- 2 Haziran 2018
- 873
- 746
- 53
Çok haklısın 4.5 aylık hamileyim kontrollerime gidemiyorum korkudan yani daha aydınlık günler varken bilemedim şimdi oturup çocuk yapmakBilim insanları ve siyasetciler dahil, kimsenin bir adim önünü goremedigi bir donemde, ille cocuk yapicam demenin, 3-5 ay bekleyememenin mantigi nedir? Buyuk ihtimalle 9 ay sonra dogum yapacak hastane bile bulamayacagiz, ekonomik olarak çöküşe ugrayacagiz, şimdiden birçok sektorde uretim durdu, buna ragmen 3 ay bekleyemem hazir beyim de evdeyken hamile kalayim diyeni anlamam mümkün degil. Hele de bir anne olarak, ben ne bicim bir donemde cocuk yapmışım diye vicdan muhasebesinde olduğum şu donemde hic anlamiyorum. Kaçan ne, bu cesaret nerden geliyor?
Sana katılıyorum. Yaptıkları kit sayısını bilmedikçe karşılaştırma çok saçma geliyor. 17. Gün 3000 diyorlar bizde 7000 diyorlar ya bizim kit sayısı belli. 55000 binde 7000 belli. Gel görki onlar 17. Gün 20 binde 3000 se karşılaştırma çöktü. Sürekli bir tablo atılıyor. Çeşitli sosyal medya araçları üzerinden ya test sayısı lazım karşılaştırmanın sağlıklı olması için.
Allahııım duymak istediklerimYazdım yine yazacağım onların 17. Gün ölüm sayısı 233 iken bizim 108
Çabalarımıza aynen devam etmemiz gerekli italya olmak zorunda değiliz o yolda da değiliz inşallah, benim kanaatimce.
Ne var?Ntv yi açın kizlar.
Ben 2021e girerken bol bol bebek bekliyorum ulkemizden:)Cesaret degil de yaş geçiyor korkusu bu. Ne kadar erken başlanırsa o kadar çabuk olur diye yoksa hazır olunduğundan değil, en azından çevremde böyle :)
Coronavirus le ilgili merak edilenler.Ne var?
temizmama.com dan alabilrsınız.Kızlar konu dışı ama bildiğiniz uygun fiyatlı, en azından içinde zararlı mafde barındırmayan kedi maması var mı? Bu aralar malesef ordan da kısmak zorundayız. Corona ne kadar sürecek daha bellisiz.
Ki bizim vaka sayımız onlardan 2000 kadar fazla 17. Gün için..Allahııım duymak istediklerim
Tamam ilkse sayilmaz:))Hiç sormam normalde ilk defa soruyorum gerçekten merak ettim yani :)
İtalyan biriyle irtibata geçip test sayısı isteyeceğim vallahi az kaldı İtalya ya diye diye kendimizi gerçekleştiren kehanet olacağızYazdım yine yazacağım onların 17. Gün ölüm sayısı 233 iken bizim 108
Çabalarımıza aynen devam etmemiz gerekli italya olmak zorunda değiliz o yolda da değiliz inşallah, benim kanaatimce.
Coronavirus le ilgili merak edilenler.
Prof. Mehmet ceyhan
söyledigim video bu şuan agzim acik izliyorum
İtalyan biriyle irtibata geçip test sayısı isteyeceğim vallahi az kaldı İtalya ya diye diye kendimizi gerçekleştiren kehanet olacağızbütün değişkenler olmadıkça doğru değil. İnşallah
Bilmiyorum ki tekrar galiba. Ben de tesadüfen açtım ama fikirlerini beğendiğim bir profesör.Ne zaman biteceğini tahmin ettiğini söylerse bana da yazabilir misiniz
Allahim lutfen su virus bitsin de okullarimiza dönelim ne olur 1eylul olmasinnnnYazı ek ders ile ilgili ama genel algı şu oldu. Mayıs ta okullar açılacak ve bu süreçte geri kalınan süreç okulların kapanmasını uzatacak yönündeyken şimdi ek ders Eylül e kadar yok denilince acaba açılmayacak mıyı düşündürdü. Bende öğretmenim yazıda okul açılmayacak demiyor. Ek ders ile ilgili.
Çalışmak zorunda olanlar dışında herkes evde durmak zorunda keşke onlarda gitmese ama şu an bunun önlemi alınmış değil. Okula gitmeyen gençler, konu komşu ziyareti yapan teyzeler ablalar az otursalar çok daha iyi olacakValla ben italyada yaşayan birinden duydum direk kendi ağzından, ilk okullar tatil olunca çoluk çocuk tatile gitmişler, sonra dönmüşler cafeler falan kapatılmış herkes çok abartıldığını düşünmüş o ara hiç dünyanın bir yerinde böyle felaket en azından avrupada olmadığı için halk önlemlerin “fazla” olduğunu düşünmüş.. kendimizle kıyaslamayalım hiç, ama ben bunu anlatırken korkuyorum bunu duyan sokağa çıkar diye.. şu günden sonra italyadan beter olmayacağımızın garantisini kimse veremez bizde de ciddi bi arabistandan dönenler sorunu oldu mesela. Her ülkenin dinamiği farklı
Hep beraber duamız buAllahim lutfen su virus bitsin de okullarimiza dönelim ne olur 1eylul olmasinnnn
Dinledim şimdi adam ne önlemler almış. Ben bile oldum diyorKizlar chpli millervekilinin de koronavirus oldugunu Her türlü hijyen kurallrina uydugunu gunde ennaz 25kez elini yikadigini arabada evde muayenehanede dezenfektan tasidigini hala nasil corona olabileceğine kendisinin de hayrer ettigini dinledim de onerisi şu marketten alduginiz meyve suyu süt vs paketlerini cokkk iyi yikayin marketlerden uzak durun vs ve evden cikmayin diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?