bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Arkadaşlar sizce bitermi bu virüs ben çok korkuyorum hiç evden çıkmıyorum ama yinede korkuyorum haber leri izleyince gözlerim doluyor kötü oluyorum bitecekmi

Insallah canim insallah eminim ki bircok ogretmen bizim gibi okuluna donmek istiyor bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini

Insallah canim insallah eminim ki bircok ogretmen bizim gibi okuluna donmek istiyor bu arada Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Amin canım teşekkür ederim. Açılsın da yaz boyu çalışırız diyorlar arkadaşlar. Okul grubundan telafi ne deseler tamam yapalım yeterki bitsin bu bela

Ben bunları duydukça artık umudu kestim ne yaparsak yapalım yakalanacağız moduna girdim eşim ben ve çocuklar ilk vakadan beri evdeyiz sanal marketten alışveriş yapıyoruz gelenleri de 24 saat balkonda bekletiyordum bilim kurulu üyeleri öyle diyor diye yeterli buluyordum çocuğuma her gün elimle süt veriyorum kutu süt ne yapayım ben bilmiyorum ki

Bizler de bayılarak gitmiyoruz bu sürede ama mecburen sık olmasa da gidiyoruz markete

Arkadaşlar sizce bitermi bu virüs ben çok korkuyorum hiç evden çıkmıyorum ama yinede korkuyorum haber leri izleyince gözlerim doluyor kötü oluyorum bitecekmi

Bitecek elbette böyle çok enseyi karartmayalım bu dünyada neler geçmedi? Allahın izniyle bu da geçer bu da biter. Her gecenin sabahı var.
Yurtdışındaki Uzmanlar özellikle gençlere akıl sağlığınıza dikkat edin diye uyarıyorlar virüsten daha tehlikeli psikolojik sorunlarımız olabilir kafayı bozarsak. Aman dikkat edin. Virüs orta yaşı bile %1-2 öldürüyor ama bu dert bizi hasta eder valla. Ben de aşırı strestim birden hayatım değişti falan, sonra dedimki hani corona olsam en ağır şekilde hastalansam bi kere ölücem, bu şekilde her gün ölüyorum.. bi dur dedim yani sonunda. Negatif konuşan kimseyi dinlemiyorum

Benimde umutlarim tükenmeye başladı bizde çocuk sahibi olmak istiyorduk çok kotuyum

Allahım korona kelimesi duyunca ça Ediyorum etmeye devam edecğimAllah razı olsun senden acaba benim kadar etkilenen başkalarıda var mı panik atak geliştirdim bu konuda istemsiz çarpıntılar fila

Kızlar ben haberlerde italyada huzurevlerinde bakıcıların bırakıp kaçtığı terkettiği yaşlıları gördüm çok üzüldüm ya öylece yataklarında belki bakımsızlıktan belki coronadan ölmüşler içim parçalandı.. devlet de bakmamış belki faketmediler bilmiyorum

Benimde umutlarim tükenmeye başladı bizde çocuk sahibi olmak istiyorduk çok kotuyum

Allah tez elden hepimizi feraha ulaştırsın.. ben hamile kaldığımda virüs filan hiçbir şey yoktu yaz ayıydı.. şimdi doğum yapacağımda durum nasıl olacak ülkede düşünmekten uyuyamıyorum maalesef biraz erken doğum yapacağım 1 aydan az kaldı.. bir de doğumdan sonra 5. Gün topuk kanı 1. Ay 2. Ay 3. Ay diye devam eden aşılar var kim sürekli bebeğini götürmek ister ki sağlık merkezine

Eşim hep pozitif düşünüyor ama ben öyle değilim bana diyor korkma diye haber leri görünce insan kötü oluyor

Tabiki götürmek istemez bu durumda

Amin canım teşekkür ederim. Açılsın da yaz boyu çalışırız diyorlar arkadaşlar. Okul grubundan telafi ne deseler tamam yapalım yeterki bitsin bu bela
Aynen oyle ben yazin da hatta hafta sonlari bile calismaya hazirim rabbim bi an once hayra cikarsin hepimizi

Allah yardımcın olsun canım korusun seni ve meleğini ve hepimizi tedirgin olmakta elbette haklısın haklıyız ama geçicek elbet benim herşey yolunda giderse ağustos gibi doğumum ama kjşın bitse bile tekrar edecwğinide söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…