Showu izliyordum galiba akşam haberlerinde orda gördümKaynak var mı nette göremedim ?
Paylaşır mısınız?Yazı geldi. Su An elimde.
Begenenlere de bunu soruyormusunuz:))
Begenmeyenlere neden demedim hic,oyle istemis ne var ki:))
Sormayın hadi borcu yok diyelim esnaf kefaletten de para çekmemiş olması gerekiyormuş. Gerçekten sistem berbat. Vergi ödemeyecek sektörler açıklandı. 5 şirketimiz var 5 i de o listedeki sektörlerin dışında. Ne yapcaz bilmiyoruz. Eğitimler iptal 30 Nisan a kadar herhangi bir gelirimiz olmayacak. Bizi neden görmüyorlar?
Bende hangi mesajınız beğenilmemiş onu merak ettim
Bir üyede ben ne yazsam beğenmedim diyor. Hiç sormadım niye diye
boşverin sizde
Dediğiniz çoğu şeye imzamı atarım ancak "çocuk yapmaya çalışıyor" konusunda aynı fikirde değilim.. Önünüzdeki 5 yıl karantinada geçmeyecek sonuçta.
İllaki bunun bir dur noktası olacak..
Tedbir bunun az kayıp ile sonuçlanması icin..
Dur biYine ne zıkkımlanmışlar
Yay gibi gerginiz hepimiz son günlerde. Böyle ponçik ponçik atışmalarda olacak artık ne yapalım
Beni beğenmeyen de cok hic sormadim ama mesaji okumadan sadece arkadasi olduğu icin seri halde beğenenler var. Onlari ilginç buluyorum.
Begenenlere de bunu soruyormusunuz:))
Begenmeyenlere neden demedim hic,oyle istemis ne var ki:))
Onların fışkısından bile virüs kaptılar, ne diyelim artık...Dur bi
Ne zikkimlanmamislar diyeceksin bilekcim,ucan,kacan,kin kanatli,gagali memeli elsiz ayaksiz ne varsa
haklısın DenizimDur bi
Ne zikkimlanmamislar diyeceksin bilekcim,ucan,kacan,kin kanatli,gagali memeli elsiz ayaksiz ne varsa
Ben de meb e bağlı halk eğitim kurşuna gidiyorum ordaki hocama gelmiş yazı ve bizimle paylaştı. Okulların da dahil olduğunu söyledi.Valiliklere gelen yazı okulların 1 eylüle kadar durdurulması ile ilgili değil.
Yönetici ve öğretmenlerin ders ve ek ders dışı etkinlik-faaliyet yapmasıyla ilgili bir yazı, yani etüt, destekleme ve yetiştirme, destek eğitimi, iyep vb. eğitimlerin 1 Eylüle kadar verilmeyeceği ve bunlara ait ekderslerin ödenmeyeceği ile ilgili yazısıdır.
Pelin arşivden mi buldun bu mesaji:)Bilim insanları ve siyasetciler dahil, kimsenin bir adim önünü goremedigi bir donemde, ille cocuk yapicam demenin, 3-5 ay bekleyememenin mantigi nedir? Buyuk ihtimalle 9 ay sonra dogum yapacak hastane bile bulamayacagiz, ekonomik olarak çöküşe ugrayacagiz, şimdiden birçok sektorde uretim durdu, buna ragmen 3 ay bekleyemem hazir beyim de evdeyken hamile kalayim diyeni anlamam mümkün degil. Hele de bir anne olarak, ben ne bicim bir donemde cocuk yapmışım diye vicdan muhasebesinde olduğum şu donemde hic anlamiyorum. Kaçan ne, bu cesaret nerden geliyor?
Nette gördüm ama ne kadar dogru bilmiyorumNereden çıktı bu?
Ya bi video paylasildi orda gördum ne kadar dogru bilmiyorumDoğru mu liste? Siz nasıl ulaştınız
Kurslar 1 eylule kadar yok, okullarla alakasi yok bununBen de meb e bağlı halk eğitim kurşuna gidiyorum ordaki hocama gelmiş yazı ve bizimle paylaştı. Okulların da dahil olduğunu söyledi.
Simdi durum nedir yani?
Dur bi
Bilim insanları ve siyasetciler dahil, kimsenin bir adim önünü goremedigi bir donemde, ille cocuk yapicam demenin, 3-5 ay bekleyememenin mantigi nedir? Buyuk ihtimalle 9 ay sonra dogum yapacak hastane bile bulamayacagiz, ekonomik olarak çöküşe ugrayacagiz, şimdiden birçok sektorde uretim durdu, buna ragmen 3 ay bekleyemem hazir beyim de evdeyken hamile kalayim diyeni anlamam mümkün degil. Hele de bir anne olarak, ben ne bicim bir donemde cocuk yapmışım diye vicdan muhasebesinde olduğum şu donemde hic anlamiyorum. Kaçan ne, bu cesaret nerden geliyor?
Biz temizmamadan kullanıyoruz. Bonacibo alıyorum ben. Bir bakın isterseniz.Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.
Dünyanın sonunu getirecek bu gerizekalılar inanamıyorum.İnsallah yayilmadan önlem alınırO hayvanı nasıl yiyolarsa dışı zırh gibi
Yine ne zıkkımlanmışlar
Yine pangolin yemişler galiba yada önceden yiyenlerde kuluçka süresiydi her koronanın farklıymışYenilenlerin intikamı gibi bişey olmuş artık da bizim ne suçumuz var :)
Yazı ek ders ile ilgili ama genel algı şu oldu. Mayıs ta okullar açılacak ve bu süreçte geri kalınan süreç okulların kapanmasını uzatacak yönündeyken şimdi ek ders Eylül e kadar yok denilince acaba açılmayacak mıyı düşündürdü. Bende öğretmenim yazıda okul açılmayacak demiyor. Ek ders ile ilgili.Yazinin ekran goruntusunu paylasin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?