- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Yani yuh cidden yeryüzünden silinmediklerine hayret etmek lazımNe bekliyorsunuz ki
Kendileri b.ktan yağ yapıp yemeklerine katıyorlar
Bir belgeselde gördüm. Yağ suyun üstünde kaldığı için kanalizasyondan b.k çekiyorlar, yağı ayırıp bi kaç kez pişirip tekrar tüketiyorlar
Bi b.k yemedikleri kalmış diyordum. Meğer onu da yiyorlarmış.
Yok artıkNe bekliyorsunuz ki
Bir belgeselde gördüm. Yağ suyun üstünde kaldığı için kanalizasyondan b.k çekiyorlar, yağı ayırıp bi kaç kez pişirip tekrar tüketiyorlar
Valla oyle.Yay gibi gerginiz hepimiz son günlerde. Böyle ponçik ponçik atışmalarda olacak artık ne yapalım
Yazı ek ders ile ilgili ama genel algı şu oldu. Mayıs ta okullar açılacak ve bu süreçte geri kalınan süreç okulların kapanmasını uzatacak yönündeyken şimdi ek ders Eylül e kadar yok denilince acaba açılmayacak mıyı düşündürdü. Bende öğretmenim yazıda okul açılmayacak demiyor. Ek ders ile ilgili.
Benimde uyku düzenim bozuldu bu olaylardan sonra. Kaygılarımı kontrol etmeye çalışıyorumValla oyle.
Cocuklarin yaninda pozitif olmaya gayret gosteriyorum,elbette onlar da herseyin farkinda.
El ayak cekildikten sonra uzerimden tır gecmis gibi hissediyorum.
Bu gece oturma odasinda tek kisilik pijama partisi yapacagim,mum,tv sabahlarim artik:))
Aaaayyy tutun beniiNe bekliyorsunuz ki
Yani yuh cidden yeryüzünden silinmediklerine hayret etmek lazım
Bende öyle demiştim ilk ekşide başlığı gördüğümdeYok artık
Birbirlerinide yesinlerde tüm evren rahat etsinNe bekliyorsunuz ki
Benimde uyku düzenim bozuldu bu olaylardan sonra. Kaygılarımı kontrol etmeye çalışıyorum
Ah ya Cengiz hanYani yuh cidden yeryüzünden silinmediklerine hayret etmek lazım
Aynen. Bazi gunler daha panik oluyorum, bazi gunler corona da neymis diyorum. Acikcasi bizim milletin bu kadar bencil davranacağını tahmin etmemiştim. Kk de bu topige yazan herkes cok bilinçli, ciksa da mecburen cikiyor. Baskalari da öyledir diye bekliyorsun ama nerde.Benimde uyku düzenim bozuldu bu olaylardan sonra. Kaygılarımı kontrol etmeye çalışıyorum
Cesaret degil de yaş geçiyor korkusu bu. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çabuk olur diye yoksa hazır olunduğundan değil, en azından çevremde böyle :)Bilim insanları ve siyasetciler dahil, kimsenin bir adim önünü goremedigi bir donemde, ille cocuk yapicam demenin, 3-5 ay bekleyememenin mantigi nedir? Buyuk ihtimalle 9 ay sonra dogum yapacak hastane bile bulamayacagiz, ekonomik olarak çöküşe ugrayacagiz, şimdiden birçok sektorde uretim durdu, buna ragmen 3 ay bekleyemem hazir beyim de evdeyken hamile kalayim diyeni anlamam mümkün degil. Hele de bir anne olarak, ben ne bicim bir donemde cocuk yapmışım diye vicdan muhasebesinde olduğum şu donemde hic anlamiyorum. Kaçan ne, bu cesaret nerden geliyor?
Gormedim. Kesin Twitterdadir. 62 yasindaki annem bile benden iyi kullaniyor su twitteri. Bi isinamadim gittikızlar şu kazılan mezarların videolarinı tasinan tabutlarin videolarını gordunuz mu kilyosta kazınan mezarları
haklısınızAma uyku bağışıklık için çok önemli.
Lütfen iyi uyuyun. Ben efervesan c vitamini, propolis ve çinkp kullanmaya başladım. Haftaya da probiyotik ve kefir tüketmeye başlayacağım.
Madem kaçamayacağızve illaki yakalanacağız, en azından bağışıklığı tavan yaptırtalım
İnşallah mayıs ta açılır. Açılmazsa da aksayan kısım yaz tatiline kayacak şekilde düzenlenir çocuklar mağdur edilmezEvet bende oyle biliyorum.
Hatta cocuklarimin okulundan aradilar 4 mayista okulu aciyoruz diye.
Sanirim temmuz sonuna kadar da egitim ogretim olacak, bize denilen o yonde.
Simdi o yorumu gorunce kanitini da gormek istedim.
Sagolun
Sürekli izleyince okuyunca tırlatır insan. Uzak kalmak iyi geliyor yani öldükten sonra kilyos milyos ne önemi olacak kikızlar şu kazılan mezarların videolarinı tasinan tabutlarin videolarını gordunuz mu kilyosta kazınan mezarları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?