bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Oylamada kararsız oyunu kullandım. Hem sokağa çıkma yasağı olursa iyi olur diyorum. Hem de o zaman ihtiyacımız halinde dışarı çıkamamak fikri kötü geliyor.
Evde açlıktan öldürecek bir yasak olmaz galiba, izin belgesi vs oluyor o zaman markete vs gidebiliyorsunuz.

Esnaf Kefalet kredisinden hiçbir farkı yok bu 25.000 TL lik kredinin faiz oranı ödeme vadesi daha kısa hatta.neden sistem berbat diye anlatiyorsunuz ki.Esnaf Kefalet kooperatife gidip de cekebilirsiniz Esnaf odasina kayitliysaniz eğer zaten oraya borcunuz varsa ilave 25.000 tl yine kullanabilirsiniz niye yazinizi beğenmediğimi anladiniz mi şimdi?

Esnaf kefaleti zaten odaya gittik çektik hali hazırda borcumuz var. Bu borcumuzdan dolayı ilave 25.000 lira verilmiyor. Sistem normal mi? Bu size normal geliyorsa bir şey diyemem. Borcu olmayan insanın 25.000 e çokta ihtiyacı olmaz zaten.

Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.

Şuan hangisini kullanıyorsunuz? Biz felicia kullanıyoruz memnunuz. Öteki mamalara bakarak fiyatı da uygun.

Vermeleri lazım yazı geldi Esnaf kefaletlere senin zaten borcun var veremiyoruz diye bir lüksleri yok.hala dediklerimi anlamamak icin direniyorsunuz sizinle polemiğe girmek istemiyorum.

Oglum,duzgun yazi yazdigi kalemi bozuldugu icin kirtasiyeye gitmek istedi,gondermedim.
Hem kendiniz hem insanlar icin olmaz,evde ne varsa onunla yaz dedim,alisveris icin mecburen cikarsak alinir ancak.
Cikmak icin sebep cok,olagani da bu,fakat olağanüstü durumlar yasiyoruz,hindistandaki polisler iyi yapmis valla,yetistiklerine bastilar sopayi

kazakları falan ne yapacaz? 60 derecede yıkanmaz ki. Ben 30 40 arası yıkadım. Bir yerde okuduğuma göre kıyafette 9 saat yaşıyormuş. Ama herkes başka şey söylüyor.
dun bir konusma dinledim 60 derece 30 dk sadece su ile deterjansiz yikama icin
deterjan atiliyorsa 60 dereceye gerek yok diyordu.

Oylamada kararsız oyunu kullandım. Hem sokağa çıkma yasağı olursa iyi olur diyorum. Hem de o zaman ihtiyacımız halinde dışarı çıkamamak fikri kötü geliyor.
İhtiyaç halinde jandarmadan izin alınır öyle durumda :) babam 65 yas ustu yakınımız için izin aldı mesela daha yeni

Doğru mu liste? Siz nasıl ulaştınız
Doğru değil bence , karantinaya alınan ilçeler oldu bugün hiç bu illerde değil ama.

Zaten inanın Bunu takip etmek manasız aynı gemideyiz hepimiz, bu şehir mevzusu sadece gereksiz karışıklık ve stres kaynağı. Virüs neyse de akıl sağlığımızı korumalıyız önce

Sana katılıyorum. Yaptıkları kit sayısını bilmedikçe karşılaştırma çok saçma geliyor. 17. Gün 3000 diyorlar bizde 7000 diyorlar ya bizim kit sayısı belli. 55000 binde 7000 belli. Gel görki onlar 17. Gün 20 binde 3000 se karşılaştırma çöktü. Sürekli bir tablo atılıyor. Çeşitli sosyal medya araçları üzerinden ya test sayısı lazım karşılaştırmanın sağlıklı olması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…