Ya neden sürekli ama sürekli İtalya ile kıyaslanıyoruz?
İtalyanın ilk haftalar yaptığı test sayısına bi bakın isterseniz.
Bugün 7 bin test yapılmış.
İtalya bugüne kadar yaptı mı acaba günde 7 bin test.
Millet patır patır ölene kadar gram önlem alınmadı orda. Kimse tınlamadı.
O yüzden günde 600 700 kişi ölüyor.
Onlardan daja beter falan değiliz yani.
Bizde sadece 50 bin kişi karantina da zaten öncelikli onlara yapılıyor test. Bunun içinde onlarda var.
Ben sayisal ifadelere bakiyorum. Italya karantina kararini aldiginda 7 binlerde imis ve su an tablolarini goruyoruz
Avantajimiz virusun ulkeye gec girmesi oldu okullar ve toplu yerler icin hizli onlem alindi bunlar gercekten Cok iyiydi. Ancak bakanimiz lutfen evinizde durun diye ricada bulunurken otogarlarda akillara zarar asker ugurlamalari da yapildi.
Dun ogrendim İstanbul tabip odasi aile hekimleri komisyonundan bir doktorun iddiasi vardi umreden gelen ilk kafileye termal kameralardan gecerken atesleri gorunmesin diye parasetamol verilmis. Eger gercek ise cok korkunc.
Evet normal. Durumu stabil olan hastaları hastanede barındırabilecek ülke şu anda yok.. ciddi işin içinde olan biri olarak söylüyorum üzücü ama böyle olması gereken.Ablamın komşusunda çıktı corona, özele gitmişler film falan çekilmiş 60larındakimkadını eve yollamışlar kendını karantınaya al dıye. Kızı ve torunun da aüyogun ateşi var onlar da Kanuni hastanesine gidiyorlar İstanbul'da , test yapılıyor ama sonuçlar çıkmadan eve gıdın karantınaya alın kendınız denmiyor. Prosedür nedir arkadaşlar, bu hastanelerin yaptığı normal mi?
Evet normal. Durumu stabil olan hastaları hastanede barındırabilecek ülke şu anda yok.. ciddi işin içinde olan biri olarak söylüyorum üzücü ama böyle olması gereken.
Pekı ıtalya da 17. Gundeyken dünyadakı vaka sayısı kactı. Yanı bızım 17. Gunle onların 17. Gun bır degıl. Ama dedıgınız dogru daha ıyı durumda olabılırdık japonya gıbıIlk vaka ciktigindan beri İtalya da 17. Gun 3000 lerde biz 17. Gunde 7402 deyiz.
zorunlu olanlar isi olup da cikmak zorunda olanlar harici insanimiz bir dizini kirip oturmayi bilemedi. Haberlerde izledim Hamami kahvehaneye cevirmisler oturmuslar okey oynuyorlardi.
Ciddi misinevet ya hemen enseyi karartmamak lazım. Biz inanıyorum kısa sürede kurtulucaz bu illetten .
fakat 2 yeni tip coronanın çinde yayılmaya başladığını duydum haberlerde bugün .
Bu çin ne yapıyor ya ???
Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.
Idam edıyor dırek espırı vardı bı ara 1. Gun vaka sayısı 2 2. Gun 0Kuzey Kore de hiç korona vakası yok sanırım
Işçi eşim geri dönüşüm de çalışıyor ve kalacak başka yerde yokEve gelmesin o zaman böyle yapacaksa. Mesleği nedir? Gerçekten gitsin kalacak yer bulsun evdekilerin huzurunu kaçırmaya hakkı yokki. Daha çocuk onlar neden korkutuyor yani
Bakan kendi hesabında da payşaşıyor alınan kararları yeni nisan sonu kararı alındı halbukiOkullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bilginize.
Nereden duydunuz ?Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bilginize.
Ayrıca ıtalya da yaslı nufus cok oldugu ıcın karantınaya uymuyorlar cıkıyorlar dısarı zaten saglık sektoru özel oldugu ıcınde cökük yaşlı nufusta fazla olunca vaka ölüm sayısı fazlaYa neden sürekli ama sürekli İtalya ile kıyaslanıyoruz?
İtalyanın ilk haftalar yaptığı test sayısına bi bakın isterseniz.
Bugün 7 bin test yapılmış.
İtalya bugüne kadar yaptı mı acaba günde 7 bin test.
Millet patır patır ölene kadar gram önlem alınmadı orda. Kimse tınlamadı.
O yüzden günde 600 700 kişi ölüyor.
Onlardan daja beter falan değiliz yani.
Bizde sadece 50 bin kişi karantina da zaten öncelikli onlara yapılıyor test. Bunun içinde onlarda var.
Idam edıyor dırek espırı vardı bı ara 1. Gun vaka sayısı 2 2. Gun 0
Kaynak var mı nette göremedim ?evet ya hemen enseyi karartmamak lazım. Biz inanıyorum kısa sürede kurtulucaz bu illetten .
fakat 2 yeni tip coronanın çinde yayılmaya başladığını duydum haberlerde bugün .
Bu çin ne yapıyor ya ???
Ulkemizde her gun binlerce insan hastalaniyor, onlarcasi ölüyor ve hala bir kesim hicbir şey olmamis gibi hayatina devam ediyor.
geziyor tozuyor, cocuk yapmaya calisiyor... İnsanlarin bu cesareti, bu ozguvenleri beni benden aliyor artik. Ben de sevdiklerime bisey olur diye nerdeyse kolonya sisesine girip orda yasayacagim ama kader ya onlara bisey olmaz benim gibileere olur.
Var internetteKaynak var mı nette göremedim ?
Bu konuda alınmış kesin bir karar yok.Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bilginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?