- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Dikiliyorlarmış öyle amaçsızİnanın benim aklımda da aynı soru.. bi kahve içiyim desen yok avm gezeyim desen yok.. nereye yani
Ilk vaka ciktigindan beri İtalya da 17. Gun 3000 lerde biz 17. Gunde 7402 deyiz.
zorunlu olanlar isi olup da cikmak zorunda olanlar harici insanimiz bir dizini kirip oturmayi bilemedi. Haberlerde izledim Hamami kahvehaneye cevirmisler oturmuslar okey oynuyorlardi.
Fırsatçılar oradada baş göstermiş. Adam 90 liraya geldim 280 liraya dönüyorum diyordu bugün.Otogarlar bugün dolmuş taşmış yasaktan önceki son gün diyekaç kişi kapacak o seferlerden of off
Ilk vaka ciktigindan beri İtalya da 17. Gun 3000 lerde biz 17. Gunde 7402 deyiz.
zorunlu olanlar isi olup da cikmak zorunda olanlar harici insanimiz bir dizini kirip oturmayi bilemedi. Haberlerde izledim Hamami kahvehaneye cevirmisler oturmuslar okey oynuyorlardi.
Parklarda oturuyorlar, ben bizim evden goruyorum ozellikle gencler toplanip sohbet ediyorlar.İnanın benim aklımda da aynı soru.. bi kahve içiyim desen yok avm gezeyim desen yok.. nereye yani
Ben bu kadar bencil bir gençlik gormedim. Sehirler saklandı ya, yas gruplari da saklanacakti. Görürdüm ben onlari.Gençler hep dışarda. Demin eczaneye gidip geldik. 18-25 yaş arası hep dışarda. Bir de topluca sigara içiyorlar. Akıllarını başlarından .ittir etmiş hepsi.
kendisi corona virüsü bilim kurulu üyesi adami niye ciddiye almiyonuzzz yaaBilim kurulu üyesi açıklamış hesap fake mi bilmiyorum kimisi fake yazmis ama bence değil
Japonya ilginç değil mi? Çin'den sonra ilk etkilenen ülkelerden biri ve İtalyadan 2 hafta önce ilk vaka bildirilmiş şu ana kadar bildirilen ölüm sayısı 49, iyileşen sayısı 404; toplam vaka sayısı 1499
İnatla kaldırım taşlarına oturup çekirdek çitleyenler varBunca sınırlamaya rağmen hala çıkan olur mu ya? Çıksalar nereye gidiyorlar harbi merakımdan soruyorum
Ben sayisal ifadelere bakiyorum. Italya karantina kararini aldiginda 7 binlerde imis ve su an tablolarini goruyoruzYa neden sürekli ama sürekli İtalya ile kıyaslanıyoruz?
İtalyanın ilk haftalar yaptığı test sayısına bi bakın isterseniz.
Bugün 7 bin test yapılmış.
İtalya bugüne kadar yaptı mı acaba günde 7 bin test.
Millet patır patır ölene kadar gram önlem alınmadı orda. Kimse tınlamadı.
O yüzden günde 600 700 kişi ölüyor.
Onlardan daja beter falan değiliz yani.
Bizde sadece 50 bin kişi karantina da zaten öncelikli onlara yapılıyor test. Bunun içinde onlarda var.
Kralicenin yillar onceden cenaze provasini yapmislardi,bir aksakliga sebebiyet vermemek icin.Zaten yaş kemale ermiştir
Hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?