- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Evde açlıktan öldürecek bir yasak olmaz galiba, izin belgesi vs oluyor o zaman markete vs gidebiliyorsunuz.Oylamada kararsız oyunu kullandım. Hem sokağa çıkma yasağı olursa iyi olur diyorum. Hem de o zaman ihtiyacımız halinde dışarı çıkamamak fikri kötü geliyor.
Esnaf Kefalet kredisinden hiçbir farkı yok bu 25.000 TL lik kredinin faiz oranı ödeme vadesi daha kısa hatta.neden sistem berbat diye anlatiyorsunuz ki.Esnaf Kefalet kooperatife gidip de cekebilirsiniz Esnaf odasina kayitliysaniz eğer zaten oraya borcunuz varsa ilave 25.000 tl yine kullanabilirsiniz niye yazinizi beğenmediğimi anladiniz mi şimdi?Sormayın hadi borcu yok diyelim esnaf kefaletten de para çekmemiş olması gerekiyormuş. Gerçekten sistem berbat. Vergi ödemeyecek sektörler açıklandı. 5 şirketimiz var 5 i de o listedeki sektörlerin dışında. Ne yapcaz bilmiyoruz. Eğitimler iptal 30 Nisan a kadar herhangi bir gelirimiz olmayacak. Bizi neden görmüyorlar?
hic boyle dusunmemistim. aydinlandim su anbende anlamadim kiyafetlere yapisiyor gitmiyormu yuksek isida yikanmasi lazim elden yikaninca cikan virus kiyafetde neden kaliyor cahil sorusumu oldu acaba :)))
Esnaf kefaleti zaten odaya gittik çektik hali hazırda borcumuz var. Bu borcumuzdan dolayı ilave 25.000 lira verilmiyor. Sistem normal mi? Bu size normal geliyorsa bir şey diyemem. Borcu olmayan insanın 25.000 e çokta ihtiyacı olmaz zaten.Esnaf Kefalet kredisinden hiçbir farkı yok bu 25.000 TL lik kredinin faiz oranı ödeme vadesi daha kısa hatta.neden sistem berbat diye anlatiyorsunuz ki.Esnaf Kefalet kooperatife gidip de cekebilirsiniz Esnaf odasina kayitliysaniz eğer zaten oraya borcunuz varsa ilave 25.000 tl yine kullanabilirsiniz niye yazinizi beğenmediğimi anladiniz mi şimdi?
Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.
Hangi şehirde görülmüş?
Siralama söyle:Hangi şehirde olduğunu bir an evvel açıklamaları gerekiyor. Bunu bilmemiz lazım. Rabbim ulkemizi korusun. İnşaallah fazla yayılmaz
Şuan Bakanlığın net emri hastaneler 60yaş üzeri hasta covid şüphesiyse yatır şeklinde. Vakalar çok artarsa değişebilir tabii..Kısa süre içinde kötüye gidebiliyorlar ama özellikle 60larinda olan hastalar. Bana garip gelmişti ama teşekkürler mesajınız için.
Oglum,duzgun yazi yazdigi kalemi bozuldugu icin kirtasiyeye gitmek istedi,gondermedim.Onlarına ana babaları da hala misafirliğe gezmeye giden tipler oluyor genelde.
Ciddiyim aynen öyle dikiliyorlar. Sigara içip sohbet ediyorlar. Keşke polis olsaydım diyorum bu aralar. Hepsinin ağzına kürekle vurasım var.
Doğru mu liste? Siz nasıl ulaştınızSiralama söyle:
Istanbul
Antalya
Zonguldak
Elazig
Nereden çıktı bu?Siralama söyle:
Istanbul
Antalya
Zonguldak
Elazig
dun bir konusma dinledim 60 derece 30 dk sadece su ile deterjansiz yikama icinkazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
İhtiyaç halinde jandarmadan izin alınır öyle durumda :) babam 65 yas ustu yakınımız için izin aldı mesela daha yeniOylamada kararsız oyunu kullandım. Hem sokağa çıkma yasağı olursa iyi olur diyorum. Hem de o zaman ihtiyacımız halinde dışarı çıkamamak fikri kötü geliyor.
Doğru değil bence , karantinaya alınan ilçeler oldu bugün hiç bu illerde değil ama.Doğru mu liste? Siz nasıl ulaştınız
maybeoneday85 mesajımın neyini beğenmediniz merak ettim?
Hiç sormam normalde ilk defa soruyorum gerçekten merak ettim yani :)
Begenenlere de bunu soruyormusunuz:))
Begenmeyenlere neden demedim hic,oyle istemis ne var ki:))
Sana katılıyorum. Yaptıkları kit sayısını bilmedikçe karşılaştırma çok saçma geliyor. 17. Gün 3000 diyorlar bizde 7000 diyorlar ya bizim kit sayısı belli. 55000 binde 7000 belli. Gel görki onlar 17. Gün 20 binde 3000 se karşılaştırma çöktü. Sürekli bir tablo atılıyor. Çeşitli sosyal medya araçları üzerinden ya test sayısı lazım karşılaştırmanın sağlıklı olması için.Ya neden sürekli ama sürekli İtalya ile kıyaslanıyoruz?
İtalyanın ilk haftalar yaptığı test sayısına bi bakın isterseniz.
Bugün 7 bin test yapılmış.
İtalya bugüne kadar yaptı mı acaba günde 7 bin test.
Millet patır patır ölene kadar gram önlem alınmadı orda. Kimse tınlamadı.
O yüzden günde 600 700 kişi ölüyor.
Onlardan daja beter falan değiliz yani.
Bizde sadece 50 bin kişi karantina da zaten öncelikli onlara yapılıyor test. Bunun içinde onlarda var.
Biride su msjlarin tarihine baksin artık,kaç kişi daha alıntı yapacak merak ediyorumSiralama söyle:
Istanbul
Antalya
Zonguldak
Elazig
Valla haberde dediler. Hatta daha mı sert olacakmış neymiş bu dalga . Bunlar kasıtlı yapıyor herhalde . Nedir bu yavCiddi misin
Bende hangi mesajınız beğenilmemiş onu merak ettimHiç sormam normalde ilk defa soruyorum gerçekten merak ettim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?