bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
kalmaz o kadar bence. Ben de 17 gün lafını duyunca kafayı sıyırdım da kp'im "o kadar kalsaydı dünyada insan kalmazdı" dedi.

kazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
bende anlamadim kiyafetlere yapisiyor gitmiyormu yuksek isida yikanmasi lazim elden yikaninca cikan virus kiyafetde neden kaliyor cahil sorusumu oldu acaba :)))

bende anlamadim kiyafetlere yapisiyor gitmiyormu yuksek isida yikanmasi lazim elden yikaninca cikan virus kiyafetde neden kaliyor cahil sorusumu oldu acaba :)))
Aynen elden 20 saniyede gidiyor, çamaşırlar kaç saat yıkanıyor hem de ellerimizi yıkadığımız sudan daha sıcak su..

Ölçüm bitince ötüyor

Bizimki de ölçüm bitince ötüyor da paketinde bebeklerin ateşi için makattan ölçünce 10sn (ötünceye kadar), koltukaltından ölçmek için 120 sn bekleyin yazıyordu 2. aldığım ateş ölçer paketinde. Doktora sordum o da öyle söyledi. O yüzden sordum. Ben de bebeğimin ateşini ölçerken neden hep 35.7 falan çıkıyor diyordum öncekinde 120 sn bekleyince 36 üzerine çıkıyor.

Zeki toplum... vakalari bir an once izole ettilerse o sekil de kontrol altina almislardir. Bir de f.. Ile başlayan bir ilac üretmislerdi.

kazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
Deterjan koydugunuzda 60 derecede yikamaya gerek yok. Sabun deterjan zaten virusu olduruyor. Bu dusunceyle ellerimizi de sicak suyla yikamamiz lazim

Eve gelmesin o zaman böyle yapacaksa. Mesleği nedir? Gerçekten gitsin kalacak yer bulsun evdekilerin huzurunu kaçırmaya hakkı yokki. Daha çocuk onlar neden korkutuyor yani

Gençler hep dışarda. Demin eczaneye gidip geldik. 18-25 yaş arası hep dışarda. Bir de topluca sigara içiyorlar. Akıllarını başlarından .ittir etmiş hepsi.
Öyle saf saf dikiliyorlar yani of ne biçim ülkeyiz arkadaş dandik dunduk şeyler için kenetlenirler ortalığı yıkarlar şimdi kimsenin bir tarafında değil.

Gençler hep dışarda. Demin eczaneye gidip geldik. 18-25 yaş arası hep dışarda. Bir de topluca sigara içiyorlar. Akıllarını başlarından .ittir etmiş hepsi.

Ana babalarını düşünüyorum valla benim annem şuan 23 yaşımda olmama rağmen beni sokağa salmaz. Nereye der erkek kardeşim var liseli o da aynı şekilde. Ya markete bile erteleye erteleye toptan gönderiyor bu insanların annesi babası çıkıp gelmemelerine bir şey demiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…