- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Yazı geldi. Su An elimde.Nereden duydunuz ?
Yazı geldiği için sizinle paylaşmak istedim.Bakan kendi hesabında da payşaşıyor alınan kararları yeni nisan sonu kararı alındı halbuki
Valiliklere gelen yazı okulların 1 eylüle kadar durdurulması ile ilgili değil.Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.
Onlarına ana babaları da hala misafirliğe gezmeye giden tipler oluyor genelde.Ana babalarını düşünüyorum valla benim annem şuan 23 yaşımda olmama rağmen beni sokağa salmaz. Nereye der erkek kardeşim var liseli o da aynı şekilde. Ya markete bile erteleye erteleye toptan gönderiyor bu insanların annesi babası çıkıp gelmemelerine bir şey demiyor mu?
Ciddiyim aynen öyle dikiliyorlar. Sigara içip sohbet ediyorlar. Keşke polis olsaydım diyorum bu aralar. Hepsinin ağzına kürekle vurasım var.Dikiliyorlarmış öyle amaçsız
Yazı geldiği için sizinle paylaşmak istedim.
Okullar 1 eylül 2020 tarihine kadar durduruldu kızlar....
Bakan yazı göndermiş tüm valiliklere.
Bilginize.
Hep boşluktan işte sıkılacak vakitleri oluyor o nasıl bişeydi acaba unuttum bütün gün paçamda anne meme anne mama diye gezen bir veletle bir bakıyorum akşam olmuş :)))Onlarına ana babaları da hala misafirliğe gezmeye giden tipler opuyor genelde.
Ciddiyim aynen öyle dikiliyorlar. Sigara içip sohbet ediyorlar. Keşke polis olsaydım diyorum bu aralar. Hepsinin ağzına kürekle vurasım var.
Dünyanın sonunu getirecek bu gerizekalılar inanamıyorum.İnsallah yayilmadan önlem alınırHabere göre bu korona ailesi başa bela olacak gibi. Ya bu hayvanları çinlilerden kaçıracaklar yada başka bir çözüm. Bunlar zaten gizli saklı kaçak yiyorlarmış
Amin canım çok sağ ol.COLIN geçen gün yazamamıştım, yaşadıklarına üzülmüştüm. Sevindim annenin sonucunun negatif çıkmasına. ❤Allah anne babalarımızı bize,, bizi Onlara bağışlasın
Benim parmakların delindi çamaşır suyundan.Hep boşluktan işte sıkılacak vakitleri oluyor o nasıl bişeydi acaba unuttum bütün gün paçamda anne meme anne mama diye gezen bir veletle bir bakıyorum akşam olmuş :)))
Yine ne zıkkımlanmışlarHabere göre bu korona ailesi başa bela olacak gibi. Ya bu hayvanları çinlilerden kaçıracaklar yada başka bir çözüm. Bunlar zaten gizli saklı kaçak yiyorlarmış
Çok merak ettim hanımefendinin mesleği zira okuduğu ve anladığı başka daYazinin ekran goruntusunu paylasin lutfen.
Yenilenlerin intikamı gibi bişey olmuş artık da bizim ne suçumuz var :)Habere göre bu korona ailesi başa bela olacak gibi. Ya bu hayvanları çinlilerden kaçıracaklar yada başka bir çözüm. Bunlar zaten gizli saklı kaçak yiyorlarmış
Ahh Çinliler, yasak onlara güzel geliyorDünyanın sonunu getirecek bu gerizekalılar inanamıyorum.İnsallah yayilmadan önlem alınırO hayvanı nasıl yiyolarsa dışı zırh gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?