bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Yani yuh cidden yeryüzünden silinmediklerine hayret etmek lazım

Yok artık

Kesinlikle yasak olmalı. Evim İstanbul'un meydana bakan bir ilçesinde, hiç aldırmadan kol kola dolaşan bir kitle bile var. Allah'tan bugünlerde havalar soğuk ısınırsa o zaman fena

Yay gibi gerginiz hepimiz son günlerde. Böyle ponçik ponçik atışmalarda olacak artık ne yapalım
Valla oyle.
Cocuklarin yaninda pozitif olmaya gayret gosteriyorum,elbette onlar da herseyin farkinda.
El ayak cekildikten sonra uzerimden tır gecmis gibi hissediyorum.
Bu gece oturma odasinda tek kisilik pijama partisi yapacagim,mum,tv sabahlarim artik:))

Evet bende oyle biliyorum.
Hatta cocuklarimin okulundan aradilar 4 mayista okulu aciyoruz diye.
Sanirim temmuz sonuna kadar da egitim ogretim olacak, bize denilen o yonde.
Simdi o yorumu gorunce kanitini da gormek istedim.
Sagolun

Benimde uyku düzenim bozuldu bu olaylardan sonra. Kaygılarımı kontrol etmeye çalışıyorum

Aaaayyy tutun benii

Birbirlerinide yesinlerde tüm evren rahat etsin

Benimde uyku düzenim bozuldu bu olaylardan sonra. Kaygılarımı kontrol etmeye çalışıyorum

Ama uyku bağışıklık için çok önemli.
Lütfen iyi uyuyun. Ben efervesan c vitamini, propolis ve çinkp kullanmaya başladım. Haftaya da probiyotik ve kefir tüketmeye başlayacağım.

Madem kaçamayacağızve illaki yakalanacağız, en azından bağışıklığı tavan yaptırtalım

Aynen. Bazi gunler daha panik oluyorum, bazi gunler corona da neymis diyorum. Acikcasi bizim milletin bu kadar bencil davranacağını tahmin etmemiştim. Kk de bu topige yazan herkes cok bilinçli, ciksa da mecburen cikiyor. Baskalari da öyledir diye bekliyorsun ama nerde.

Aslında uc haftalık en fazla bir aylik isi vardi. Kurallara uysaydik zaten bitecekti. Simdi surec de uzuyor.

Cesaret degil de yaş geçiyor korkusu bu. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çabuk olur diye yoksa hazır olunduğundan değil, en azından çevremde böyle :)

haklısınız
Bende imuneks kullanıyorum. Olaylardan öncede son 4 ay pharmaton ve supradyn kullanmıştım.

Evet bende oyle biliyorum.
Hatta cocuklarimin okulundan aradilar 4 mayista okulu aciyoruz diye.
Sanirim temmuz sonuna kadar da egitim ogretim olacak, bize denilen o yonde.
Simdi o yorumu gorunce kanitini da gormek istedim.
Sagolun
İnşallah mayıs ta açılır. Açılmazsa da aksayan kısım yaz tatiline kayacak şekilde düzenlenir çocuklar mağdur edilmez oradaki yazıdan da ben bunu anladım. Haftalık normal ek dersimizi alırken,kurs açıpta üzerine aldığımız ek dersler olabiliyor. Bazı arkadaşlar kurs açıp ek ücret alıyor (eşim gibi). Şimdi bu ek dersler olmayacak çünkü telafiler olacak. Biz bu şekilde yorumladık. Kazasız belasız açılsın biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…