bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok haklısın 4.5 aylık hamileyim kontrollerime gidemiyorum korkudan yani daha aydınlık günler varken bilemedim şimdi oturup çocuk yapmak
Gebelik sürekli dr hastane demek

Yazdım yine yazacağım onların 17. Gün ölüm sayısı 233 iken bizim 108
Çabalarımıza aynen devam etmemiz gerekli italya olmak zorunda değiliz o yolda da değiliz inşallah, benim kanaatimce.

Cesaret degil de yaş geçiyor korkusu bu. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çabuk olur diye yoksa hazır olunduğundan değil, en azından çevremde böyle :)
Ben 2021e girerken bol bol bebek bekliyorum ulkemizden:)
Tahminlerim bu yönde:))

Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.
temizmama.com dan alabilrsınız.
market mamasından iyidir.

Allahııım duymak istediklerim
Ki bizim vaka sayımız onlardan 2000 kadar fazla 17. Gün için..
italyada bir işler olmuş maalesef ilk günler, tespit edilememiş vakalar şimdi de hala önü alınamıyor. Ama ne olur rehavete kapılmayalım tek bi kaç günlük hataya bakar.. sadece gerçekten dünyanın en kötü tablosu değiliz biz de iyi çalışıyoruz ideal değil malesef önlemler evet ama korkunç da değil. Dua edelim

Yazdım yine yazacağım onların 17. Gün ölüm sayısı 233 iken bizim 108
Çabalarımıza aynen devam etmemiz gerekli italya olmak zorunda değiliz o yolda da değiliz inşallah, benim kanaatimce.
İtalyan biriyle irtibata geçip test sayısı isteyeceğim vallahi az kaldı İtalya ya diye diye kendimizi gerçekleştiren kehanet olacağız bütün değişkenler olmadıkça doğru değil. İnşallah

söyledigim video bu şuan agzim acik izliyorum

iyide benim kilyosta babam yatıyor o mezarlığı iyi bilirim. Çok devasa bir mezarlıktır. Ve bir gün içerisind e bile bir sürü yeni mezarın eklendiğini istanbulda şuan en çok gömü yapılan yer olduğunu biliyorum.
Normal zamanda da zaten çılgınlar gibi büyüyen bir mezarlık orası. Felaket yaymayalım .

İtalyan biriyle irtibata geçip test sayısı isteyeceğim vallahi az kaldı İtalya ya diye diye kendimizi gerçekleştiren kehanet olacağız bütün değişkenler olmadıkça doğru değil. İnşallah

Valla ben italyada yaşayan birinden duydum direk kendi ağzından, ilk okullar tatil olunca çoluk çocuk tatile gitmişler, sonra dönmüşler cafeler falan kapatılmış herkes çok abartıldığını düşünmüş o ara hiç dünyanın bir yerinde böyle felaket en azından avrupada olmadığı için halk önlemlerin “fazla” olduğunu düşünmüş.. kendimizle kıyaslamayalım hiç, ama ben bunu anlatırken korkuyorum bunu duyan sokağa çıkar diye.. şu günden sonra italyadan beter olmayacağımızın garantisini kimse veremez bizde de ciddi bi arabistandan dönenler sorunu oldu mesela. Her ülkenin dinamiği farklı

Allahim lutfen su virus bitsin de okullarimiza dönelim ne olur 1eylul olmasinnnn

Çalışmak zorunda olanlar dışında herkes evde durmak zorunda keşke onlarda gitmese ama şu an bunun önlemi alınmış değil. Okula gitmeyen gençler, konu komşu ziyareti yapan teyzeler ablalar az otursalar çok daha iyi olacak

Kizlar chpli millervekilinin de koronavirus oldugunu Her türlü hijyen kurallrina uydugunu gunde ennaz 25kez elini yikadigini arabada evde muayenehanede dezenfektan tasidigini hala nasil corona olabileceğine kendisinin de hayrer ettigini dinledim de onerisi şu marketten alduginiz meyve suyu süt vs paketlerini cokkk iyi yikayin marketlerden uzak durun vs ve evden cikmayin diyordu

Allahim lutfen su virus bitsin de okullarimiza dönelim ne olur 1eylul olmasinnnn
Hep beraber duamız bu benim 30 Nisan doğum iznim başlıyor. 4 yıl boyunca okutup emek verdiğim çocuklarımla son 1.5 ayım gitti. Onlara bir daha ders anlatamayacağım. Veda etmek için inşallah 4 Mayıs ta açılırda giderim

Dinledim şimdi adam ne önlemler almış. Ben bile oldum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…