Markete gitmeyi hep erteliyorum da ondan sordum. Eksiye baktım. Kimi tutar kimi tutmaz diyor.B.. Ile baslayan marketler zincirinde altin süt satiliyor gunluk sut gibi siselerde. Onunla mayaliyorum ben tutuyor. Kutu sut denemem fiyasko ile sonuclandi.
bir de bir uzman anlatıyordu. Bu virüs akciğerde bir proteine bağlanıyormuş. Bu protein çocuklarda yokmuş, yaş ilerledikçe sayısı artıyormuş. Yetişkinlerde bu yüzden akciğere iniyormuş hastalık, çocuklarda inmiyormuş, hafif geçiriyorlarmış. Yaşlılarda durum nedir bilmiyorum ama belki de yaş ve kronik hastalık faktörün yanı sıra bu da bir faktör olabilir mi?genc yastakilerinde sanirim bagisiklikla alakalisu sira cinlilere karsi herkesde var ofke zaten
İnsanların birlikte olduğu her sosyal ortamda virüs çoğalmak için ortam buluyorBankacilar bugün Şube açti kredileri yetistirebilmek için inşallah virüs daha da yayilmaz.
Kilyos mezarlığı var oraya gömülenlerin listesidir o .kizlar elime bir liste geldi nekadar dogru bilmiyorum olenlerin isimleri ve iller mevcut birtanesini onaylayabiliyorum icinden cunku biliyorum diğerlerinden emin degilim zaten bakan açıklayacağız demisti diger ulkeler acikladigi icin ama aciklanmadi.Listeye gore en cok ölüm kilyosta
Corona bile kaçıyor kim başkanın ülkesindenKuzey Kore de hiç korona vakası yok sanırım
Bu hamam olayını her okuduğumda gözümde sahne canlanıyor böyle peştamal kuşanmış adamlar, göbek taşına oturmuş önlerinde okey tahtaları...Ilk vaka ciktigindan beri İtalya da 17. Gun 3000 lerde biz 17. Gunde 7402 deyiz.
zorunlu olanlar isi olup da cikmak zorunda olanlar harici insanimiz bir dizini kirip oturmayi bilemedi. Haberlerde izledim Hamami kahvehaneye cevirmisler oturmuslar okey oynuyorlardi.
Evet haklısın ve benim evimde 65 yaş üstü ve kalp hastası olan annem babam en büyük risk altında onlar dışarı çıkmıyor ama ben her gün yüzlerce kişiyle sosyal mesafe koruyamadan çalışıyorum.Virüs bana bulaşır ve taşıyıcı olarak anne babama bulastırırsam bu vicdan azabı ile nasıl yaşarım.Ama bankacı ve ailelerini düşünen yok.İnsanların birlikte olduğu her sosyal ortamda virüs çoğalmak için ortam buluyor
Umarım çoğalmaz ama böyle giderse ben dahada yayılacağını düşünüyorum
Hastaneler marketler bankalar bence virüsün en çok yayıldığı yerler gibi geliyor
Ya da saklıyor yineCorona bile kaçıyor kim başkanın ülkesinden
Ben de 60 derece de yıkıyorum. Kıyafetler mahvoldu tahmin edersiniz. Enflasyon artışlarından mağazalar çok pahalı. Yeni aldığım kıyafetler hep 60 derece yıkadım. Yeni aldığım nevresim takımları. Mahvoldular.bastan beri şa
elimizi normal ısıda suyla yıkarken kıyafetler için o sıcaklık saçma geliyor bana
ben uygulamıyorum o yuzden
beyzlar 60 der. de
renkliler 30 -40 eskısı gıbı
O zaten tedavi etmeyip direk öldürüyordurYa da saklıyor yine
Adamlar ülkesine kimseyi sokmuyor ki.Kuzey Kore de hiç korona vakası yok sanırım
Bence deO zaten tedavi etmeyip direk öldürüyordur
Ya kazakları 60 derecede.nasil yıkayacagiz ben önceden hepsini 60 yikardim. Renklerde solma.olmadi ama kazaklar var onlar 60nda yikanmiyor. 2 defa 40 derecede mi yikasak. Valla ben esimin giysileri balkona atiyorum. 4 gün sonra alip yıkıyorum o zamana kalir mi acabaBen de 60 derece de yıkıyorum. Kıyafetler mahvoldu tahmin edersiniz. Enflasyon artışlarından mağazalar çok pahalı. Yeni aldığım kıyafetler hep 60 derece yıkadım. Yeni aldığım nevresim takımları. Mahvoldular.
neyse sağlığımız iyi olsun yeter ki. Malın yerine yenisi gelir.
annem hastane de çalışıyor onlara talimat gelmiş 60 derece denmiş.
Halk belki koronanın ne olduğunu bile bilmiyordur sdfsdfdsfAdamlar ülkesine kimseyi sokmuyor ki.
Belki de bildirmiyorlardir varsa da.
ben de hergun yazardim ya :) bugun bu oldu falan filan diye anlatirdim:) eger evde gecirirsem tabi kendimide hemen hafif gecirecekler kismina koydumyazan var twitterda oda hep tedavi icin bir sey yapilmadigi yatis yapilmadigi ve hastanelerin ilgilenmedigiyle alakalı bir iki kiside yendik diye yazmıştı ben olsam herhalde canli yayin acip öluyom yardim edin diye aglardim
kazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.Ben de 60 derece de yıkıyorum. Kıyafetler mahvoldu tahmin edersiniz. Enflasyon artışlarından mağazalar çok pahalı. Yeni aldığım kıyafetler hep 60 derece yıkadım. Yeni aldığım nevresim takımları. Mahvoldular.
neyse sağlığımız iyi olsun yeter ki. Malın yerine yenisi gelir.
annem hastanede çalışıyor onlara talimat gelmiş 60 derece denmiş.
Direkt öldürüyorlar deniyor ama bilemem, resmi bir şey yok.Kuzey Kore de hiç korona vakası yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?