En son Haziran demişti bilim kurulu bilmem değişiklik var mıNe zaman biteceğini tahmin ettiğini söylerse bana da yazabilir misiniz
Insallah canim insallah eminim ki bircok ogretmen bizim gibi okuluna donmek istiyor bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeginiHep beraber duamız bubenim 30 Nisan doğum iznim başlıyor. 4 yıl boyunca okutup emek verdiğim çocuklarımla son 1.5 ayım gitti. Onlara bir daha ders anlatamayacağım. Veda etmek için inşallah 4 Mayıs ta açılırda giderim
Degil mi ben de hayret ettim yaaaDinledim şimdi adam ne önlemler almış. Ben bile oldum diyor
Amin canım teşekkür ederim. Açılsın da yaz boyu çalışırız diyorlar arkadaşlar. Okul grubundan telafi ne deseler tamam yapalım yeterki bitsin bu belaInsallah canim insallah eminim ki bircok ogretmen bizim gibi okuluna donmek istiyor bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Kizlar chpli millervekilinin de koronavirus oldugunu Her türlü hijyen kurallrina uydugunu gunde ennaz 25kez elini yikadigini arabada evde muayenehanede dezenfektan tasidigini hala nasil corona olabileceğine kendisinin de hayrer ettigini dinledim de onerisi şu marketten alduginiz meyve suyu süt vs paketlerini cokkk iyi yikayin marketlerden uzak durun vs ve evden cikmayin diyordu
Hijyen hijyen deniliyor.Adamın kendini komple çamaşır suyuna basmadığı kalmış o bile olmuşDegil mi ben de hayret ettim yaaa
Bizler de bayılarak gitmiyoruz bu sürede ama mecburen sık olmasa da gidiyoruz marketeKizlar chpli millervekilinin de koronavirus oldugunu Her türlü hijyen kurallrina uydugunu gunde ennaz 25kez elini yikadigini arabada evde muayenehanede dezenfektan tasidigini hala nasil corona olabileceğine kendisinin de hayrer ettigini dinledim de onerisi şu marketten alduginiz meyve suyu süt vs paketlerini cokkk iyi yikayin marketlerden uzak durun vs ve evden cikmayin diyordu
Çoktandır tahmin yapan yok ama iyi yonde mutasyona uğrarsa haftaya da bitebilir dedi. Ay ne iyi olur.En son Haziran demişti bilim kurulu bilmem değişiklik var mı
Arkadaşlar sizce bitermi bu virüs ben çok korkuyorum hiç evden çıkmıyorum ama yinede korkuyorum haber leri izleyince gözlerim doluyor kötü oluyorum bitecekmi
Benimde umutlarim tükenmeye başladı bizde çocuk sahibi olmak istiyorduk çok kotuyumBen bunları duydukça artık umudu kestim ne yaparsak yapalım yakalanacağız moduna girdim eşim ben ve çocuklar ilk vakadan beri evdeyiz sanal marketten alışveriş yapıyoruz gelenleri de 24 saat balkonda bekletiyordum bilim kurulu üyeleri öyle diyor diye yeterli buluyordum çocuğuma her gün elimle süt veriyorum kutu süt ne yapayım ben bilmiyorum ki
Ediyorum etmeye devam edecğimAllah razı olsun senden acaba benim kadar etkilenen başkalarıda var mı panik atak geliştirdim bu konuda istemsiz çarpıntılar filaKi bizim vaka sayımız onlardan 2000 kadar fazla 17. Gün için..
italyada bir işler olmuş maalesef ilk günler, tespit edilememiş vakalar şimdi de hala önü alınamıyor. Ama ne olur rehavete kapılmayalım tek bi kaç günlük hataya bakar.. sadece gerçekten dünyanın en kötü tablosu değiliz biz de iyi çalışıyoruz ideal değil malesef önlemler evet ama korkunç da değil. Dua edelim
Benimde umutlarim tükenmeye başladı bizde çocuk sahibi olmak istiyorduk çok kotuyum
Eşim hep pozitif düşünüyor ama ben öyle değilim bana diyor korkma diye haber leri görünce insan kötü oluyorBitecek elbette böyle çok enseyi karartmayalım bu dünyada neler geçmedi? Allahın izniyle bu da geçer bu da biter. Her gecenin sabahı var.
Yurtdışındaki Uzmanlar özellikle gençlere akıl sağlığınıza dikkat edin diye uyarıyorlar virüsten daha tehlikeli psikolojik sorunlarımız olabilir kafayı bozarsak. Aman dikkat edin. Virüs orta yaşı bile %1-2 öldürüyor ama bu dert bizi hasta eder valla. Ben de aşırı strestim birden hayatım değişti falan, sonra dedimki hani corona olsam en ağır şekilde hastalansam bi kere ölücem, bu şekilde her gün ölüyorum.. bi dur dedim yani sonunda. Negatif konuşan kimseyi dinlemiyorum
Tabiki götürmek istemez bu durumdaAllah tez elden hepimizi feraha ulaştırsın.. ben hamile kaldığımda virüs filan hiçbir şey yoktu yaz ayıydı.. şimdi doğum yapacağımda durum nasıl olacak ülkede düşünmekten uyuyamıyorum maalesef biraz erken doğum yapacağım 1 aydan az kaldı.. bir de doğumdan sonra 5. Gün topuk kanı 1. Ay 2. Ay 3. Ay diye devam eden aşılar var kim sürekli bebeğini götürmek ister ki sağlık merkezine
Tabiki götürmek istemez bu durumda
Evett yaaa e napicaz bu durumda ben iyice telasa kapildim evden cikmamak tek careHijyen hijyen deniliyor.Adamın kendini komple çamaşır suyuna basmadığı kalmış o bile olmuş
Aynen oyle ben yazin da hatta hafta sonlari bile calismaya hazirim rabbim bi an once hayra cikarsin hepimiziAmin canım teşekkür ederim. Açılsın da yaz boyu çalışırız diyorlar arkadaşlar. Okul grubundan telafi ne deseler tamam yapalım yeterki bitsin bu bela
Allah yardımcın olsun canım korusun seni ve meleğini ve hepimizi tedirgin olmakta elbette haklısın haklıyız ama geçicek elbet benim herşey yolunda giderse ağustos gibi doğumum ama kjşın bitse bile tekrar edecwğinide söylüyorlarAllah tez elden hepimizi feraha ulaştırsın.. ben hamile kaldığımda virüs filan hiçbir şey yoktu yaz ayıydı.. şimdi doğum yapacağımda durum nasıl olacak ülkede düşünmekten uyuyamıyorum maalesef biraz erken doğum yapacağım 1 aydan az kaldı.. bir de doğumdan sonra 5. Gün topuk kanı 1. Ay 2. Ay 3. Ay diye devam eden aşılar var kim sürekli bebeğini götürmek ister ki sağlık merkezine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?