bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.
Valiliklere gelen yazı okulların 1 eylüle kadar durdurulması ile ilgili değil.
Yönetici ve öğretmenlerin ders ve ek ders dışı etkinlik-faaliyet yapmasıyla ilgili bir yazı, yani etüt, destekleme ve yetiştirme, destek eğitimi, iyep vb. eğitimlerin 1 Eylüle kadar verilmeyeceği ve bunlara ait ekderslerin ödenmeyeceği ile ilgili yazısıdır.

Onlarına ana babaları da hala misafirliğe gezmeye giden tipler oluyor genelde.
Dikiliyorlarmış öyle amaçsız
Ciddiyim aynen öyle dikiliyorlar. Sigara içip sohbet ediyorlar. Keşke polis olsaydım diyorum bu aralar. Hepsinin ağzına kürekle vurasım var.

Son düzenleme:
Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.
30 nisan diyor.İlk verdiğim link ek ücretlerle alakalıymış

Hep boşluktan işte sıkılacak vakitleri oluyor o nasıl bişeydi acaba unuttum bütün gün paçamda anne meme anne mama diye gezen bir veletle bir bakıyorum akşam olmuş :)))

Bugun de ülkenin yüzde 90 inin bağışıklık kazandığı gibi iddiaların oldugu söyleniyordu. Bağışıklık kazanilsa ne ki gribin 282892 çeşiti var her sene yaptığın grip aşısı yetersiz (tam bilemiyorum) hayatımda 1 kez oldum herhalde o aşıyı da. Bu da aynısı iste.

Habere göre bu korona ailesi başa bela olacak gibi. Ya bu hayvanları çinlilerden kaçıracaklar yada başka bir çözüm. Bunlar zaten gizli saklı kaçak yiyorlarmış
Dünyanın sonunu getirecek bu gerizekalılar inanamıyorum.İnsallah yayilmadan önlem alınır O hayvanı nasıl yiyolarsa dışı zırh gibi

COLIN geçen gün yazamamıştım, yaşadıklarına üzülmüştüm. Sevindim annenin sonucunun negatif çıkmasına. ❤Allah anne babalarımızı bize,, bizi Onlara bağışlasın
Amin canım çok sağ ol. İnşallah virüsü kapmadan atlatır bu süreci annem. Hala yüreğim ağzımda ama en azından şükür evde yanımda, gözümün önünde.
Hep boşluktan işte sıkılacak vakitleri oluyor o nasıl bişeydi acaba unuttum bütün gün paçamda anne meme anne mama diye gezen bir veletle bir bakıyorum akşam olmuş :)))
Benim parmakların delindi çamaşır suyundan.
Akşama kadar iş güç bitmiyor. Coronadan sebep işi gücü de sallayamıyorsun Evde durup bi işin ucundan tutarlarsa bi yerleri eksilir. Ayy cidden nefretlikler.

Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.

Cnn Turk'u izledim. Oradaki prof. Da sokaga cikma yasağını destekliyor ama elbette devletin düşündüğü baska parametreler de vardir diyor. Bir prof. Da italya ve İspanya'nin hatasının gec onlem aldıklarını hazırlıksız yakaladıklarını belirtti. Almanya ocaktan beri hazırlık yapıyormuş çünkü sans eseri iki vakayla karsilasmis. Cin in zaten sert politikası belli.

Simdi biz bu 4 ülkenin neresindeyiz?
Ölüm sayısı kac olmali ki daha cok ciddiye alinsin. Umarım sans bizden yana olur zira ihtiyacımız var. Sanirim haberleri izlemeyi birakmaliyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…