 60 kusur yasinda 1 haftada iyilestik dediler eve gectiler mesela normal bir gripde bile yatak dosek olanlar var birde ayakda gecirenler durum ayni bu sanirim vucudun ne kdr direncliyse okdr kolay atlatiyosun

Kızlar çinlilere öfkeli olun yada olmayın çinliler corona tecrübelerini ilaçlarını bilgilerini dünyaya satıyor
Bırakın onları öldürmeyi üstüne para veriyoruz

birde sunu merak ediyorum yogun bakimda olanlar tamam da diger kisiler hic yazmiyor netde orda burda denk gelmedim turkiyeden unlulerden arada bir iki birsey okuduk ama halkdan kimse neden yazmiyor acaba

tom hanks ile esi 60 kusur yasinda 1 haftada iyilestik dediler eve gectiler mesela normal bir gripde bile yatak dosek olanlar var birde ayakda gecirenler durum ayni bu sanirim vucudun ne kdr direncliyse okdr kolay atlatiyosun
ozaman ben gidiciyim arkadaslar hayir minik yavrum bensiz ne yapacak ayyy allahım gripte bile sürunuyorum antibiyotiksiz atlatamiyorum corona dediler mi zaten psikolojik ölü moduna gecerim

ozaman ben gidiciyim arkadaslar hayir minik yavrum bensiz ne yapacak ayyy allahım gripte bile sürunuyorum antibiyotiksiz atlatamiyorum corona dediler mi zaten psikolojik ölü moduna gecerim
yok corona belki farkli etki gosterir sizde:) kotu dusunmeyin aman:)

Dirençle alakası olduğu kesin
Lakin başka belirleyiciler var
Mesala hastanın nasıl bakıldı nasıl bir ortamda olduğu virüse ne kadar mağruz kaldığıda önemli
16 yaşında bir çocuk bilinen hiçbir hasta yok mesala neden öldü

Kızlar çinlilere öfkeli olun yada olmayın çinliler corona tecrübelerini ilaçlarını bilgilerini dünyaya satıyor
Bırakın onları öldürmeyi üstüne para veriyoruz
en ayar olduğum kısımda o ya ........ (bu noktalı yerde bir suru kufur ettim) başta ulkesinde uçuşları engelleseydi bunlar olmazdi hem yaydilar üstüne kitlere bile para aliyor pislikler ya simdi kendi vakasını azalttı uçuş kabul etmiyor haspammm

birde sunu merak ediyorum yogun bakimda olanlar tamam da diger kisiler hic yazmiyor netde orda burda denk gelmedim turkiyeden unlulerden arada bir iki birsey okuduk ama halkdan kimse neden yazmiyor acaba
yazan var twitterda oda hep tedavi icin bir sey yapilmadigi yatis yapilmadigi ve hastanelerin ilgilenmedigiyle alakalı bir iki kiside yendik diye yazmıştı ben olsam herhalde canli yayin acip öluyom yardim edin diye aglardim

Çinlilerle sınavımız
Virüsü dünyaya verdi teknolojini satıyor

B.. Ile baslayan marketler zincirinde altin süt satiliyor gunluk sut gibi siselerde. Onunla mayaliyorum ben tutuyor. Kutu sut denemem fiyasko ile sonuclandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…