bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185

evet ya hemen enseyi karartmamak lazım. Biz inanıyorum kısa sürede kurtulucaz bu illetten .
fakat 2 yeni tip coronanın çinde yayılmaya başladığını duydum haberlerde bugün .
Bu çin ne yapıyor ya ???

Sadece içiniz bir tık rahatlasın diye yazacağım, italya 17. Gün 5.833 vaka 233 ölüm iken biz 17. Gün 7bin küsür vakamız var ama 108 ölüm. Yani onlar vakaları çok etkin şekilde tespit edemediler o günlerde.

Gerçekten malesef geç kaldılar. Bizim çok sıkı önlemler almamız ve aşırı dikkat etmemiz lazım şuan bir tık iyi olmamız yarın 10 kat kötü olmayacağımız anlamına gelmiyor.

Ablamın komşusunda çıktı corona, özele gitmişler film falan çekilmiş 60larındakimkadını eve yollamışlar kendını karantınaya al dıye. Kızı ve torunun da aüyogun ateşi var onlar da Kanuni hastanesine gidiyorlar İstanbul'da , test yapılıyor ama sonuçlar çıkmadan eve gıdın karantınaya alın kendınız denmiyor. Prosedür nedir arkadaşlar, bu hastanelerin yaptığı normal mi?

Allah askina sokaga cikma yasagi olsun.ya varsin ekonomi batsin varsin herkes issiz kalsin ama nefes alsin olmesin insanlar.biraz once bi video gordum toplu mezarlar yapilmis.ne demek bu ya neye hazirliyoruz kendimizi olume mi?psikolojim bozuldu acaba hangi sevdigimi kaybetsem daha cok uzulurum diye dusunuyorum.kendimi sevdiklerimin olume alistiriyorum insan hayati neden bu kadar ucuz.o disarda gezenlere de hic bi tedavi uygulamadan birakacaksin.bencil dusuncesizler kendi caninizin kiymeti yok baskasinin hayatindan ne istiyorsunuz

Evet normal. Durumu stabil olan hastaları hastanede barındırabilecek ülke şu anda yok.. ciddi işin içinde olan biri olarak söylüyorum üzücü ama böyle olması gereken.

Evet normal. Durumu stabil olan hastaları hastanede barındırabilecek ülke şu anda yok.. ciddi işin içinde olan biri olarak söylüyorum üzücü ama böyle olması gereken.

Kısa süre içinde kötüye gidebiliyorlar ama özellikle 60larinda olan hastalar. Bana garip gelmişti ama teşekkürler mesajınız için.

Pekı ıtalya da 17. Gundeyken dünyadakı vaka sayısı kactı. Yanı bızım 17. Gunle onların 17. Gun bır degıl. Ama dedıgınız dogru daha ıyı durumda olabılırdık japonya gıbı

evet ya hemen enseyi karartmamak lazım. Biz inanıyorum kısa sürede kurtulucaz bu illetten .
fakat 2 yeni tip coronanın çinde yayılmaya başladığını duydum haberlerde bugün .
Bu çin ne yapıyor ya ???
Ciddi misin

Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.

Ulkemizde her gun binlerce insan hastalaniyor, onlarcasi ölüyor ve hala bir kesim hicbir şey olmamis gibi hayatina devam ediyor.
geziyor tozuyor, cocuk yapmaya calisiyor... İnsanlarin bu cesareti, bu ozguvenleri beni benden aliyor artik. Ben de sevdiklerime bisey olur diye nerdeyse kolonya sisesine girip orda yasayacagim ama kader ya onlara bisey olmaz benim gibileere olur.

Eve gelmesin o zaman böyle yapacaksa. Mesleği nedir? Gerçekten gitsin kalacak yer bulsun evdekilerin huzurunu kaçırmaya hakkı yokki. Daha çocuk onlar neden korkutuyor yani
Işçi eşim geri dönüşüm de çalışıyor ve kalacak başka yerde yok

Ayrıca ıtalya da yaslı nufus cok oldugu ıcın karantınaya uymuyorlar cıkıyorlar dısarı zaten saglık sektoru özel oldugu ıcınde cökük yaşlı nufusta fazla olunca vaka ölüm sayısı fazla

Bu çin ne yapıyor ya ???
Kaynak var mı nette göremedim ?

Dediğiniz çoğu şeye imzamı atarım ancak "çocuk yapmaya çalışıyor" konusunda aynı fikirde değilim.. Önünüzdeki 5 yıl karantinada geçmeyecek sonuçta.
İllaki bunun bir dur noktası olacak..
Tedbir bunun az kayıp ile sonuçlanması icin..

Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.
Bu konuda alınmış kesin bir karar yok.
Ek ders ücretlerinin ertelenmesinden yola çıkarak böyle bir çıkarım yapılmış.
Üstelik böyle bir karar Ctesi gecesi açıklanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…