Orda korona olan kafasına sıkıyordur öyle korkuyorlar başkandanDirekt öldürüyorlar deniyor ama bilemem, resmi bir şey yok.
O da var.Halk belki koronanın ne olduğunu bile bilmiyordur sdfsdfdsf
kalmaz o kadar bence. Ben de 17 gün lafını duyunca kafayı sıyırdım da kp'im "o kadar kalsaydı dünyada insan kalmazdı" dedi.Ya kazakları 60 derecede.nasil yıkayacagiz ben önceden hepsini 60 yikardim. Renklerde solma.olmadi ama kazaklar var onlar 60nda yikanmiyor. 2 defa 40 derecede mi yikasak. Valla ben esimin giysileri balkona atiyorum. 4 gün sonra alip yıkıyorum o zamana kalir mi acaba
bende anlamadim kiyafetlere yapisiyor gitmiyormu yuksek isida yikanmasi lazim elden yikaninca cikan virus kiyafetde neden kaliyor cahil sorusumu oldu acaba :)))kazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
Aynen elden 20 saniyede gidiyor, çamaşırlar kaç saat yıkanıyor hem de ellerimizi yıkadığımız sudan daha sıcak su..bende anlamadim kiyafetlere yapisiyor gitmiyormu yuksek isida yikanmasi lazim elden yikaninca cikan virus kiyafetde neden kaliyor cahil sorusumu oldu acaba :)))
Bu aralar hayat onlara güzel sdfdss ben biraz daha takip edersem başka boyuta geçicem az kaldı.O da var.
Belki TV leri bir yıl geriden gidiyordur afggds.
Netleri bile var mı şüpheliyim.
Degusuk bir ülke.
Ölçüm bitince ötüyor
Kim reyizzz birini idam ettirdiKuzey Kore de hiç korona vakası yok sanırım
Zaten ölecek acı çekmesin demiş ne iyi adam sdfsdfsdsKim reyizzz birini idam ettirdibakanlik yetkilisiymis idam edilen kisi.. Cine seyehati sonrasi corona suphesi ile karantinaya alinmis. Karantinayi ihlal etmis adam.. Hamama falan gitmis Sonrasi tahtali köy
Zeki toplum... vakalari bir an once izole ettilerse o sekil de kontrol altina almislardir. Bir de f.. Ile başlayan bir ilac üretmislerdi.Japonya ilginç değil mi? Çin'den sonra ilk etkilenen ülkelerden biri ve İtalyadan 2 hafta önce ilk vaka bildirilmiş şu ana kadar bildirilen ölüm sayısı 49, iyileşen sayısı 404; toplam vaka sayısı 1499
Deterjan koydugunuzda 60 derecede yikamaya gerek yok. Sabun deterjan zaten virusu olduruyor. Bu dusunceyle ellerimizi de sicak suyla yikamamiz lazimkazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
Eve gelmesin o zaman böyle yapacaksa. Mesleği nedir? Gerçekten gitsin kalacak yer bulsun evdekilerin huzurunu kaçırmaya hakkı yokki. Daha çocuk onlar neden korkutuyor yaniO sadece virüs zamanı değil her zaman böyle pimpirikli virüs gelince 2 ye 3 e katlandı evde çocuk hastalansa benim yüzümden olduğunu düşünüyor resmen dusman gibi davranıyor sen hasta ettin diyor şimdi de yanına gittiğimiz debende varsa hadi size geçerse bebek var evde hep birlikte mi yakalanalim bir kaç hafta idare edin ne var diyor yani anlatamıyorsun ki imkanı yok ben günlük temizlik ve kendimizin hijyeni hariç artık takmamaya çalışıyorum takı eşim eve gelene kadar sonra yine felaket tellallığı sıkı onlemler can sıkıntısı
Gençler hep dışarda. Demin eczaneye gidip geldik. 18-25 yaş arası hep dışarda. Bir de topluca sigara içiyorlar. Akıllarını başlarından .ittir etmiş hepsi.Bunca sınırlamaya rağmen hala çıkan olur mu ya? Çıksalar nereye gidiyorlar harbi merakımdan soruyorum
İnanın benim aklımda da aynı soru.. bi kahve içiyim desen yok avm gezeyim desen yok.. nereye yaniBunca sınırlamaya rağmen hala çıkan olur mu ya? Çıksalar nereye gidiyorlar harbi merakımdan soruyorum
Öyle saf saf dikiliyorlar yaniGençler hep dışarda. Demin eczaneye gidip geldik. 18-25 yaş arası hep dışarda. Bir de topluca sigara içiyorlar. Akıllarını başlarından .ittir etmiş hepsi.
Gençler hep dışarda. Demin eczaneye gidip geldik. 18-25 yaş arası hep dışarda. Bir de topluca sigara içiyorlar. Akıllarını başlarından .ittir etmiş hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?