bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bende hangi mesajınız beğenilmemiş onu merak ettim
Bir üyede ben ne yazsam beğenmedim diyor. Hiç sormadım niye diye
boşverin sizde

Bilim insanları ve siyasetciler dahil, kimsenin bir adim önünü goremedigi bir donemde, ille cocuk yapicam demenin, 3-5 ay bekleyememenin mantigi nedir? Buyuk ihtimalle 9 ay sonra dogum yapacak hastane bile bulamayacagiz, ekonomik olarak çöküşe ugrayacagiz, şimdiden birçok sektorde uretim durdu, buna ragmen 3 ay bekleyemem hazir beyim de evdeyken hamile kalayim diyeni anlamam mümkün degil. Hele de bir anne olarak, ben ne bicim bir donemde cocuk yapmışım diye vicdan muhasebesinde olduğum şu donemde hic anlamiyorum. Kaçan ne, bu cesaret nerden geliyor?

Ben de meb e bağlı halk eğitim kurşuna gidiyorum ordaki hocama gelmiş yazı ve bizimle paylaştı. Okulların da dahil olduğunu söyledi.
Simdi durum nedir yani?

Pelin arşivden mi buldun bu mesaji:)

Dur bi
Ne zikkimlanmamislar diyeceksin bilekcim,ucan,kacan,kin kanatli,gagali memeli elsiz ayaksiz ne varsa

Ne bekliyorsunuz ki
Kendileri b.ktan yağ yapıp yemeklerine katıyorlar
Bir belgeselde gördüm. Yağ suyun üstünde kaldığı için kanalizasyondan b.k çekiyorlar, yağı ayırıp bi kaç kez pişirip tekrar tüketiyorlar

Bi b.k yemedikleri kalmış diyordum. Meğer onu da yiyorlarmış.

Kul hesap yapar, melekler güler hesabı sizin ki..bundan 1 ay öncesine kadar kapı süsü bakiyordum bende, her sey gayet yolundaydi, çünkü dogru zamanda yapmistim çocuğu; en azından ben oyle biliyordum. 7 ay sonra salgin bir hastaligin dunyayi saracagindan haberim yoktu çünkü.
o yüzden çokta kasmaya gerek yok bence.Kim için,ney için
doğru zamanı ne siz, ne de bir başkası bilemez..Tek bilen var , tüm kötülüklerden O'na sığınıyorum çok şükür..

Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.
Biz temizmamadan kullanıyoruz. Bonacibo alıyorum ben. Bir bakın isterseniz.

Yazinin ekran goruntusunu paylasin lutfen.
Yazı ek ders ile ilgili ama genel algı şu oldu. Mayıs ta okullar açılacak ve bu süreçte geri kalınan süreç okulların kapanmasını uzatacak yönündeyken şimdi ek ders Eylül e kadar yok denilince acaba açılmayacak mıyı düşündürdü. Bende öğretmenim yazıda okul açılmayacak demiyor. Ek ders ile ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…